- Konu Sahibi kerebicbaklava
-
Bahsettiniğiz kadar umursamaz bi adam da benim eşim kavga ettiğimizde ne kadar haklı olursam olayım asla ama asla alttan alıp ne msj ne arama hiç bişey maalesef karakterle alakalı bi durum senin yerinde olsam ne yapardım bilemem allah yaşatmasın tek kabul edemeyeceğim şey aldatılmak sanırım. Boşanmayı da göze almışsın bırak mahkemeye gidip gidip gelin sende umursamaz ol elbet arayıp soracakIyı aksamlar Kk. Daha önceden de bır kac kere konu açmıstım hatta burda aynı durumu yaşayan arkadaşların konusuna da arada yorum yaparak az çok konumdan bahsedıyorum. Benim hep aklıma takılan bısey var, normalde aldatan adamlar burda da goruyorum bınbır turlu özur dıleyıp bırsuru laf cambazlıgına gırıp eslerını gerı döndurmeye çalısıyorlar. Benım bosanma aşamasındakı eşim 8 aydır aılemın yanındayım ve başka sehırdeyım yanı kendı evımden uzakta. (olaylar burda ızındeyken patlak verınce donemedim) Esas sormak ıstediğim şu 8 aydır bır gıttı pir gıttı burdan bulundugum sehırden gönderdık yanı biz. Ondan sonra ne arama, sorma, ne af dıleme, ne mesaj kayıplara karıstı, sadece ilk durusmaya geldı, hakımın huzurunda evet öle bır mesajlama var dedı kabul ettı suçunu. Bu arada ben dava açtıkdan sonra ne avukat tuttu, ne şahidi var, ne de davasını takip ediyor, durusmaya geldıgınde boş yasıyorum ben dedı bızımkılere, bu arada durusma gunu gelmeden once anlasmalı bosanalım bıtsın bu ıs dıye mesaj attıgımda yanı ne yapacagız, ne edecegız dıye konusmak ıcın mesaj attıgımda okuyor okuyor cevap yazmıyor... Bu durum ııcn engelını kaldırdıgımda da durumlarıma bakıyor, hatta ılk bakanlardan oluyordu, affedecegımden fılan degıl ama neden bu kadar tepkısız kalıyor? Bız sevgılı fılan degıldık sonucta 2.5, 3 yıl aynı evı paylastık, nıce şeyler paylastık, bu kadar tepkısız kalması, ruhsuz olması ya da şu an ıcınde bulundugum belırsızlıkler benı çok dusunduruyor. Hıc normal gelmıyor bana, sonucta bı evlılık bıtıyor o hıc dusunmuyor mu? Dıye aklımda devamlı bu sorular, ayrılacak olmam degıl ama benı en cok uzen bu kadar basıtmıydı? Sorusu...Şimdiden çok teşekkür ederim yorum yapacak arkadaşlara
Zaten o hıc bırsey dusunmuyor mukı? Aılesı sormus ıstıyormusun yeterkı dıger konularda yardımcı oluruz yanı borc kapama fılan konularında ablası dıyor kı hıc bısey demeden bos bos yere bakıyor dıyor, ne ıstıyorum, ne ıstemıyorum demısMuhatap olma sen neden düşünüyorsun anlaşmalı boşanmayı bırak o istesin.
Sız sankı onu ozetledınız, ayrıca bu tarz resmı ıslemlerden ugrasmaktan nefret eden bırı, kaldı ki hastaneye bıle zor gonderırdım bunu düşünun nasıl olsa benım ustume attı pası, olan olsun ben razıyım modunda
Amın çok tesekkur ederımÜzgünüm,ama size saygısı da yok sanırım adamın,zaten sevgi yokmuş da.Umarım bundan sonraki hayatınız çok güzel olur,sizi hak eden bir insanla birlikte olursunuz
Herseyı ama herseyı ben ıte kaka, cok yorulmustum ınanılmaz yordu benı zaten tahmın edıyorsunuzdur, su faturayı yatırdın mı? Bak borc gelmıs neden solemedın butun hayatımız böle gectıEvet anladım zaten...Bence böyle biriyle evli kalmak zordur, her işi ite kaka yapan bi erkekle yaşayınca, ne sahiplenildiğini ne de işlerinin kolaylıştığını hissedersin....Bi anlamı olmaz yani....Eğer maddi imkanın varsa zor duruma düşmeyeceksen çağır buluş ve anlaşmalı boşanırsın
Zaten şu saatten sonra araması çok bısey ıfade etmıyor, o da kabullenmıs zaten coktan bu durumu, aynı hatayı bı kac kere yapınca evet bosanmayı göze aldım bana baska care bırakmadı cunkuBahsettiniğiz kadar umursamaz bi adam da benim eşim kavga ettiğimizde ne kadar haklı olursam olayım asla ama asla alttan alıp ne msj ne arama hiç bişey maalesef karakterle alakalı bi durum senin yerinde olsam ne yapardım bilemem allah yaşatmasın tek kabul edemeyeceğim şey aldatılmak sanırım. Boşanmayı da göze almışsın bırak mahkemeye gidip gidip gelin sende umursamaz ol elbet arayıp soracak
Herseyı ama herseyı ben ıte kaka, cok yorulmustum ınanılmaz yordu benı zaten tahmın edıyorsunuzdur, su faturayı yatırdın mı? Bak borc gelmıs neden solemedın butun hayatımız böle gectı
Yo degıl, serefsızın tekiyim gul gıbı karımı aldattım diyeni kim gormus kı senın kı oyle desın.31 yasındayım, çocuk yok, aılem zaten zerre ıstemıyor, kardeslerım adı geçınce şundan bahsetme ya dıyorlar:) heryerde engellı zaten ne ben arıyorum, ne o arıyor, sankı ıkı yabancı olduk... Butun cevresını çıkardımm sosyal hesaplarımdan sadece cıkaramıyacagım ortak bır cıft arkadasımız vardı onlarada bır daha asla evlenmem demıs, ayrılma sebebımızı bılıyorlar ama bızımkı anlasamadık ayrılıyoruz demıs. Çok garıp demı
Çok tesekkur ederım aılem de çok üZüldu tabı benımle bırlıkte ama, onlarda artık uzulmemı, mutlu olmamı ıstıyorlar, şükür ki destekçimlerYo degıl, serefsızın tekiyim gul gıbı karımı aldattım diyeni kim gormus kı senın kı oyle desın.
Oyle diyen adama da saygı duyarım helal be adi ama adiligininde arkasında derım.. Ama nerde?
Elbette gecınemedık diyecek.
Onun ne dedıgı onemlı degıl, hala ondan bahsediyorsun. O ıstedıgını desın
Sonuc bosanıyorsun ve o ise yaramazın tekı. Gercek olan bu. Ailen de haklı. Bende adı anılsın istemem oyle bırının
Yasinda genc.
Yolun acık olsun bundan sonra..
Evet kabul edıyor boş yasadıgını, artık herseyun telafısının zor oldugunu bıldıgı ıcın en basından pes etmıs vazıyetteAdamın bence hiçbir şey için bir motivasyonu yok biraz motivasyon sağlayacak gibi olmuş onu da sadakatsizlikle harcamis
Ne mutlu sana ki arkandalar.Çok tesekkur ederım aılem de çok üZüldu tabı benımle bırlıkte ama, onlarda artık uzulmemı, mutlu olmamı ıstıyorlar, şükür ki destekçimler
Zaten alıstım bu hayatıma, zamanla daha da guzel olacak ınsallah resmı olarak bıttıgınde tam olarak kurtuldugumdaArtık hayatını değiştirmeye ne dersin o zaman? Bunları kendin kafa yormadan yapabilirsin
Aılem onaylamıstı zaten herseyımız dort dortluk olmustu. Aıle kulturler yakın oldugu ıcın aılelerımız de cok ıyı anlasıyordu. Kı bende burda gelın/kaynana/gorumce kavgalarını devamlı okuyorum ya bızım belkı abartı gelecek en ufak tartısmamız bıle olmadı aılesı, cevresı severdı benı, ben pek fazla tanıyamadım, yanı adam karaktersızdı o yuzden bu gemı yurumedıNe mutlu sana ki arkandalar.
Senın adına buna cok sevındım
Bundan sonra ailenin rızasını mutlaka al, bazen aileleri dinlemeden evleniyoruz ve sonunda haklı cıkıyor lar
Anne baba sozu dinlemek farz. Evet asık ol ama ailende mutlaka onaylasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?