- 23 Şubat 2017
- 424
- 320
- 103
- Konu Sahibi Kumsal_Hatun
-
Elbette farkındayım bunun beni aldattı bunu kabul ediyorum ama aralarında birşey yaşanmamış olması affetmemi mümkün kıldı detaylar bu yüzden önem arz ediyor
Asla kolay olmadı ikimiz de çok acı çektik aylardır hala da çekiyoruz sürekli gelgitler yaşadım o da herdefasında kaybetme korkusuyla yüzleşti
Böyle birşey kesin olarak bilinemez emin oldum demedim ikna oldum dedimKesin mi ki aralarinda bir sey yasanmadigi nasil emin oldunuz, yasanmadiysa neden 10gun kalmis kadinin yaninda
Teşekkür ederim beni en iyi sen anladınAffedebilmişsen bu senin erdemin o mahçupluğuyla kalsın inşallah tekrarlanmaz ama ben olsam görüşmemeyi bırak görüşmesini bile istemezdim eşimin affetmenin de şartları olurdu tabiki tercih senin ama kimseye hele bu şartlarda katlanmak zorunda değilsin
Böyle bir yorum yazdığınız için sağolun burdaki hemen herkes affeden kadına tü kaka gurursuz midesiz muamelesi yapıyorBoşanmak evlenmek gibi kolay verilen bi karar değil iki çocuğumla eşinden ayrılmak çok nüyük bi karar ve pişman bi adam o mahcuplukla bütün hayatını tamamiyle sana adayadabilir mi önemli olan o ablamın kocası da sözlüyken eski bi ilişkisinden kurtulamadı ayrıldılar sora barıştılar v.s şimdi bir eşin olabileceği en mükemmel koca olmaya çabalıyor sadece aldatılmak büyük bir sorun evet ama inşallah atlatabilirsiniz neyse sorun aile zaten gözünde ama ben olsam çocuklarını bile göstermezdim annelerine karşı saygılı olmayı öğrenmeliler önce çocuklar özlüyosa da emin ol atlatırlar bunu zamanla
Anlayabildiysem ne mutlu canımTeşekkür ederim beni en iyi sen anladın
Eşin seni "onlar" yüzünden aldattı... İbranice bilen arkadaşlar bu cümleyi benim içim çevirebilirler mi ? Zira ben anlamadım .
Çok saçma şeyler duydum hayatımda ama bence bu number one süper saçma.
Ailesiyle görüşmema kararın da 2. oluyor böylece.
Ne alakası var .. kocam beni aldattı ailesiyle görüşmüyorum. . diye bi şey olabilir mi? Madem anasından babasından bu denli etkileniyor. Kendisi görüşmesin bence. Görüşmeme kararı aldığın kişi isabetsiz olmuş. Ortada yanlış giden şeyler olduğunun sen de farkındasın.. not düşmenden belli oluyor.
Yok sizin yorumunuzu okumadım bile. Doğrudan konu sahibine yazdım. Başka yorum okumadım ya da başkasına cevap yazmadım.Ben de eşi görüşmesin demiştim not düşen burda benim galiba hakarete uğradım derken neyden bahsetmek istediğimi yazmıştım ama galiba yanlış anlaşılmış keşke bu şekilde zanda bulunmasaydın
Kusura bakmayın madem konuyu epey takip ettim not düşülen bir yorum görmediğimden yanlış anlasım galibaYok sizin yorumunuzu okumadım bile. Doğrudan konu sahibine yazdım. Başka yorum okumadım ya da başkasına cevap yazmadım.
Aslında biliyorlar neyazıkki eşim olacak basiretsiz beni boşanmak konusunda kararlı görünce onlardan yardım istemişzaten evliliğiniz üzerinde aldatmadan dolayı bir kara bulut var . normal şartlarda bu durumu aşmak zordur ama sana ayriyeten güç veren birşey var: bu durumları kimse özellikle eşinin ailesinin duymaması gerektiği. ekmeklerine bal sürüp sizi boşatma fırsatını onlara vermek istememen. haklı olarak da eşinin ailesinden uzaklasmanda bu durumda olağan birşey. bu aldatma durumundan sonra zaten evliliğiniz yeni sorun çekecek durumda olmayacak. Bu yüzden de eşinin ailesi tarafından daha çok gaza getirilmemesi için çok ta başbaşa kalmalarını önlemen lazım.
Eşin seni "onlar" yüzünden aldattı... İbranice bilen arkadaşlar bu cümleyi benim içim çevirebilirler mi ? Zira ben anlamadım .
Çok saçma şeyler duydum hayatımda ama bence bu number one süper saçma.
Ailesiyle görüşmema kararın da 2. oluyor böylece.
Ne alakası var .. kocam beni aldattı ailesiyle görüşmüyorum. . diye bi şey olabilir mi? Madem anasından babasından bu denli etkileniyor. Kendisi görüşmesin bence. Görüşmeme kararı aldığın kişi isabetsiz olmuş. Ortada yanlış giden şeyler olduğunun sen de farkındasın.. not düşmenden belli oluyor.
İlk mesaja göre cevap yazmışsın anladığım kadarıyla konuya daha vakıf olmak istersen konunun tamamını hiçdeğilse benim yazdığım mesajları okuyup ona göre yeni bir yorum tazmanı çok isterimYok sizin yorumunuzu okumadım bile. Doğrudan konu sahibine yazdım. Başka yorum okumadım ya da başkasına cevap yazmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?