aldatıLan bayanLar,affettiğinize değdimi?

aslında insan affetmekle kendine kötülük yapıyor çünkü güven denen şey tamamiyle yok oluyor ve insan kendini hep yiyip bitiriyor başıma gelmedi ama büyük konuşmamak gerek hayatta yinede.

Kimisi gerçekten pişman oluyor ve yapmıyor, kimiside nasılsa affetti deyip tekrarlıyor. Karşındakinin kişiliğyle alakalı.
Bende affettmiştim. Haksız olduğu için ipleri elime almak istedim ve biraz sıktım onu. Bu seferde bunlardan sıkıldığı için terketti. Ona hala güvenmediğim için bıraktı.
Çünkü, güven gidince en küçük şeyde aklına geliyor ve kavga çıkıyor. Hem affetiğin içn kendine kızıyorsun, hem herşeyde sorun çıkardığın için yine kendine kızıyosun bu böyle devam edip gidiyor.

Ya gururunu alıp çekip gideceksin yada kalıp susumayı bileceksin.

sewgilim tafarından aldatıldım...ilişkimin ilk aylarında çok yeni olduu için affettim... iyikide affetmişim affettiime değdi diebilirim... şimdi onn yolunu gözlüorum şafak 455 mafoldumben turkbayragi

aldatıldım mı aslınd atam olarak adını koyabilmiş deilim eşimin çok sancılı bi dönemim de iş yerinde bi müşteri eşime yakınlık göstermiş hani 1kez ürün beklerken iste sıkıntılarından bahsetmiş sonra kadında zaten eşime sarmış
sürrekli arıyo ona yakınlık göstererk etkilemeye çalışıyoo
eşimde benim onun ailesi ile olan problemlerimi dertleşiyo ama hiç bir buluşma cinsi bişi olmuyoo neyse böle bişi atlattım aslında çok kırıldım ki eşim beni çok seviyo bundan da eminim ve biri ile aşk yaşasın cnsi olark beraberliği olmaz sadece konuşur öle bu olay bay sancı bıraktı bende ama çocugum vardı çok fazlaa uzatmadan kapttık konuyoo o dönemde çok üstelememin bii tek sebebi vardı hayatta çok sevdiği dedesini kaybetti be çok zor bi dönem geçirdi afafllamıştı affettim ama pişmanda deilimm

asla affetmem! büyük konuşuyorum çünkü 1 defa yapan bir daha yapar ben buna inanırım ...ona asla güvenemem yapmasa bile yapıyo sanır hayatı onada kendimede zindan ederim kendimi çok iyi tanıyorum böylede bi yere kadar sürer ilişki nasılsa kopar sonuçta niye daha fazla vakit harcamış olayım ki? hem affedersem en büyük gurursuzluğu yapmış ve taviz vermiş olurum....bunuda yediremem kendime! o bir halt etti diye kendi psikolojimimi bozayım...sarımsağı nerde yediyse ..ağzını orada kokutsun bana ne lmaz:

evliyken başıma geldimi bilmiorumm ama çıkarken çok ufak yaşta beraber olmaya başadık zaten, öyle bi iki kez olmuştu affettim mücadele ettim şimdi çok mutluyum ama aynısı sayılmasada bende onu üzdüm, şimdi yaşımızı başımızı aldık karakterlerimiz oturdu onu seviyorum ama yinede Allah şaşırtmasın başıma şimdi gelse naparım hiç bilmiorumm ama geçmiş hafızamdanda siinmiyo hala beni ne kadar sevsede o zamalar işler böyle gitmeseydi peşinden koşutuğu eski sevgilisi beraber onunla beraber olmayı kabull etseydi nolurdu sorusu hep içimde var, kaç yıl önce olursa olsun ve hep var olacak, o yüzden affetmemek en iyisi belkide

bende büyük konuşmak istemiyorum ama eğer aldatılırsam affetmem. kapımda sürünse ölse yine affetmem. böyle düşünüyorum. inşallah başıma öyle bişey gelmez. çünkü kaldırabileceğimi hiç zannetmiyorum. tekrar dan başıma aynı şey gelir mi diye düşünmek, kendimi üzüp perişan etmek, sürekli paranoyaklık yapmak istemem. bence en iyisi affetmemek olur..

Bu yazinin altini 10 defa cizmek isterdim... Sana birsey diyeyimmi tam Atasözü gibi olmus anam bacim:lepi:turkbayragi
Ama bunu yapmakta gercekten cok büyük cesaret ister. Cok zordur eminim, heleki cok asIksa bir insan. Ama dogru olanida budur. Ha affedenlerde olmustur, belki bir kere affetmekte dogru olabilir, erkek kendine ceki düzen vermis olabilir, ama iste erkek her ne kadarda kendini düzeltse, kadinin icinde kaybolup giden o güven duygusunu asla yerine getiremez, buda kadini hasta eder. Bayanlar iliskide en önce güven ararlar cünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…