Çoğu insan öyle düşünüyor elbet bir gün anlarlar mutluluğun iç huzur olduğunuHersey para zaten para olunca mutluluk oluyor sanıyorlar .
Demekki benimde çıkaracağım ders buymuşNeden o belirleyen erkek ki? baktınız ciddi adımı yok tak bırakcaktınız orta da. Bazen zorunluluktan anlıyorlar. Yazık değil mi en güzel çağlarınızı çalıp çırpması.
Aman iyi olmuş evliyken aldatsa ne yapardın?
Evet rabbim sorsun hesabınıSen Allah'a bırak ve cani gönülden Allah'a inan ama lütfen onları takip felan etme mutlular mı değiller mi diye bilerek mutlu gözükürler umursamazlar bile onlar seni aldatırlar sonrada tesellileri bu kız bama takıntılıydı bunaltıyordu sevmedim aldattım olur. Sen belki ne kadar gözyaşı döktün arkalarından Allah görmedi mi sanıyorsun gördü sabret sen sadece ve şükret beni aldatan insanı rabbim bana gösterdi diye ben kendi çabamla öğrenmiştim aldatıldığımı baya araştırıp. İlk başlarda çok üzüldüm hala üzülüyorum ara ara aklıma geliyor yaptığım fedakarlıklara üzülüyorum en çok ama sonra diyorum ki ucuz atlatmışım. Beni sevmeyen bir adamla evlenip bir ömürde geçirebilirdim ne kadar acı olurdu burda var öyle anlatanlar. O yüzden geri dönmesini felan bekleme intikam almak için bile olsa bekleme veya pişman olmasınıda bekleme adam seni aldatmış Allah ona o vicdan duygusunu vermemiş ki aldatmış pişmanlık duygusunu nasıl versin belki hayatına yeni aldığı insan ona kötü davranırsa o zaman anca hatırlar seni beni her halimle seven bir kadın vardı diye ama şu an daha seni aldattığı kişiyle ilişkileri tazedir mutludur oh be diyordur gerçek sevgi bu diğer kişiyi iyiki aldatmışım onla zaten olmazdı kafasındadır emin ol. O yüzden kendi hayatına odaklan ve unut ama şunuda hiç bir zaman unutma aldatan insan her şekilde cezasını çekiyor. Buna güven buna kalbinle kendin önce bir inan.
Sonucunda kaybeden ben olmam inşallah bende senin gibi mutlu olabilirim inşallahDüğün öncesi eski nişanlısı tarafından aldatılmış biri olarak kendi tecrübemi anlatabilirim. İnanılmaz üzüldüğüm dönemler geçirdim, hatta 6 ay kadar psikiyatri desteği aldım.
Pişman olmasını ya da mutsuz olmasını beklerken senin hayatın yerinde saymaya devam edecek. Allah'a birak, kendi geleceğine odaklan. Ben ne zaman umursamayı bıraktım, mutlu oldum. Eski nişanlım 5-6 ay gibi kısa bir süre sonra boşandı ve bildiğim kadarı ile hala bekar. Yurtdışında yaşadığı için denk gelme ihtimalimiz pek yok ama ortak arkadaşlar sayesinde oda benim hayatımdan haberdardır diye düşünüyorum...
Çok teşekkür ederim buna ihtiyacım vardı gerçektenAyy sonunda aklı vicdanı olan birisi ne kadar garip dimi kadın 9 yılını vermiş canı yanıyor belki bi nebze su serpilecek teselli arıyor. Birde o kadar net evet mutlu olurlar neden olmasınlar yok zengin kız bulmuş hayır da neye göre bu kadar eminsin aşağılıyor neredeyse pişman olsa napacaksın kabul mu edeceksin bilmem ne kabul etmeyecek ama yüreği soğuyacak belki de gayet normal bi duygu herkes bunu ister
Olur yada olmaz buna takılmamaya calışın.
Yaptıgı adilik .
Mutlu olur dıyenler neye dayanarak diyor anlamıyorum bu arada
Biri çıkıyor aldatıldım diyor biraz teselli istiyor.
Yorumlar mutlu olur evet .
Gerçekten şu kafa yapısını anlamıyorum.
Çok mutlu olur evet sende üzül agla oh der gibi yav
Gerçekten sizin bu yorumunuz bile beni mutlu etti teşekkürlerOlur yada olmaz buna takılmamaya calışın.
Yaptıgı adilik .
Mutlu olur dıyenler neye dayanarak diyor anlamıyorum bu arada
Biri çıkıyor aldatıldım diyor biraz teselli istiyor.
Yorumlar mutlu olur evet .
Gerçekten şu kafa yapısını anlamıyorum.
Çok mutlu olur evet sende üzül agla oh der gibi yav
Güzel düşün, geçmişi unut...Sonucunda kaybeden ben olmam inşallah bende senin gibi mutlu olabilirim inşallah
Bende bunun yüzünden yüksek lisansıma kayıt yaptırmadım çöp oldu.Sana ihaneti fayda sağlamış bana bomboş.Varlığı zarar yokluğu zarar ama toparlanmaya çalışıyorum belkide kısa süre içersinde iyikide bitmiş diyeceğim ama herşeyi kendimi toparlıcam.Güzel düşün, geçmişi unut...
Senin yerinde olsam gerekirse profesyonel destek alırım. Çalışmıyorsam işe girerim, ya da kurslara falan katılırım. Ben eski nişanlım sayesinde yüksek lisans yaptım mesela
Pişman olur ama sadece yakalandığı için.Yaklaşık 9 yıllık bir ilişkim vardı ve birbirimizi çok seviyorduk,en azından ben öyle sanıyordum kendi adıma konuşayım çok seviyorum ve artık ailemin bu ilişkimizi sorguladığını ve tanışmak istediğini söyledim oda bir an da “seni aldattım” dedi.Merak ettiğim konu şu,aldattığı kişi en yakın arkadaşının kuzeni çokta varlıklı ve mutlu görünüyorlar ben izlemekle kalıyorum.Gelse tekrar affetmem fakat beni mahvedip mutlu olmasını istemiyorum ALLAH’ahavale ettim.
Sizce mutlu olur mu ?
evet ben farkındayım ama burada suçlu olan ben değil oradaki duyguyu bulup çözmem sadece fazla güvenmek olur .Oradaki duyguyu bulup cozmedikten sonra karşımızdaki kişi değişiyor hep aynı şeyleri yasiyoruz
Evet 1 ay oldu zamana ihtiyacım var elimde değilolur mu olmaz mı bilmiyorum ama sen hala bunları düşünerek kendi mutluluğundan çalıyorsun. onun hiçbir şeyinin seni ilgilendirmeyeceği kadar unutman lazım onu.
Devam etmicem asla zaten hakkıma girdi sorulsun hesabım istiyorumOnun mutlu olup olmamasıyla ilgilenmeyin. Kendinizle ilgilenin. Sizi aldatan biriyle beraber olmaya devam etmeyin,o da ne nane yerse yesin.
Ne hakkı ya,yaşandı bitti. Hesabınızın sorulmasını istiyorsanız hiç ilgilenmemelisiniz zaten.Devam etmicem asla zaten hakkıma girdi sorulsun hesabım istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?