- 9 Nisan 2024
- 219
- 84
- 29
Yazdığım mesajın arkasındayım madem buraya konunuzu anlattınız sadece sizin istediğiniz yorumlar gelmez. Eşinizi hala sevip bu durum karşısında devam etmek istiyorsanız sizin hayatınız ve buraya da yazmamanız lazımdı başka yorumlara cevap vermemek için. Rahat yorum yapıyorum çünkü bu konudaki tavrım ölene kadar bu şekilde olacak ki eşim de güneydoğulu ve aşiret :) ona rağmen el üstünde tutuluyorum herkes tarafından. Hoşuma gitmeyen şeyleri de çat çut söylerim ve kocam da her seferinde arkamda olur. Ama toplum içinde de asla kocamı küçültmem her zaman el üstünde tutarım. Bu karşılıklı saygı ve sevgiden kaynaklı. Yaram yok gocunmuyorum ama kocamın biriyle konuştuğunu duysam sabahın ilk saatlerinde davamı veririm ve kayınpederim de kayınvalidem de benden taraf olur. Kendi ailemi söylemiyorum bile. Kimseyi dövmek de çözüm değil ayy bu ne dövünce kimse akıllanmaz elini de kimse yormasın boşuna. Aynı eve girince yüz yüze bakınca sizin için sorun olmayacaksa devam edin. Hee ama bu kadar duyulmuşken de herkes dedikodunuzu yapacak buna da kulak asmamanız lazım. Sizin hayatınız karar sizin.
Şuan ki hattınızı aradım diyelim değiştirin diğer hatta geçin ordan aynı numarayı engellemek kolay ama farklı bir numara ile ulasirsam size buna engel olamazsiniz buluyor yani bir şekilde çünkü eşim bilinen numarasına ulaşılması kolay bir iş yapıyor ve çevresi geniş kime sorulsa semtinde bulurlar ve ben nereden buldumsa onun eski oturduğu evi beğenip anlaşmak istedim ben verdim numarayı onlara