Aldatılan bayanlar sohbete

Ağzından bal damlıyor :)

Ayni beni anlattiniz. Ama ben duydugumda kapiyi carpip gittim 17 sene oldu ayrilali. Cunku benim midem hazmedemezdi bunu.

Cogu kadinin ayrilmamasinin sebebide baba evinde bulamayacagi maddi imkanlar ve rahatliktan dolayi.

aldatildiktan sonra o insanla yasamak zorundaysaniz ayni evde bi yabanciyla yasiyor gibi oluyirsunuz ben bu olaylardan sonra hafifmesrep birine donustum,eskiden bi erkek bana yakinlassa rahatsiz olurdum ama simdi hosuma gidiyor karsilik veriyirum flortoz tavirlarina

Kadınlar sorumluluk almak istemiyorlar ama başkasına dokunan eller, başkasını öpen dudaklar, iğrenç gerçekten. O kadının koynundan yıkanmadan senin koynuna girmediği ne malum.

Bu onun karakterinde olduğu için yapıyor yine bakma sen öyle it gibi pişman olduklarına sular durulunca aynı hamam aynı tas auçu kendinde de arama psikolojik rahatsızlık bunların ki

Noldu çekip gittiniz mi merak ettim . Aslında ona değil de kendimize acı çektiriyoruz inan o yapacak olduktan sonra yine yapıyor ah ben neler yaşadım şu genç yaşımda allahm bana sağlıklı paikoloji nasip etsin inş :)

Merhaba boşandınızmı yada devam ediyormusunuz evliliğinize, umarım herşey yoluna girmiştir hayatınızda,,

Bende aynı şeyi yaşıyorum gerçekten o kadar zor bi durum ki anlatamam bende boşanmayı düşünüyorum Allah hakkımızda hayırlısı versin ne diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…