Sadece internetten eskort aramalarını yakaladım diye (tabi başka bir çok problem de vardı ama ayrılığa kesin karar verme nedenim bu) evi terkettim.Ve boşandım.Aldatılıp o kişiyle tekrar aynı yastığa baş koyan insanları asla anlayamayacağım sanırım.isterse 10 çocuğum olsun,yine aynı şeyi yapardım.
Annenizde kalma gibi bir durumunuz yok mu cnm ya bu arada sen de çalışsan? Bak ben böyle yapıyorum şimdi.Kızıma anneannesi bakıyor.Ben de çalışıp ev alışverişine yardım ediyorum.Kalan paramla da ileride çocuğuma ev alabilmek için birikim yapıyorum.Benmi çok cesaretsizim nee
Ayrılınca çocuklarda mutlu olmıcak ki
Babalarını tam affedemeselerde büyük oldukları halde , böyle daha iyiki annne diyolar...
İmrendim size
Ben çıkıp gidemiyorum.
Daha doğrusu çocuklarımla evimde kalır,
Onu kapı dışarı atardım
Cesaret edebilsem...
Bunu bilir bunu söylerim;
Hiç bir kadının şüpheleri yersiz değildir şüphen varsa bi dolaplar dönüyordur
Ama sessizce takibe al renk verme
İzle sadece
Haklısın %100 katılıyorum sana ama emin ol aldatılmadan önce benm düşünce tarzımı anlatmışsıın
Ama bilemiyorum beni bi çeşit intikam duygusu sardı ve sanki onu yanımda tutarak acı çektirerek rahatlamaya çalışıyorum
Tuhaf düşünüyorum farkındaym ama böyle
ama bi gün çekip gideceğimi biliyorum!
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Biz kadınlar zaten cok çekiyoruz. Böyle bir durumu hiç bir kadın haketmez. Kendi kıymetimizi bilelim istiyorum. Bilinçlenelim istiyorum. Allah iyi yazılar yazsın hepimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?