• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılan bayanlar sohbete

Alemsiniz gerçekten. Aldatıldığını bildiğiniz halde o adamla aynı evin içinde durabilmek nasıl bir ruh halidir. Biraz cesaretli olun. Kendi ayaklarının üzerinde durabilen güçlü kadınlar olun. Kimseyi yargılamak haddim degil. Yarın bir gün benimde başıma gelmeyeceğinin garantisi yok. Ama biz kadınlar olarak böyle şeyler başımıza geldiğinde onurlu duruşlar sergilemeliyiz. Emin olun böylesi sizi aldatan eşlerinize daha büyük acı verecektir. Ben nasıl bir kadını kaybettim diye ömür boyu kafasına vuracaktır. Bu hayatta paradan çok daha önemli şeyler olduğunu unutmayın. Çalışmak isteyene her yerde iş var.

Ağzından bal damlıyor :)

Hanımlar aldatıldığınızı öğrendikten sonra nasıl durumunuz , siz neye kara verdiniz,
Piskolojiniz düzelmesi için neler yaptınız , anlatın lütfen .
Ben çıkmazdayım öğreneli 5 ay oldu , Hala ayrılmadım , beklemek istiyorum , çünkü
Çocukların önemli yılları
İt gibi sürekli peşimde dibimde kocam olacak ,
Beni Kaybetme korkusu yaşıyor,
Elimde oynatıyorum , altıma güzel araba bile çekti,tatiller falan .
Beter olasıca . 40 yaşımdayım yaşımı göstermiyorum , eğitimliyim, genel kültürüm iyidir, her alanda konuya dahil olabilirim .eşimle ortak sevdiğimiz konularımızda vardır . Sıkmadım hiç bir konuda .
Çevre ikimize hep derdi ne güzel şıkır şıkır bir çiftsiniz diye.
sürekli spora fitnese giden birisiyim, 58 kiloda bakımlı bir bayanımda .
Eşimi hiç ihmal etmemişimdir 20 senedir . Dışarda araması gereken hiç bir sıkıntımızda yoktu.

Bu erkekler ne istiyor hala , ben onun ilki oda benim ilkimdi . Evlendiğimizde İkimizde 21 yaşındaydık .20 seneyi devirdik, mutlu mesut.

Biri yanaşınca şeytana yenik düştüm karşı koyamamışmış. Pişman olmuş sonrada ortaya çıkar falan diye görüşüp durmuşlar .ilkinde yalnış hata bu . Vazgeç demişmiş kadın peşini bırakmamış, herkese söyler mahvederim seni demiş ... falan filan

Şimdi noldu kadın yine söyledi
Ben ama gizliyorum
Niye yapıyorsam artık
Eşimşn istediği gibi kimse öğrenmedi.
Ohh yaptığı yanına kar kaldı gerizekalının

Hiç cesaretde yok bende ,
Ayni beni anlattiniz. Ama ben duydugumda kapiyi carpip gittim 17 sene oldu ayrilali. Cunku benim midem hazmedemezdi bunu.

ALDATILIP DA GİDEMİYORSA BENCE KADIN ÇOK AŞIKTIR ÇOK SEVİYORDUR YAPAMIYORDUR ONSUZ, YADA GİDECEK Bİ YERİ YOKTUR MADDİ GELİRİ YOKTUR KATLANIR. BENDE ÇOK SEVDİM İLK DEFA AŞIK OLDUM AMA BNDE ALDATILDIM. BU BİR GERÇEK Kİ BUTUN ERKEKLER ALDATIR. BAKIŞIYLA DİLİYLE YADA FARKLI SEYLERLE. AMA KESİN ALDATIR
Cogu kadinin ayrilmamasinin sebebide baba evinde bulamayacagi maddi imkanlar ve rahatliktan dolayi.

aldatildiktan sonra o insanla yasamak zorundaysaniz ayni evde bi yabanciyla yasiyor gibi oluyirsunuz ben bu olaylardan sonra hafifmesrep birine donustum,eskiden bi erkek bana yakinlassa rahatsiz olurdum ama simdi hosuma gidiyor karsilik veriyirum flortoz tavirlarina

Kadınlar sorumluluk almak istemiyorlar ama başkasına dokunan eller, başkasını öpen dudaklar, iğrenç gerçekten. O kadının koynundan yıkanmadan senin koynuna girmediği ne malum.

7 yıllık evliyim
Bende aldatıldım
İlişkime devam ediyorum
Ağzından burnundan getiriyorum acı çektiriyorum it gibi pişman intikam alıyorum
Yaptığı yanına mı kalacak
Oh çıkıp gidiym keyfine baksın oda asıl böylelerini adam edeceksin
Hele bi daha cesaret etsin ne yapacağımı çok iyi biliyor
Bu onun karakterinde olduğu için yapıyor yine bakma sen öyle it gibi pişman olduklarına sular durulunca aynı hamam aynı tas auçu kendinde de arama psikolojik rahatsızlık bunların ki

Haklısın %100 katılıyorum sana ama emin ol aldatılmadan önce benm düşünce tarzımı anlatmışsıın
Ama bilemiyorum beni bi çeşit intikam duygusu sardı ve sanki onu yanımda tutarak acı çektirerek rahatlamaya çalışıyorum
Tuhaf düşünüyorum farkındaym ama böyle
ama bi gün çekip gideceğimi biliyorum!
Noldu çekip gittiniz mi merak ettim . Aslında ona değil de kendimize acı çektiriyoruz inan o yapacak olduktan sonra yine yapıyor ah ben neler yaşadım şu genç yaşımda allahm bana sağlıklı paikoloji nasip etsin inş :)

Hanımlar aldatıldığınızı öğrendikten sonra nasıl durumunuz , siz neye kara verdiniz,
Piskolojiniz düzelmesi için neler yaptınız , anlatın lütfen .
Ben çıkmazdayım öğreneli 5 ay oldu , Hala ayrılmadım , beklemek istiyorum , çünkü
Çocukların önemli yılları
İt gibi sürekli peşimde dibimde kocam olacak ,
Beni Kaybetme korkusu yaşıyor,
Elimde oynatıyorum , altıma güzel araba bile çekti,tatiller falan .
Beter olasıca . 40 yaşımdayım yaşımı göstermiyorum , eğitimliyim, genel kültürüm iyidir, her alanda konuya dahil olabilirim .eşimle ortak sevdiğimiz konularımızda vardır . Sıkmadım hiç bir konuda .
Çevre ikimize hep derdi ne güzel şıkır şıkır bir çiftsiniz diye.
sürekli spora fitnese giden birisiyim, 58 kiloda bakımlı bir bayanımda .
Eşimi hiç ihmal etmemişimdir 20 senedir . Dışarda araması gereken hiç bir sıkıntımızda yoktu.

Bu erkekler ne istiyor hala , ben onun ilki oda benim ilkimdi . Evlendiğimizde İkimizde 21 yaşındaydık .20 seneyi devirdik, mutlu mesut.

Biri yanaşınca şeytana yenik düştüm karşı koyamamışmış. Pişman olmuş sonrada ortaya çıkar falan diye görüşüp durmuşlar .ilkinde yalnış hata bu . Vazgeç demişmiş kadın peşini bırakmamış, herkese söyler mahvederim seni demiş ... falan filan

Şimdi noldu kadın yine söyledi
Ben ama gizliyorum
Niye yapıyorsam artık
Eşimşn istediği gibi kimse öğrenmedi.
Ohh yaptığı yanına kar kaldı gerizekalının

Hiç cesaretde yok bende ,
Merhaba boşandınızmı yada devam ediyormusunuz evliliğinize, umarım herşey yoluna girmiştir hayatınızda,,

Sadece internetten eskort aramalarını yakaladım diye (tabi başka bir çok problem de vardı ama ayrılığa kesin karar verme nedenim bu) evi terkettim.Ve boşandım.Aldatılıp o kişiyle tekrar aynı yastığa baş koyan insanları asla anlayamayacağım sanırım.isterse 10 çocuğum olsun,yine aynı şeyi yapardım.
Bende aynı şeyi yaşıyorum gerçekten o kadar zor bi durum ki anlatamam bende boşanmayı düşünüyorum Allah hakkımızda hayırlısı versin ne diyeyim

Back