Aldatanın hiç pişmanlık duymaması peki?

kerebicbaklava

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2020
133
193
18
35
Iyı aksamlar Kk. Daha önceden de bır kac kere konu açmıstım hatta burda aynı durumu yaşayan arkadaşların konusuna da arada yorum yaparak az çok konumdan bahsedıyorum. Benim hep aklıma takılan bısey var, normalde aldatan adamlar burda da goruyorum bınbır turlu özur dıleyıp bırsuru laf cambazlıgına gırıp eslerını gerı döndurmeye çalısıyorlar. Benım bosanma aşamasındakı eşim 8 aydır aılemın yanındayım ve başka sehırdeyım yanı kendı evımden uzakta. (olaylar burda ızındeyken patlak verınce donemedim) Esas sormak ıstediğim şu 8 aydır bır gıttı pir gıttı burdan bulundugum sehırden gönderdık yanı biz. Ondan sonra ne arama, sorma, ne af dıleme, ne mesaj kayıplara karıstı, sadece ilk durusmaya geldı, hakımın huzurunda evet öle bır mesajlama var dedı kabul ettı suçunu. Bu arada ben dava açtıkdan sonra ne avukat tuttu, ne şahidi var, ne de davasını takip ediyor, durusmaya geldıgınde boş yasıyorum ben dedı bızımkılere, bu arada durusma gunu gelmeden once anlasmalı bosanalım bıtsın bu ıs dıye mesaj attıgımda yanı ne yapacagız, ne edecegız dıye konusmak ıcın mesaj attıgımda okuyor okuyor cevap yazmıyor... Bu durum ııcn engelını kaldırdıgımda da durumlarıma bakıyor, hatta ılk bakanlardan oluyordu, affedecegımden fılan degıl ama neden bu kadar tepkısız kalıyor? Bız sevgılı fılan degıldık sonucta 2.5, 3 yıl aynı evı paylastık, nıce şeyler paylastık, bu kadar tepkısız kalması, ruhsuz olması ya da şu an ıcınde bulundugum belırsızlıkler benı çok dusunduruyor. Hıc normal gelmıyor bana, sonucta bı evlılık bıtıyor o hıc dusunmuyor mu? Dıye aklımda devamlı bu sorular, ayrılacak olmam degıl ama benı en cok uzen bu kadar basıtmıydı? Sorusu...Şimdiden çok teşekkür ederim yorum yapacak arkadaşlara

Çok üzücü bir durum. Insan biraz olsun gönlü ferahlasın istiyor biraz olsun pişmanlık görmek istiyor. Ben evli degilim ama 4 yıllık bir birliktelik sonunda aldatildim ayrıldım. Ben gayet mutluyken bitti hersey. Şimdi zaten bitmesi gerekiyordu bitecek aldatmam belki de iyi oldu seklinde konusuyormus arkadaşlarına. Bazı adamlar böyle. Ayrılalı 6 ay oldu. şimdi 2. Sevgiliye yaptı 6 ay da. Ne pişmanlık ne bir özür hiç bir şey gormedim. Bir gün çıkar acısı diyorum geciyorum

Aldatan pısmanlık duysa da gercek degıl o pısmanlık.
Aldatan sevmiyordur zaten.
Aldatan ıcın kafa yormaya degmez.
Otuz yıllık evlilikler de aldatılma sonucu bitebılıyor.

Bazen kimse aldatmıyor, taraflardan biri artık sevmiyor dupdururken. Ve ayrılıyorsun.

Benı neden artık sevmiyorsun diye sorgulamak insanı dipsiz kuyuya ceker biter gidersin.
Sevmiyor iste demek ozgurluktur
Bosanın kurtulun sizde

Öyle canım ama ben bu insanların normal bir ilişki uzun vadeli bir hayat arkadaşi asla edinemiycegini dusunuyorum. En azindan benim ilişkim hep itip kakmayla yürüdü kolay kolay da kimse çekemez onu diyip geçiyorum. Hala aklımda mi her gün aklımda ama iyi olucam bir gün inanıyorum

Evet zAten sureç devam edıyor, malum ıcınde bulundugumuz durumdan dolayı hazıran ayında bır sonrakı durusma

Aldattığını kabul etmiyordur belki. Vardır ya hani bazı tipler yooo benimki aldatma değil diyen, kendini haklı çıkarmak için türlü türlü bahaneler bulan. Bir yerden sonra pişmanlık duyacak bence. Belki bazı şeyleri yaşayınca anlayacak ama iş işten geçmiş olacak. Lütfen çok takıp üzülmeyin, bazı şeyleri zamana bırakın.

Zaten yapı gereği çok rahat bır ınsandı, ben hayatından cıkınca da cok bısey degısmemıstır onun ıcın

Evet zAten sureç devam edıyor, malum ıcınde bulundugumuz durumdan dolayı hazıran ayında bır sonrakı durusma
Hayırlısı olsun, genc oldugunu dusunuyorum.
Hayat devam ediyor genclıgın ziyan olmadan kurtulmussun. Dısarısı adam kaynıyor hem de ıyı adamlar var.
Aldatmayan kıymet bilen seven saygılı davranan. Su kısacık Hayatı sevgı saygı huzur ıcınde sevılırken gecırmek varken neden sevgı dılenesın kı boyle pespaye bırınden.
Durumlarından da engelle onu.
Senı sevmedıgını kabullen.
Pısman olmasını bekleme.
Hayatına bak.

karakter olarak vurdumduymaz biri olabilir ya da şuan biri olduğu için hayatında ayrılmak pek koymamiştir yalnız kalırsa kafasına dank eder anca.
neyse ne artık boşverin değmez kafanızı bu adamla meşgul etmeye.kavgasız gürültüsüz kafanızı karıştırmaya çalışan biri olmadan temiz bir ayrılık olmuş

Sebebini söyliim; sorumluluk almak istemediği için...Yaptığı herhangi bir hareket olur da onu zor duruma düşürür diye...Boşanmak için de sebebi yok ayrıca neden avukat tutsun...Demekki boşandıgında gideceği bi yer de yok ama seninle olan evliliğinde de yorulmuş gözüküyor....

Erkek kafasıyla düşünüyorum; uğraşası yok ve oldugu yere kadar diyor, olmaz da kabulu, sana bırakmış o işleri

31 yasındayım, çocuk yok, aılem zaten zerre ıstemıyor, kardeslerım adı geçınce şundan bahsetme ya dıyorlar:) heryerde engellı zaten ne ben arıyorum, ne o arıyor, sankı ıkı yabancı olduk... Butun cevresını çıkardımm sosyal hesaplarımdan sadece cıkaramıyacagım ortak bır cıft arkadasımız vardı onlarada bır daha asla evlenmem demıs, ayrılma sebebımızı bılıyorlar ama bızımkı anlasamadık ayrılıyoruz demıs. Çok garıp demı

Hangi aldatan pisman oluyor?
Genelde camasirini utusunu yaptiracak birini bulamayinca iki aglayp zirlayip pismanlik gosteriyor ama aynen devam aldatmaya.
Aldatan kafasinda bitirmidtir zaten, sevmiyordur. Seven pisman olur. Seven de aldatmaz, aldatamaz.
Bu arada bizim evliligimizde de o pisman olmadi. Yani pisman falan olmuyorlar. Anladim gururun oksansin istiyorsun da bosver. Geri donse affedecek misin, affetsen de o suphelerle yasayabilecek misin?

Zaten yapı gereği çok rahat bır ınsandı, ben hayatından cıkınca da cok bısey degısmemıstır onun ıcın

İşte o yüzden pişmanım diye dolanmıyor. Bence asıl siz önünüze bakın. Çünkü o bakmaya başlamış bile. Ben bir kere boşandım. Çok kendinizi yiyip bitireceğiniz bir durum yok. Sonra iyi ki diyeceğiniz şeyler yaşarsınız sizde umarım. Ben kendimi sevdiğim için boşandım, yine kendimi sevdiğim için beni seven birini buldum. Çünkü sizinki ve benim eskisi gibiler sevmedikleri için aldatıyorlar. Bende bonus şiddette vardı. Beterin beteri var yani.

Sız sankı onu ozetledınız, ayrıca bu tarz resmı ıslemlerden ugrasmaktan nefret eden bırı, kaldı ki hastaneye bıle zor gonderırdım bunu düşünun nasıl olsa benım ustume attı pası, olan olsun ben razıyım modunda

En kötü insan dahi anlar yediği naneyi er ya da geç.
Geç vadesi ise; kendi basına aynı şey gelince . O zaman öyle bi aklına geliyor ki yaptığın şey. Kafana vura vura hemde

Ya bu yetiskin olmayi beceremeyen, sorunlu erkeklerin davranislarini cozmeye calisiyoruz, bir suru vakit harciyoruz ya ona çok üzülüyorum.

Zor durum ama zamanla geçecek, gücünüz yerine gelecek.

Bence ona eninde sonunda olacaktir ama pismanlik ne kadar sonra gelirse o kadar buyuk olur.

Gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…