aldatıLan bayanLar,affettiğinize değdimi?

Metaphora

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2008
2.502
53
118
35
İstanbul
eşi-sevgiLisi aLdatan,ve affeden bayanlar

affettiğime değdi,pişman oldu ve mutlu bir ilişkimiz mi var diyorsunuz, :hulya: opuyorumnanaktan

yoksa keşke affetmeseydim hiçbirşey değişmedi mi diyorsunuz? :sinifsinif: senağlama

Son düzenleyen: Moderatör:
değmez. hiçbir şekilde değmez, kendimizi avutmayalım.
belki altımdaki yorumlarda, "evet affettim!çok güzel,çok mutluyuz" diyenler olacaktır.

ama çektiklerini onlar bilir, o çekilen acıyı, o günlerdeki depresyonu hiçbir güzel davranış,hiçbir değişmiş erkek unutturmaz.

gerçi ben bu konudan çok uzağım şuan,
ama iki sene önce, iki senelik ilişkisini aldatılma sonucu bitirmiş,
bir buket güle, bir diz çökmeye kanmış,affetmiş, aylarca ağlamış ,acaba aldatılıyor muyum korkusunu bir türlü içinden atamamış,ilaçlarla ayakta duran bir bünyeye dönüşmüş biriyim.
tekrar aldatıldığımı ispatlayana kadar böyle sürdü. sonra da ayrıldık zaten temelli.

(bakın şuan bile diğer kızla yaptıkları gözümün önüne geldi, affettikten sonra bile milleti evine davet ettiği mesajları,kızların ona verdiği laubali yanıtlar...hatta beni dillerine dolayışları...) ona zerre bir şey hissetmesem de,o zamanlarki kendi halime ben bile üzüldüm şuan düşününce.

aldatan birine ikinci şansı vereceğinize, sokaktaki adama ilk şansı verin.cidden yapabiliyorsanız bunu yapın...

sizi yok sayan, milleti size güldüren, başkasına dokunabildiğine göre sizi sevmeyen birine şans vermekle uğraşmak hayattan çalmak gibi geliyor bana. eninde sonunda pişman oluyoruz keşke affetmeseydim diyoruz. kaderime boyun eğmeliyim düşüncesiyle ilişki kurtarılmaz, kaderini kendi yazar insan.

iki yol var aslında,çok değil.
ya affedeceksin, sevgilin/eşin yanında uyurken kalkıp telefonunu karıştıracaksın, ceketinin cebinde bir delil arayacaksın, telefonu meşgul çalsa, eve geç dönse ağlaya ağlaya bekleyeceksin, arabasında kadın saçı falan bulacaksın ama senin paranoyak olmana bağlayacak, bir gün de telefonunda,"dün gece çok güzeldi aşkımopuyorumnanaktan" diye bir mesaj göreceksin osman abi'den gelen(!), iyice dibe batacaksın.

ya da bir cesaret, tek kalemde bütün ilişkini sileceksin, çok can acıtıcak evet ama bir kere acıyacak... zamanla da yanında huzurlu olduğun adamı bulacaksın...hatta o ara bir sigara yakıp, "ah ulan ah neler yaşadım, ama hepsi geçti geride kaldı" bile diyebilirsin.(not: süper bir histir o,afiyet olsun.)

ne kadar da güzel anlatmışsın vay be (çok ciddiyim):içelim:

ilk yazdığın söz çok güzeldi canım, bu arada çok realist gördüm seni kötükedihüso (yazılanların ardında ne acılar olduğu belliydi zaten )

valla bazen böyle konulara kaptırıyorum, anlatıyorum anlatıyorum konuyu bozmuş gibi hissediyorum. teşekkür ederim :)

valla süper anlatılmış, en derin ayrıntısına kadar hissetim..sevgilim aldatırsa asla affetmeyecem lmaz:

Kaç kez aldatılmıştım hiç birini affetmedim.
Taki şuan ki ilişkimde yaşadıgım aldatma oluncaya kadar.
1 gecelik bi anlık hevesiyle bi başkasına dokunuşu. Beni düşünmeden gidişini
düşünmek öyle acı ki ve öyle kıvrandırıcı bi sancıkimafoldumben

sonuc olarak evet affettim.
iyikide affetmişim. En ufak acıgında önce düşünüp daha sonra saldırıya geciyorumkafamçokkarıştı
Yok yok o duygusal anlamda beni bi başkasına değişmez.
Ve diğer acıdanda değişecegini hiç sanmıyorum cok iyi aldı agzının payını...

Onla barıştıgımızda demiştim ona.
Eger beni bir kez daha aldattıgında hissedeyim yada hissetmiyeyim allah o gün canımı alsın..Senden değil..Bu dünyadan canımı alsın dedim:mymeka:

Barıştıkdan sonra cok zor dönem gecirdim. Elimi uzun bi süre tutturmadım.
Sarılmasını bile engelledim hep. Buda ona bendeki acının daha beterini veriyordu...
Aştık ve üzerinden tam 1,5 yılı devirdik.

Ve aslada onu her an sorguya cekip ona sıkı yönetim yapmadım. Sık bogaz yapmadım.
Telefonunu şu gün olmuş karıştırmadım. Yada nerdesin vs. demedim.
ıçinde olan insan her halikarda yapar. ıstedigin kadar sık bogaz et...

Kimseye bu acıyı yaşatmasın...Rabbimmm

degmedi bu hayatta hiçbişeye degmediiilmaz: :gitme: akannehir :çok üzgünüm: :1no2:

alkisalkisalkis çok güzel anlatmışsın..kesinlikle ...

:lepi:valla duygular bu kadar açık ve net anlatılır...ben affettim demiyim..affedemedim.ama sanırım erteledim...ertelemeyi affetmem için fırsat olarak kullanıyor şimdilik eşim...ama sanırım hiç affedemiyeceğim...ama umarım sorunlarımızı çözmek için bir fırsat olur..ve çektiklerime değer...

söLcek bişi bırakmamıssın...cok güzeL yazmışsın

Affetmedim.daha doğrusu affedemedim..4 yıllık ilişkim bir gecelik aldatma sonunda bitti.ben kafamı bile kaldırıp bi başkasına bakmazken onun beni hiçe saymasını,bi başka tene dokunmasını hazmedemedim.ve sonuç olarak yanında huzurlu olduğum biriyle beraberim..düşünüyorumda iyiki affetmemişim çünkü emin ol değmez.bence affetmeyin arkadaşlar..

affettim çok acı çektim sonrasında psikopata bağladım ona hiç çaktırmadım.

değdi. iyiki affetmişim diyorum. her erkek bir değil tabiki...

asla deymez kizlar ,, bende aldatildim hemde 3 yil boyunca paylasmistim sizlerle . sonrasimi ?? koca bir hic güven sifir ve bol bol kavga unutamiyorsunki yeni bir baslagic yapasin ,hersey gri vede kara bir hal aliyor evlilik diye bisey kalmiyo cöküyor .Ne degismesi ya ne degisir ki saten sevseler aldatmazlar ki degisse ne kadar yol alir ...?? cok zor allah kimsenin basina vermessin !

yaaa bu nedir yaaaa
dağıttın beni canım ya.bu ne güzel anlatımdır.hani yaşar insanda böylede güzel anlatılmazki kardeşim tebrik ederim anlatımından ötürü
keşke böle bi acıyı yaşamasaydın böyle paylaşmak zorunda kalmasaydın ve biz seni böle bi yazıdan ötürü tebrik etmeseydik ama yinede gerçekten birebir anlatmışsın.
değmiyor evet...
sonunda sadece keşke ozaman affetmeseydim en azından onurum kalsaydı.
arkamı dönüp gitseydim diosun.
sonunda bitiyor çünkü...
ozaman yağtığı hatadan dolayı yalvar yakar olan adam kendini affetirince aynı hale dönüveriyor.
ve ozaman affetmemiş olursan en azından onu o halde bırakmış olmanın gururunu yaşarsın.
hem affedip hem değişmediğini görmek sonundada seni yarı yolda bırakması..hadi toparlan toparlanabilirsen...
allahım kimseye yaşatmasın aldatılmayı.
unuttum dien yalan söler.insanın içinde hep şüphe kalır..bi bakmışınki artık kimseye güvenemez olmuşun............

erkeklere hiçbirşey değmez aslında
affettim ama gelin birde bana sorun hala içim içimi yiyiyor unutmak imkansız oluyor
elinden birşey gelmıyorsa katlanmak zorundaysan katlanıyorsun yapcak bişi yok bana göre ve ben hep içimde şüphelerle yasıyorum asla guvencım yoktur...

ben aldatıldım ve beni aldatan erkekle birlikteyim hala yani kocam. affettimmi asla bana yaşattıklarını hiç unutamıyorum içimden yüzüne bile bakmak gelmiyor bir boşluk içindeydim diyor ben o boşlukları çook yaşadım ama asla aldatmadım devam etmemeliydi diye düşünüyorum ne olduki sanki her şeyi unuttukmu çokmu güzel oldu yaşantımız çocuklarda çokmu mutlu bir aradayız diye kesinlikle hayır aslında erkeklerin de okuyabileceği bir site olsaydıda duygularımı yazıp onlara mesaj verebilseydim birde isterdimki kadın olarak kabul edemediğim kişilere yani para karşılığı eşlerimizle birlikte olan kişilere duyurabilseydim sesimi onların duyguları varmı bilemiyorum ama belki anlarlardı bir yemek bir kaç kuruş para uğruna insanların hayatlarını nasıl kötü duruma getirdiklerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…