Aldatan eşin ailesini hayatından çıkarmak

eylemesra cumartesi günü bi konuya ben eşimin ailesiyle göförüşmüyor yazmışsın bana da başka türlü tyavsiy veriyorsun anlam veremedim
Eşin bu konuda anlayışlı olmayı bıraktı mı?

Kendimi nasıl zorla benimsetebilirim eşimin bütün akrabaları beni bağrına basıyor kaynım var birtek eşimin kardeşi olarak o da sever sayar beni sorun kv kp de yani
İyi geçinin demişsiniz ya iyi geçinmek adına herşeyi yaptım benimle iyi geçinmeyenler onlar ben onlarla nasıl iyi ilişki kurulacağına dair bütün ümidimi yitirdim ruh sağlığı çok bozuk bireyler başedilmesi imkansız yani eşim de bunun farkında

Terapistler bunun bir dürtü kontrol bozukluğu olduğunu tedavi edilebileceğini söylüyor bu özdeyişe bakılırsa terapistler yanılıyor
Şayet öyleyse ve bu karakterle ilgiliyse tekrarlanacaktır ve tekrarı halinde asla affı olmayacak benim nezdimde

cumartesi günü bi konuya ben eşimin ailesiyle göförüşmüyor yazmışsın bana da başka türlü tyavsiy veriyorsun anlam veremedim
Eşin bu konuda anlayışlı olmayı bıraktı mı?
evet ben mecbur kalmadıkça görüşmüyorum. yani gelirlerse ağırlarım, eşimin izilerinde giderim mesafeli dururum ama onun dışında arayıp, sorup muhatap olmam. sana da görüş dediğimi hiç hatırlamıyorum. sadece sana söylediğim tek konu eşin... sen görüşme ailesiyle ama bu konuda eşinin sana hep saygı duyacağı konusuna da güvenme diyorum sadece. inan bana problem yaratacak ilerde diyorum.

Anne babası doktora gitseler ayrı ayrı.Belki psikolojileri düzelir ve size sarmaya çalışmazlar?

1 gün 2 gün değil 10 gün kızı beğenseydi ne olacaktı?

Olayı netleştiremedim. Kv mi eşine git o kadınla mesajlaş kafede buluş demiş. Kocanı zorlamış mı birlikte takılsınlar diye kumpas mı yapmış. Adam aldatmış ihale nasıl kv ye kaldı anlamıyorum cidden

Adamin aldatmasini degil, ailesini kafaya takarsaniz, sartlarinizi dahi ailesi uzerinden koyarsaniz adam da haliyle vay be aldatma bile o kadar onemli degilmis diye dusunebilir.
Ki bahanesi de ailesiyken hala ailen de ailen derseniz daha bu bahaneleri çooook kabul edecekmissiniz gibi gorunuyor.
Ne diyeyim insan hayret ediyor.

Boşanmak evlenmek gibi kolay verilen bi karar değil iki çocuğumla eşinden ayrılmak çok nüyük bi karar ve pişman bi adam o mahcuplukla bütün hayatını tamamiyle sana adayadabilir mi önemli olan o ablamın kocası da sözlüyken eski bi ilişkisinden kurtulamadı ayrıldılar sora barıştılar v.s şimdi bir eşin olabileceği en mükemmel koca olmaya çabalıyor sadece aldatılmak büyük bir sorun evet ama inşallah atlatabilirsiniz neyse sorun aile zaten gözünde ama ben olsam çocuklarını bile göstermezdim annelerine karşı saygılı olmayı öğrenmeliler önce çocuklar özlüyosa da emin ol atlatırlar bunu zamanla

Aldatılmayla alakalı detaylardan bahsetmemişsin eminim bu senin için hemen öyke sineye çekilen birşey olmamıştır ama bekara koca boşamak kolay tabiki aldatılmak fiziki şiddet yada psikolojik şiddet boşanmak için yeterli sebepler ama eşin gerçekten pişman mı sadece önemli olan o aralarında birşey yaşanıp yaşanmaması değil birine ilgi duyması bile aldatmak sayılır bence

sana saygı duymayanlarla hiç de iyi geçinmek zorunda değilsin.
ben en başta sınırı çizdim. aşanı sildim. en fazla senede 2-3 kere ben izin verdiysem geliyor eşimin ailesi.
huzurluyum mutluyum.
eşim de hiç taviz vermiyor ailesine. ben ve çocuklar konusunda çok sert onlara karşı. bizim evimizde kaba ve küfürlü konuşamazlar. çocuklara kötü örnek olacak davranışları yapamazlar. eşim çok sert tepki verir çünkü.

Elbette farkındayım bunun beni aldattı bunu kabul ediyorum ama aralarında birşey yaşanmamış olması affetmemi mümkün kıldı detaylar bu yüzden önem arz ediyor
Asla kolay olmadı ikimiz de çok acı çektik aylardır hala da çekiyoruz sürekli gelgitler yaşadım o da herdefasında kaybetme korkusuyla yüzleşti

Madem ailesini bahane ediyor yaptığı hata için sen de ailesiyle görüşmemekte haklısın zaten çok da gönüllü değilsin onlarla bir arada olmaya bu bahaneyle ipleri kopar gitsin benim fikrim böyle

Çocukları da görmeye eve gelebilirler sen de evde yokmuşsun gibi davranın ya da parkta avm de vs görsünler 1-2 saat baktın çocukları sana karşı dolduruyorlar ona da izin verme

Kesin mi ki aralarinda bir sey yasanmadigi nasil emin oldunuz, yasanmadiysa neden 10gun kalmis kadinin yaninda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…