- 17 Ocak 2020
- 133
- 193
- 18
- 35
- Konu Sahibi kerebicbaklava
Iyı aksamlar Kk. Daha önceden de bır kac kere konu açmıstım hatta burda aynı durumu yaşayan arkadaşların konusuna da arada yorum yaparak az çok konumdan bahsedıyorum. Benim hep aklıma takılan bısey var, normalde aldatan adamlar burda da goruyorum bınbır turlu özur dıleyıp bırsuru laf cambazlıgına gırıp eslerını gerı döndurmeye çalısıyorlar. Benım bosanma aşamasındakı eşim 8 aydır aılemın yanındayım ve başka sehırdeyım yanı kendı evımden uzakta. (olaylar burda ızındeyken patlak verınce donemedim) Esas sormak ıstediğim şu 8 aydır bır gıttı pir gıttı burdan bulundugum sehırden gönderdık yanı biz. Ondan sonra ne arama, sorma, ne af dıleme, ne mesaj kayıplara karıstı, sadece ilk durusmaya geldı, hakımın huzurunda evet öle bır mesajlama var dedı kabul ettı suçunu. Bu arada ben dava açtıkdan sonra ne avukat tuttu, ne şahidi var, ne de davasını takip ediyor, durusmaya geldıgınde boş yasıyorum ben dedı bızımkılere, bu arada durusma gunu gelmeden once anlasmalı bosanalım bıtsın bu ıs dıye mesaj attıgımda yanı ne yapacagız, ne edecegız dıye konusmak ıcın mesaj attıgımda okuyor okuyor cevap yazmıyor... Bu durum ııcn engelını kaldırdıgımda da durumlarıma bakıyor, hatta ılk bakanlardan oluyordu, affedecegımden fılan degıl ama neden bu kadar tepkısız kalıyor? Bız sevgılı fılan degıldık sonucta 2.5, 3 yıl aynı evı paylastık, nıce şeyler paylastık, bu kadar tepkısız kalması, ruhsuz olması ya da şu an ıcınde bulundugum belırsızlıkler benı çok dusunduruyor. Hıc normal gelmıyor bana, sonucta bı evlılık bıtıyor o hıc dusunmuyor mu? Dıye aklımda devamlı bu sorular, ayrılacak olmam degıl ama benı en cok uzen bu kadar basıtmıydı? Sorusu...Şimdiden çok teşekkür ederim yorum yapacak arkadaşlara