• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatilan birisi nasil teselli edilir? Cok zor.

Sen bir kere işyerine gittin ve hemen olayı çözdün ama Büşra çözemedi öyle mi? hmm..
üstün zeka willy yine dedektiflik becerilerini konuşturdu ve olayı çözdü lütfen.

büşra az çok biliyordur aldatıldığını adam ayrılmak istemiş zaten büşra adama yapışmış.

senin arkadaşın anca böyle olur zaten

yorumlar beni çok şaşırttı. keşke adam ayrılmak istediğinde ayrılsaydı tabii ki ama koskoca yetişkin adamı eve zincirlediğini zannetmiyorum. ayrılmak isteyen pılını pırtını toplar gider. bunun adı,
hem ayranım dökülmesin hem de götümün başına kötü şeyler gelmesin. yani ayrıca adam tek gecelik bir şey yaşamamış, ne bileyim birileriyle takılmamış. aynı anda iki tane ciddi ilişki sürdürmüş, iki taraf için de aşırı mide bulandırıcı. bu erkeklerin üç santimlik pipişkolarıyla döndürdükleri dolaplara gerçekten inanamıyorum. nesi var da iki tane kadını etrafında pır döndürüyor acaba.

ama yani nasıl ikisi de anlamaz ki hadi arada takıldığı birileri olsa anlayamazsın da aynı evde yaşadığın adam aile tanışmalı bir şekilde nasıl aldatabilir seni? öbür kız için de aynısı geçerli. bana şey gibi geldi, işyerindeki kıza, zaten ayrı yatıyoruz, ondan ayrılırsam intihar eder, deli peşimi bırakmıyor gibi bahaneler sundu.

ay bırakın adamın eşyalarına, arabasına falan zarar versin, adamı herkese rezil etsin de rahatlasın. ben olsam öyle yapardım.

Konu bana inandırıcı gelmedi açıkçası. Siz adamın işyerine gittiniz, üstelik bu kızla arasında birşeyler olduğunuda hissettiniz hiç demedinizmi bu adam benim arkadaşımın sevgilisi diye. Adam sizi ve Büşra'yı kim diye tanıtmış bu kadına hiç konusu geçmedimi? Aileler tanışalı 2 ay olmuş ama adam Büşra'yla aynı evde yaşamaya devam ediyor, kızda bilmiyor sevgilisinin nerde ve kiminle yaşadığını...
willy'nin yaşadığı şeyler normal şeyler değildir hepsi aksiyon dolu adeta batman o...

Aynı evi paylaştığı, iş yerini arada ziyaret eden Büşra olayı hiç bilmiyor da; şehir dışından ilk defa ziyarete gelen siz nasıl çözüyorsunuz olayı? Büşra anlamak istememiş olabilir mi? Bişeyleri seziyo olsa bile özellikle kurcalamamış olabilir mi?
Bu arada Büşra bırakmamış diye adamı haklı bulanlara katılmıyorum. Kimse kimsenin alnına silah dayamıyor sonuçta. Büşra ayrılmak istemese bile adam ayrılabilirdi ki. Aldatmasındansa açık açık başkasına aşık olduğunu söylemeliydi, çekip gitmeliydi.
ya full sıkıyor işte inanmayın bu kıza. hayallerini yaşanmış olay gibi anlatıyor

Willy umarim bu konu arkadasim adi altinda senin konun degildir. Zira bahsettigin tarihler 8-9 ay oncesi senin ilk konunun tarihi ile eslesiyor. X kisisinin sehrine gitmen, normalde o sehirde yasamaman, malum esinle ayri sehirlerde yasiyorsunuz, umarim hepsi tesaduftur. Konu seninse her ne kadar gecmiste konularina cok gulsemde uzulurum ama sasirmam.
Saçmalama lütfen. Willyy ve sevgili eşi böyle bir şey yaşayabilir mi? Onların ilişkisini bilmiyor gibisin. Onlar ilişkilerini bile en marjinal şekilde yaşarken ayrılıkları bu kadar klasik olabilir mi?
😒😒

Merhabalar,

Yakin arkadasimin maalesef cok vicdansizca aldatildigini ogrendik.
Kendisine destek olmaya calissam da cok caresiz bir durumdayim, ne desem aslinda fayda etmeyecek hicbir sey onu iyi hissettirmeyecek biliyorum ama tavsiyeniz var mi?

Hikayeyi kisaca anlatmaya calisacagim:
3 yillik iliski, 2 yildir birlikte yasiyorlar.
X erkek kisisi aslinda cok iyi, eglenceli, kariyer sahibi,dusunceli birisi, ben bile kendisiyle yakin dost oldum yedigimiz ictigimizin ayri gitmedigi zamanlar oldu. Hem arkadasima hem bize bile cok deger verir, ozel gunlerimizi vb asla atlamazdi. Bu kisi yaklasik 8-9 ay once arkadasimdan ayrilmak istedi, artik sevmedigini eskisi gibi olmadigini net olarak soyledi.
Ancak arkadasim kabul etmedi gecici bir sikilma donemi oldugunu dusundu,tekrar deneyelim dedi bir de ayni evde yasarken ayrilik da kolay olmadi.
X kisisi ayrilik konusunu bir daha hic acmadi, her sey normal devam ediyordu.

En son birkac gorusmemizde konu iliskiler olunca bu X kisisinin sohbette hic goz temasi kurmadigini, konuyu gecistirdigini falan fark ettim, bana sacma geldi. Arkadasim yokken de sordum, bir sorun mu var yapabilecegimiz bir sey var mi falan dedim, utandi sikildi ama her sey iyi, sorun yok dedi hic detay vermedi.

Sonra bir gun, bu X kisisinin calistigi yere gittim, normalde o sehirde yasamadigim icin sasirdi, sevindi, guzel agirladi.
Oradaki baska bir calisanla enerjilerini tavirlarinin farkliliklarini fark ettim, beni de o kizla tanistirdi. Hatta kiz bana X sizden cok bahsetti tanismak istiyordum dedi, ben cok sasirdim ne alaka... ben de sakayla benden hic bahsetmemistir size Busra'dan bahsetmistir karistirdiniz dedim, evet onu da cok anlatti dedi ve konu kapandi. Sonra kiz yanimizdan ayrildi her sey normal devam etti. Hem icimde bir suphe oldu, hem de belki nezaketen soylemistir, Busra'nin ismini de biliyor diye gecirdim.
Bu ve buna benzer sifir kanit ama suphelerim oldu. Arkadasim Busra'nin da belki olmustur ama bana hic bahsetmedi. Konu ihanetten acildiginda ayni evde yasiyoruz, attigi adimi saati saatine biliyorum hem firsati yok hem de yapmaz diye hic kondurmadi.

Neyse asil olaya geliyorum.
Sonra ben bu diger kizi sosyal medyadan takip etmek istedim, beni kabul etmedi. Bu arada X kisisinin sosyal medya hesabi yok, arkadasim da hala facebookta kaldi, ikisinin de ilgisi sifir bu konuda :)
Bana ait olmayan bir hesaptan istegimi kabul etti, ve hikayelerde aslinda bu kizla bizim X kisisinin ailelerin tanismasi (soz gibi ama yuzuk vb yok) fotograflarini gordum 2 ay falan olmus. Hayatimin sokunu yasadim, o kadar yakistiramadim ki arkadasimdan once bu kisiyi aradim direkt ekran goruntulerini attim. Ayri sehirlerde oldugumuz icin de elim kolum bagli kaldi arkadasima ne diyecegimi bilemedim. X beyefendinin tek savunmasi "bu kiza asik oldum, Busra'ya da kiyamadim ne zaman ayrilmak istesem ona yazik olacakti, sikistim ne yapacagimi bilemedim zaten bu hafta soyleyecektim, nolur diger kiz duymasin, onu kaybedemem, ben Busra'dan bugun ayrilacagim o da ihaneti bilmesin"diye yalvardi.
Esime de danistim bunu asla saklayamayiz dedi ve hemen Busra ile paylastik.

Sonrasini tahmin edersiniz, Busra tam olarak mahvolmus durumda. Ilk aldatilan o degil biliyorum ama hayatimda hic boyle bir yikim gormemistim. Olumden daha beter, teselli edemiyorum ona hicbir sekilde yardima ve destege acik degil. Yetiskin bir birey ama cok yanlis fikirleri var su an, bunlari ofkeyle mi soyluyor bilmiyorum ama hem karsi tarafinin canina malina zarardan bahsediyor hem de kendisinin de hayatinin bittiginden bahsediyor, elimden hicbir sey gelmiyor.

Busra bu konuyu tabi ki diger kizla da paylasti, o kiz daha cok yikildi. Hic bilmiyormus aileler devreye girdi. X kisisi bir de Busra'yi sucladi hayatimi mahvettin, senden ayrilmak istedigimde ayrilsaydin vb diye.

Sonuc olarak ne yapmali bilmiyorum.
Bir sure acisini yasasin zamanla gececek unutulur diyorum, bir yandan da asla toparlanamayacak yanlis bir sey yapacak diye korkuyorum.

Son detay, Busra zaten psikolog, ne yapmasi gerektigini biliyor ama uygulayamiyor tabi, baska bir uzmanla konusmasini tavsiye etmeme bile ofkeyle yaklasiyor. Maalesef ki annesi ve babasi da hayatta degil.
Cok uzuluyorum.
En son detay, hikayede anlayamadigim bircok sey var, Busra sik sik X kisisinin is yerine de giderdi nasil idare etti.
Kiz hic mi X kisisinin evini arkadaslarini merak etmedi, kimse bir sey soylemedi mi.
Busra X kisisinin ailesiyle tanismisti, ailesi nasil idare etti ya da ayrildiklarini mi dusundu bilmiyorum... Bu kadar oyun olur mu ya?
O adamin asik oldugu kadin .büşrayi bilmiyormu .biliyor diye okumuştum biliyorsa o kizda da mide yokmuş adamda hic bir sekilde mide yok .büşrada niye ayrilmak istediginde birakmadiki yok oyle yok boyle karsimdaki kisi beni istemedigini soyluyor ayrilmak istiyor direk gule gule ya şu ayriligi niye zorlaştiyorki şimdi güzel oldumu gene üzülen büşra oldu .büşraya da ayri üzüldüm

Sizde de ne numaralar varmış Willy, şaştım kaldım. Ama ufak bir şüpheden yola çıkıp da bir başkasının davasını neden bu kadar sahiplendiniz ben onu anlamadım. Kendiniz için bu kadar uğraşmazsınız bile. Sonuçta siz aldatacağınızı hissettiğinizde ayrılabilecek kadar medeni bir çiftsiniz. Bu kadar şüpheciliğiniz bana sinmedi nedense.

Sizde de ne numaralar varmış Willy, şaştım kaldım. Ama ufak bir şüpheden yola çıkıp da bir başkasının davasını neden bu kadar sahiplendiniz ben onu anlamadım. Kendiniz için bu kadar uğraşmazsınız bile. Sonuçta siz aldatacağınızı hissettiğinizde ayrılabilecek kadar medeni bir çiftsiniz. Bu kadar şüpheciliğiniz bana sinmedi nedense.

Medeniyet deyince benim aklima gelen ilk ve tek sey willy. Medeniyetin anlamini willy sayesinde ogrendim. O konular bosuna mi acildi katip o suphecilik willyde daima vardi, icine sinmeyen seyler vardi ki soruyordu.

Ez cümle ilişkide bir taraf ayrılmak istiyorsa diğer taraf efendi gibi kabul edip yoluna bakmalı. Bu olayların alayı böyle bitiyor.

diğer kız büşrayı biliyordur arkadaşlar
şimdi yeni moda bu ihanetlerde
ikinci kişi, beraber olduğu kişinin ilişkisinden haberdar oluyor
haberdar olarak bu pisliği sürdürüyor
yani diyelim ki ahmet, ayşe ile beraber.
ahmet'in ayşe'yle ilişkisi devam ederken hayatına semra giriyor.
semra, ayşe'yi biliyor.
ayşe, semra'yı bilmiyor.
artık ihanetler bu şekilde yapılıyor ve aldatan şerefsiz iki kişiyi idare ederken
nasıl olsa taraflardan biri biliyor ve bu şekilde kabul ediyor diyerek kendi içini rahatlatıyor
benim de başıma geldi bu
benim eski sevgilim, hayatında biri varken benimle ilişkiye başladı
asla çakmadım, anlamadım durumu, benimle ayrıldıktan sonra ortaya çıktı her şey.
bir süre ikimizi, durumdan haberimiz olmayarak aynı anda idare etmiş
tabii sonrasında ben her şeyi öğrenmiş oldum
birkaç ay sonra bu ruh hastası benimle barışmak istedi
ama benle barışmak isterken diğeriyle olan ilişkisi devam ediyordu ve ayrılmaya da niyeti yoktu
yalvardı benimle barışmak için, dedim sen neyin kafasını yaşıyorsun
sevgilin var, ne barışması
aa bana demez mi, ben sana dürüst oldum, onu senden saklamadım, sana yalan söylemiyorum diye
ben şok ben vefat
hayır hiç korkmuyor da ben her şeyi gidip sevgilisine anlatsam mesela

Zamanla geçer. Hiç bir acı baki değil. İnsan ilk öğrendiğinde acıdan ölecek gibi oluyor ama ölmüyor. Siz onun yanında olum dinleyin. Zamanla acısı hafifleyecektir.

Yalnız size de bravo herkese lazım bir arkadaş tipisiniz. Durduk yere habersiz arkadaşınızın sevgilisine baskın gibi bir iş yeri ziyareti yapıp şüphelerinize kanıt aramış ilmek ilmek olayı ortaya çıkarmışsınız helal olsun. Belki gittiği yere kadar böyle idare edecekti adam elinize sağlık valla

Muhtemelen busrayi kuzeni vs diye tanitti
Arada gelip bende kaliyor burda okuyor ya da calisiyor deme ihtimali yuksek
Ne karaktersiz herifmis ayrilmak isteyen toplar tasini taragini gider
Evlenene kadar busrayla takilmaya devam edecekti herhalde
Kardes kardes yasamiyorlardi haliyle
Ne pislik birseymis yahu
Allah islah etsin
Evet buyuk ihtimalle oyle tanitti, cunku diger kiz da sok oldu sevgili olduklarini ogrenince.
Bu kadar oyun o kadar fazla geldi ki bize, bir kez ayrilik lafi etti her gece mutlu mesut uyuyorlardi.. insan inanamiyor

Diğer kız, sevgilim dediği adamın birlikte yaşadığı kadını bile bile bu x kişiliksizini ailesiyle mi tanışmış?
Ailenin de Büşra'dan haberi var üstelik.
Genişliğin bu kadarını aklım hafsalam almadı.

Bi daha ayrılık konusu açılmayınca tabii barıştık olay bitti sandı arkadaşınız ama oğlan da geliş gidiş farkettirmemiş helal olsun bu kadar yapamazdı başkası ama kız nasıl bilmiyor hiç anlamadım

Back