Aldatanın hiç pişmanlık duymaması peki?

Bahsettiniğiz kadar umursamaz bi adam da benim eşim kavga ettiğimizde ne kadar haklı olursam olayım asla ama asla alttan alıp ne msj ne arama hiç bişey maalesef karakterle alakalı bi durum senin yerinde olsam ne yapardım bilemem allah yaşatmasın tek kabul edemeyeceğim şey aldatılmak sanırım. Boşanmayı da göze almışsın bırak mahkemeye gidip gidip gelin sende umursamaz ol elbet arayıp soracak

Muhatap olma sen neden düşünüyorsun anlaşmalı boşanmayı bırak o istesin.
Zaten o hıc bırsey dusunmuyor mukı? Aılesı sormus ıstıyormusun yeterkı dıger konularda yardımcı oluruz yanı borc kapama fılan konularında ablası dıyor kı hıc bısey demeden bos bos yere bakıyor dıyor, ne ıstıyorum, ne ıstemıyorum demıs

E gerçek yüzü ortaya çıktı, ne kadar battığının da farkında. Boşverin özür de dilemesin siz bunları düşünmek yerine şükredin aldattığı karşınıza çıkmış kurtulmussunuz.

Evet anladım zaten...Bence böyle biriyle evli kalmak zordur, her işi ite kaka yapan bi erkekle yaşayınca, ne sahiplenildiğini ne de işlerinin kolaylıştığını hissedersin....Bi anlamı olmaz yani....Çağır buluş ve anlaşmalı boşan...Böyle tipler erkek olmayı evli olmayı bilmez mutsuz eder kadını, tabi evlilik bozulur, o da kendini iyi hissetmek için birilerini bulur...Böyle saçmalıklar yani

Herseyı ama herseyı ben ıte kaka, cok yorulmustum ınanılmaz yordu benı zaten tahmın edıyorsunuzdur, su faturayı yatırdın mı? Bak borc gelmıs neden solemedın butun hayatımız böle gectı

Yaptigi hatanin agirligindan boyle yapiyor olabilir,belki ne yapsam geri donus yok diye dusunuyor,bunun icinde ozur dilemiyor,
Zaten dilemesin bence cok yapmacik,
Ozur dilemek sizi ne kadar teselli eder ki ,benim esim olsa ozur dilese nolucak duzelmeyecek sey icin ozur mu dilenir

Zaten şu saatten sonra araması çok bısey ıfade etmıyor, o da kabullenmıs zaten coktan bu durumu, aynı hatayı bı kac kere yapınca evet bosanmayı göze aldım bana baska care bırakmadı cunku

Herseyı ama herseyı ben ıte kaka, cok yorulmustum ınanılmaz yordu benı zaten tahmın edıyorsunuzdur, su faturayı yatırdın mı? Bak borc gelmıs neden solemedın butun hayatımız böle gectı

Artık hayatını değiştirmeye ne dersin o zaman? Bunları kendin kafa yormadan yapabilirsin

Yo degıl, serefsızın tekiyim gul gıbı karımı aldattım diyeni kim gormus kı senın kı oyle desın.
Oyle diyen adama da saygı duyarım helal be adi ama adiligininde arkasında derım.. Ama nerde?
Elbette gecınemedık diyecek.
Onun ne dedıgı onemlı degıl, hala ondan bahsediyorsun. O ıstedıgını desın
Sonuc bosanıyorsun ve o ise yaramazın tekı. Gercek olan bu. Ailen de haklı. Bende adı anılsın istemem oyle bırının
Yasinda genc.
Yolun acık olsun bundan sonra..

Çok tesekkur ederım aılem de çok üZüldu tabı benımle bırlıkte ama, onlarda artık uzulmemı, mutlu olmamı ıstıyorlar, şükür ki destekçimler

Çok tesekkur ederım aılem de çok üZüldu tabı benımle bırlıkte ama, onlarda artık uzulmemı, mutlu olmamı ıstıyorlar, şükür ki destekçimler
Ne mutlu sana ki arkandalar.
Senın adına buna cok sevındım
Bundan sonra ailenin rızasını mutlaka al, bazen aileleri dinlemeden evleniyoruz ve sonunda haklı cıkıyor lar
Anne baba sozu dinlemek farz. Evet asık ol ama ailende mutlaka onaylasın.

Düşünmeyin deselerde düşüneceksiniz. Ama düşünmeyin bunları. Cezası büyük olacak demek ki erteleniyor. Sert düşecektir vakti vardır. Erkekler ilk ayrılmalarında özgürlük duygusunun sarhoşluğu ile etrafında olup bitenlerin farkında olmuyorlar. Siz yeni hayatınıza odaklanın. Ne ne yaptığına ne ne hissettiğine bakın.

Aılem onaylamıstı zaten herseyımız dort dortluk olmustu. Aıle kulturler yakın oldugu ıcın aılelerımız de cok ıyı anlasıyordu. Kı bende burda gelın/kaynana/gorumce kavgalarını devamlı okuyorum ya bızım belkı abartı gelecek en ufak tartısmamız bıle olmadı aılesı, cevresı severdı benı, ben pek fazla tanıyamadım, yanı adam karaktersızdı o yuzden bu gemı yurumedı

benneyanginlargordum 'e katılıyorum. O gördüğünüz ihanet sonrası pismanlıklar hep rol, o pismanlık rolünün amacı da su "senle isim bitmedi, bi daha kan bana bi daha yere sereyim seni, doymadım" bunun dısında bi anlamı ya da maksadı yok. Bizzat yasayan biri olarak söylüyorum, en cok pismanlıgı da (pismanlık rolü diyelim) benimki göstermisti. Ama hepsi yalan. Pismanlık duyacak kadar ar damarı olan hiçbir insan evladı aldatmayı göze alamaz zaten, sizi sevmedi sevmeyecek. O sizin güzel anılarınız bi tek size güzel. Bu konuda net olalım. Aldatıp pismanmıs gibi yapan adamlar şahken şahbaz olanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…