Aldatan erkek pişman olur mu ?

damla987

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2023
102
30
13
32
Yaklaşık 9 yıllık bir ilişkim vardı ve birbirimizi çok seviyorduk,en azından ben öyle sanıyordum kendi adıma konuşayım çok seviyorum ve artık ailemin bu ilişkimizi sorguladığını ve tanışmak istediğini söyledim oda bir an da “seni aldattım” dedi.Merak ettiğim konu şu,aldattığı kişi en yakın arkadaşının kuzeni çokta varlıklı ve mutlu görünüyorlar ben izlemekle kalıyorum.Gelse tekrar affetmem fakat beni mahvedip mutlu olmasını istemiyorum ALLAH’ahavale ettim.

Sizce mutlu olur mu ?

Düğün öncesi eski nişanlısı tarafından aldatılmış biri olarak kendi tecrübemi anlatabilirim. İnanılmaz üzüldüğüm dönemler geçirdim, hatta 6 ay kadar psikiyatri desteği aldım.

Pişman olmasını ya da mutsuz olmasını beklerken senin hayatın yerinde saymaya devam edecek. Allah'a birak, kendi geleceğine odaklan. Ben ne zaman umursamayı bıraktım, mutlu oldum. Eski nişanlım 5-6 ay gibi kısa bir süre sonra boşandı ve bildiğim kadarı ile hala bekar. Yurtdışında yaşadığı için denk gelme ihtimalimiz pek yok ama ortak arkadaşlar sayesinde oda benim hayatımdan haberdardır diye düşünüyorum...

Evet rabbim sorsun hesabını

Sonucunda kaybeden ben olmam inşallah bende senin gibi mutlu olabilirim inşallah

Çok teşekkür ederim buna ihtiyacım vardı gerçekten

Gerçekten sizin bu yorumunuz bile beni mutlu etti teşekkürler

Sonucunda kaybeden ben olmam inşallah bende senin gibi mutlu olabilirim inşallah
Güzel düşün, geçmişi unut...
Senin yerinde olsam gerekirse profesyonel destek alırım. Çalışmıyorsam işe girerim, ya da kurslara falan katılırım. Ben eski nişanlım sayesinde yüksek lisans yaptım mesela

Bende bunun yüzünden yüksek lisansıma kayıt yaptırmadım çöp oldu.Sana ihaneti fayda sağlamış bana bomboş.Varlığı zarar yokluğu zarar ama toparlanmaya çalışıyorum belkide kısa süre içersinde iyikide bitmiş diyeceğim ama herşeyi kendimi toparlıcam.

Vicdan sorgulaması yapan üyeler var. Cevapların vicdan değil gerçekle alakası var. Yazan çoğu kişi kendi de bir dönem aile, es ailesi, sevgili, nişanlı, koca tarafından kullanılmış insanlar. Ve işin şu gerçeği var kullanan suçlu ama o ortamda durmayı tercih eden de biziz. Oradaki duyguyu b

Pişman olur ama sadece yakalandığı için.

yani mutlu olur mu olmaz mı bilemeyiz ama
artık onun mutsuz olmasını pişman olmasını beklemek kendi kul hakkına girmek oluyor
elbette şuan taze olduğu için bi süre daha üzüleceksin ama
illa ki bu acı da geçecek
çevremde aldatıp pişman olanlar da var olmayanlarda var
net bi cvbı yok böyle soruların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…