- 10 Kasım 2014
- 8.951
- 1
- 15.774
- 388
- 45
- Konu Sahibi Sessiz gemi12
-
Ayrıldım herşeyi onun olsun umrumda değil para saygı sevgiyi satın alamıyor Allah ından bulsunEvliyken edinilen malı başkası üzerine devretmesi ile ilgili kesin bi kanun vardır kadını koruyan...
Perişan halde ayaklarıma kapandı derken? Sen almayasın diye malları devreden bi zihniyetten bu halin gercek olmasını beklemiyorsun herhalde...
Onun korkusu aldatmayı yakaladığın için boşanıp tazminat alman...Ayaklarına kapandığı sen değil para
Bu retro olayı nedir çok duyuyorum son günlerdeDönüp dönmemeniz konusunda bir yok ama bir bildiğim var.
Retroyla gelen retroyla gider.
Ayrıldım herşeyi onun olsun umrumda değil para saygı sevgiyi satın alamıyor Allah ından bulsun
Arkadaşlar mrb ben çok küçük yaşta evlendim ve 15 yıllık bir evliliğim oldu bir oğlum var ayrılalı fazla olmadı sormak istediğim şu eski eşim beni eski sevgilisi ile aldattı sosyal medya da konuşurlar ken yakaladım ve kadında evli çocukları var utanmazın 20 yıldır unutamamış eşimin dediğine göre bir aydır görüşüyorlar mış ben ona yazdıklarını görünce şok oldum çünkü biz çok mutluyduk ve beni çok seviyordu yada ben öyle zannediyor dum bu yüzden çok sinirlendim bide üstüne bana sen kimsin hadi ayrıl kapı orda gibi kelimeler kullandı bende hiç yapmadığım şeyi yaptım ortalığı yaktım yıktım sonrasında herşeyimizi iki yıl önce abisinin üstüne devrettiği ni öğrendim daha çok sinirlendim çocugunu nasıl düşünmedin diye güya ticaret yapacaklar mış ondan verdim üstünde olmayan arsayı anlaşma protokolüne yazdırdı beni kandırdı çocuga verecekti güya böyle saçma sapan şeyler yaşadım kaç aydır yalvarıyor beni sevdiğini söylüyor pişman oldugunu dile getiriyor perişan hale geldi ayaklarıma kapandı sizce ne yapmalıyım güvenemiyorum onca şeyi nasıl yaptı ruhum duymadı sizce inanayımmı
Niye almıyorsun ak hskkini çocuğun üzerine yatır bankaya adama niye birakiyorsun mal kaçırdı diye ver mahkemeyeAyrıldım herşeyi onun olsun umrumda değil para saygı sevgiyi satın alamıyor Allah ından bulsun
Hatta bir de üçlendin miydi dadından yinmezAynen 2. Çocuk önemli
Bu söylediğiniz çok ağır yalnız zaten yaşadıklarımı çok zor atlattım üslupunuz çok kötüAldatmıs üstüne birde dolandırmıs. Eş degil, karı deseniz hic degil. Sanki sagda solda kösede öylesine formalite dursun diye sizi secmis gibi.
Sey gibi evde sessizlik hakimken tv’dan öylesine açılan ses gibi gereksiz biriymissiniz.
Koca bir tiksinc hayat.
Üslubum kötü değil. Siz öyle algılamışsınız. Aldatan kocaya geri dönmemeniz açısından realist bir sekilde yaklastım size. Her sey dönmemeniz icin. Onun dısında yasadıklarınız hafif degil, öyle bir sey de ima etmedim. Eş, kadın yerine bile koymamıs sizi. Kaldırılacak gibi degil. Gerçekler acıtıyor maalesef zaman en iyi ilaç.Bu söylediğiniz çok ağır yalnız zaten yaşadıklarımı çok zor atlattım üslupunuz çok kötü
Ben olsam affetmem ama affedecek gibi duruyorsunuz ki bunu yapacaksanizda evlilik olmadan cocugum icin olan arsalari kendi uzerinize yapamasini sart kosardim. Neticede ayrilsanizda mal bolunmeye girmez tek sizde kalir evlilik oncesi oldugu icin.. hakkiim olani alarak baslardim.Etraftan hep erkektir yapar bunda ne var gibi şeyler duyuyorum biz çok mutluyduk yada ben öyle zannediyordum güvenemiyorum çok ağladı ayaklarıma kapandı ama güvenemiyorum
Asıl cevap bu işte .tebrik edermÖbüründen tekmeyi yediyse demek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?