Aldatanın hiç pişmanlık duymaması peki?

genellikle aldatanın yaptığı ortaya çıktıktan sonra gösterdiği pişmanlığın arkasında hali hazırda kurulu düzenini rahatını insanların kendisine bakışını kaybetme korkusu var. Aslında pişman olmuyorlar. Dahası ben artık bu kadar gördüğüm şeyden sonra o pişmanlığa üzüntüye yorduğumuz tepkilerin aslında haksız olan her insanın İşten sıyrılmak zor yola girmemek adına vereceği tepkiler olduğunu düşünüyorum. Evliliğinin yada hayatındaki kadının bile arkasında tam durmayı beceremeyen bir insanın yaptığı yanlışın karaktersizliğin arkasında duramayacağı aşİkar. En kolay yolu seçip Özür diliyorlar. Onun bile arkasında duramayan bir organizma işte!
muhakkak pişman olan da vardır bilemem. Yüzde 1 bile olsa bir pay mevcut. Daha çevremde görmedim ama.

Son düzenleme:
Sanırım en üzücüsü de bu, bır pısmanlık dahı görememek...
Pişman olacak olsa baştan bunu yapmazdı . O dil dökenler pişman olduklarından değil ilk fırsatta yine yapacaklar. Onlar sadece elindekini kaçırmama hazır hani zaten mantığıyla bakıp, o amaçla özür dil mil dökmeler. Boş yani. 10 taneden belki 1 tanesi gerçekten pişman olmuştur. Bence senin durum daha samimi. Dil dökse affetsen bir yıl sonra tekrarlasa emin ol için daha çok acır. Boşver yoluna bak. Herkes kendi kalbinin ekmeğini yer

Erkeklere ayrılık acısı sonradan koyuyor.Hatta bir video vardı.Erkek ve kadın ayrılıyor.Erkek ilk gün parti yapıyor,kadın ağlıyor ve bu bir iki ay devam ediyordu.Videonun sonunda ikinci ay diye gösterdikleri kısımda bu sefer Adam ağlıyor,kadını ne kadar özlediği kafasına yeni dank ediyor.Kadınsa herşeyi unutmuş gülüp eğleniyordu.

Yalvar yakar af dilenenler bana samimi gelmiyor zaten. Eşini seven, evliliğinin bitmesinden korkan aldatmaz sonuçta. Yine de düzenleri bozulmasın ya da aldattıkları duyulmasın diye eşlerini boşanmamaya ikna etmeye çalışıyorlar bence.

Aldatan erkek bu ikna girişimine kalkışmadıysa evliliğin bitmesini umursamıyor olabilir, ne yapsa da affedilmeyeceğini düşünüyor ya da —küçük bir ihtimal- utanıyor olabilir. Eşiniz bir kaç defa aynı hatayı yapmış sanırım, son seçenek olası görünmüyor.

Ama sizin için nedeni önemli olmamalı artık. Ne olursa olsun, bu sizden bağımsız bir konu.

Malesef bır değil bıkac kere olunca yol vermekten başka çıkıs yolu bırakmadı, ben kaybettıgımı dusunmuyorum,o herseyını kaybettı aldatan adamlara da kımse hoş gozle bakmıyor ömrunun sonuna kadar bu utanç onla bırlıkte gıdecek

Artık ne hali varsa görsün bazı selerı toparlamak için çok geç

Çok teşekkur ederım 8 ay oldu zAten ayrı yaşalı sadece resmı olrak da sonuclanmasını beklıyorum, ne haber alıyorum, ne duyuyorum kafam rahat eskısı kadar degılım daha çok alıstım artık

Zaten pişmanlık duyan ilkinden sonra tekrarlamaz pısman olsa ne olacak, o şüphe benım ıcımde hep olduktan sonra çokta onemı yok

Malesef her türlü karaktersızlıgı onda gördum bu da benım sınavımdı belki...
Allah yardımcınız olsun unutmayın ki böyle bir karaktersiz ile ömür geçirmektense varsın pişmanlık yaşamadı diye azıcık canınız sıkılsın. Geçer öyle güzel günleriniz olur ki bugünleri unutur gidersiniz

Zaten kabul etmıyor onu çok masum göruyor aldatma yok mesajlasma var dedı hakıme çok komık demı :) evet mesajlasma var dedı en azından onu kabul ettı

Insllah çok teşekkur ederım güzel dıleklerınız için yol yakınken görmek de benim şansım sanırım artık böle bakıyorum

Reactions: JES
Ne hissettiğinizi anlıyorum. Ben 6 aylık evli iken boşandım ve eski eşim, ben evi terkettikten boşanana kadar gecen 3 aylık sürede, bana birden bire o günden itibaren düşman oldu. Daha 2 gün önce, beraber güle oynaya gezip, çocuğumuz olunca şöyle böyle konuşup hayal kurarken, 2 gün sonra şiddetli bir kavga ettik ve o andan itibaren düşman oldu bana. 3 ay boyunca da ağzından tek bir gün bile olumlu bir cümle çıkmadı bana karşı. Ben sevdiğim için, arada kızıp arada barışmaya yeşil ışık yakan olumlu mesajlar atıyordum , o hiç yapmadı bunu. Ve beni aslında sevmediğini o ayrılık sürecinde anladım.

Barışmak için değil ama insan bir özür dilesin, pişman olsun yada üzüldüğünü görmek istiyor tabi. Ama iyi ki sizin eşiniz de yapmamış bunları, çünkü birkaç kere aldattı demişsiniz. Pişman olup, size kendini affettirmeye çalışsaydı belki dayanamayıp barışacaktınız ve yine aldatılacaktınız. Sizin için hayırlı olmuş onun böyle davranması

Ben de yeni boşandım. Duygularım tamamen bitmişti ve onunla yapabildiğim şeyleri normal arkadaşlarımla da yapabiliyordum. Haliyle ayrılınca pişman olmadım inşallah da olmam. İnsan tabi ki yaşadığı güzel anları özlüyor o da özlüyordur ama onun içinde bitmişsiniz demek ki. Hani birşey bitince sorarlar ya hiç mi yok diye. Hiç yok işte. Aslında bu sizin için çok güzel kafanızı karıştıracak hiçbirşey kalmamış. Öyle pişman oldum vs ki bunlar yalan sözler sizi yolunuzdan alıkoyar vaktinizi çalardı.

Zaten öle oldu, yuzunu dahı gormedıgı baska profılle konustugu salak sacma ınsanlar, hanı sımdı nerdeler hayatının neresındeler... Ben onun belkı de tek destekcısıydım her konu da benı de kaybettı
O kadar iyi anlıyorum ki. Bazi erkekler web'de ki ilişkileri gerçek saniyor. İsmi, resmi bile gercek olmayan insanlarin iki dakikalik bos sohbetine cezboluyorlar.
Bu bence aptallik da degil, bu bir tercih meselesi.
Size layık biri ile karsilasirsiniz inşallah.

SAnırım bu adamları en çok da ayrılık sürecınde tanıyoruz? Peki şimdi ne yapıyorsunuz 2.evlılıgınız oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…