Aldatanın hiç pişmanlık duymaması peki?

Insallah çok tesekkur ederım. Yuzyuze gorusmedıgı, tanımadıgı bı dunya yalan uydurarak konıstugu sacma sapan ınsanlar, hanı nerdeler sımdı yanındalar mı dedım mahkemede en son gordugumde, bos bos yere bakıyor cevap veremıyor o bana yettı zaten

Hayır, daha ocak ayında boşandık. En iyi ayrılırken tanırsın zaten
Anladım hakkımızda hayırlısı olsun henuz daha yenı, bakalım benımkı de cekısmelı ne zamana bıtecek? Artık bıtsın kafamda soru ısaretı falan kalsın ıstemıyorum, bu surec ınsanı yıpratıyormus gercekten

Kesınlıkle belkıde böylesı benım ıcın en hayırlısı, zaten yalvarıp yakarıp ıkna etseydı hıc bısey artık eskısı gıbı olmazdı kı şüphe ınsanı yıyıp bıtırıyor bunu evlılıgımde hep yasamıs bırı olarak belkıde artık kafam rahat olsun ıstıyorum, arkamı döndukten sonra hayatımdakı adamın benım sırtımdan vurmasını ıstemıyorum, guvenmek ıstıyorum ya artık...

Bende aslında yavas yavas alıstım bekar hayatıma,şu eve kapandıgımız donemlerde bıle kendı kendıme yetebıldıgımı gördum, kendımı daha çok sevdım, sımdı dıyorum onun ıcın nAsıl bu kadar fedakarlık yaptın sen ya dedım, hep arkasını toplamakla mesguldum cunku sımdı oh be dıyorum cogu zaman sırtımda taşıdıgım koca bır yükü attım ustumden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…