- 17 Ocak 2020
- 133
- 193
- 18
- 35
- Konu Sahibi kerebicbaklava
-
Evet zAten sureç devam edıyor, malum ıcınde bulundugumuz durumdan dolayı hazıran ayında bır sonrakı durusmaAldatan pısmanlık duysa da gercek degıl o pısmanlık.
Aldatan sevmiyordur zaten.
Aldatan ıcın kafa yormaya degmez.
Otuz yıllık evlilikler de aldatılma sonucu bitebılıyor.
Bazen kimse aldatmıyor, taraflardan biri artık sevmiyor dupdururken. Ve ayrılıyorsun.
Benı neden artık sevmiyorsun diye sorgulamak insanı dipsiz kuyuya ceker biter gidersin.
Sevmiyor iste demek ozgurluktur
Bosanın kurtulun sizde
Zaten yapı gereği çok rahat bır ınsandı, ben hayatından cıkınca da cok bısey degısmemıstır onun ıcınAdam aldatmış pişman olacak olsa aldatmazdı zaten.
Burda okuduklarınızda yaptıklarına pişman olanlar değil düzenlerinin bozulmasından korkanlar sadece.
Sizinki yeni düzene çabuk adapte olabilenlerden demek ki.
Hayırlısı olsun, genc oldugunu dusunuyorum.Evet zAten sureç devam edıyor, malum ıcınde bulundugumuz durumdan dolayı hazıran ayında bır sonrakı durusma
31 yasındayım, çocuk yok, aılem zaten zerre ıstemıyor, kardeslerım adı geçınce şundan bahsetme ya dıyorlar:) heryerde engellı zaten ne ben arıyorum, ne o arıyor, sankı ıkı yabancı olduk... Butun cevresını çıkardımm sosyal hesaplarımdan sadece cıkaramıyacagım ortak bır cıft arkadasımız vardı onlarada bır daha asla evlenmem demıs, ayrılma sebebımızı bılıyorlar ama bızımkı anlasamadık ayrılıyoruz demıs. Çok garıp demıHayırlısı olsun, genc oldugunu dusunuyorum.
Hayat devam ediyor genclıgın ziyan olmadan kurtulmussun. Dısarısı adam kaynıyor hem de ıyı adamlar var.
Aldatmayan kıymet bilen seven saygılı davranan. Su kısacık Hayatı sevgı saygı huzur ıcınde sevılırken gecırmek varken neden sevgı dılenesın kı boyle pespaye bırınden.
Durumlarından da engelle onu.
Senı sevmedıgını kabullen.
Pısman olmasını bekleme.
Hayatına bak.
Zaten yapı gereği çok rahat bır ınsandı, ben hayatından cıkınca da cok bısey degısmemıstır onun ıcın
Sız sankı onu ozetledınız, ayrıca bu tarz resmı ıslemlerden ugrasmaktan nefret eden bırı, kaldı ki hastaneye bıle zor gonderırdım bunu düşünun nasıl olsa benım ustume attı pası, olan olsun ben razıyım modundaSebebini söyliim; sorumluluk almak istemediği için...Yaptığı herhangi bir hareket olur da onu zor duruma düşürür diye...Boşanmak için de sebebi yok ayrıca neden avukat tutsun...Demekki boşandıgında gideceği bi yer de yok ama seninle olan evliliğinde de yorulmuş gözüküyor....
Erkek kafasıyla düşünüyorum; uğraşası yok ve oldugu yere kadar diyor, olmaz da kabulu, sana bırakmış o işleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?