Aldatan kocaya geri dönülür mü

Böyle bir adama dönmek için aklınızı yitirmiş olmalısınız. Boşayacak mısın hadi git kapı orda diyen adam şimdi size geri dönün diye yalvarıyorsa zamanında size gösterdiği kapının şimdi ona sapını gösterin siz o anlar! Dingil herif! Yavrunuzla mutlu mesut yaşayın kendi hayatınıza kastınız mı var canım? Bir de soruyorsunuz inanayım mı diye te Allahım!

Ağlamış babası affetmedim diye suçluyor

Cezasini verdiyseniz bir sure ayri kalip reddettiyseniz, oda sizi geri almak icin çabaladiysa neden olmasin.
Seviyosaniz o siizi siz onu hakediyosunuz. Illaki hayatunizda biri olacak. Elin eskisiyse kendinizinki olsun ama pisman olmali . Degerinizi bilsin

Aciklamayi okumamistim en başta. Aynen kesinlikle ayrilmalisiniz. En dogru karari vermişsiniz..

Bu retro olayı nedir çok duyuyorum son günlerde

Retro gezegenlerin geri gitmesidir.
Yani gezegenin dönüş hızının, Dünya'nın dönüş hızından daha yavaş bir konuma gelmesidir.
Gezegenler geri hareketine başladığı andan itibaren güçleri düşer. Temsil ettikleri konularda bir takım zorlanmalar, arızalar, blokajlar, problemler çıkartmaya başlarlar.
Şu anda da Pluton. Venüs ve Satürn retrosu var.
Aynı anda 3 gezegenin retro yapması, üstüne bir de bu sene bir çok ay tutulmasının yaşanacak olması tüm Dünya için 2020 yılının çok zor geçeceğinin göstergesi.
Retrolar başladığında giden kayıplar geri döner. Ama retro bitince geldikleri giderler.

Asla barışma ha birde insallah o kadininda eşi öğrenmiştir kocamla kiristirdigini

Ben çirkin biride değilim ondan 11yAş küçüktüm herkes çok güzel olduğumu söylüyor çok ta mutlu ettim adamı niye yaptı anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…