• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatan erkek pişman olur mu ?

damla987

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2023
102
30
13
32
Yaklaşık 9 yıllık bir ilişkim vardı ve birbirimizi çok seviyorduk,en azından ben öyle sanıyordum kendi adıma konuşayım çok seviyorum ve artık ailemin bu ilişkimizi sorguladığını ve tanışmak istediğini söyledim oda bir an da “seni aldattım” dedi.Merak ettiğim konu şu,aldattığı kişi en yakın arkadaşının kuzeni çokta varlıklı ve mutlu görünüyorlar ben izlemekle kalıyorum.Gelse tekrar affetmem fakat beni mahvedip mutlu olmasını istemiyorum ALLAH’ahavale ettim.

Sizce mutlu olur mu ?

Yaklaşık 9 yıllık bir ilişkim vardı ve birbirimizi çok seviyorduk,en azından ben öyle sanıyordum kendi adıma konuşayım çok seviyorum ve artık ailemin bu ilişkimizi sorguladığını ve tanışmak istediğini söyledim oda bir an da “seni aldattım” dedi.Merak ettiğim konu şu,aldattığı kişi en yakın arkadaşının kuzeni çokta varlıklı ve mutlu görünüyorlar ben izlemekle kalıyorum.Gelse tekrar affetmem fakat beni mahvedip mutlu olmasını istemiyorum ALLAH’ahavale ettim.

Sizce mutlu olur mu ?
Hiiiiççç takılı kalma mutlu da olur, çocuk da yapar. Sakın ahım tutacak vay üzülecek diye düşünüp takip edip zamanını öldürme. Sen de gayet unutur üstüne bir de hatırlayınca amaaann ne saçma ilişkiymiş dersin. Çünkü herşey o an kendi zamanına göre güzel. Birkaç ay yıl sonra değerini kaybedecek yaşattıkları. Önüne bak boşver

Sizce mutlu olur mu ?
Allah'a havale ettiginizi belirttikten sonra hic kimseye soz dusmez... size dahi :) sevgiler

Hiiiiççç takılı kalma mutlu da olur, çocuk da yapar. Sakın ahım tutacak vay üzülecek diye düşünüp takip edip zamanını öldürme. Sen de gayet unutur üstüne bir de hatırlayınca amaaann ne saçma ilişkiymiş dersin. Çünkü herşey o an kendi zamanına göre güzel. Birkaç ay yıl sonra değerini kaybedecek yaşattıkları. Önüne bak boşver
Bakmaya çalıyorum

yani mutlu olur mu olmaz mı bilemeyiz ama
artık onun mutsuz olmasını pişman olmasını beklemek kendi kul hakkına girmek oluyor
elbette şuan taze olduğu için bi süre daha üzüleceksin ama
illa ki bu acı da geçecek
çevremde aldatıp pişman olanlar da var olmayanlarda var
net bi cvbı yok böyle soruların
Anladım teşekkür ederim

Genelde 10 yıllık iliskilerinden ayrılıp 1 aydir tanıdıkları biriyle evlenip gayet de mutlu olurlar.

Sizi aldatan biri sizi haketmiyor. Ne yaparsa yapsin. Neden merak ediyorsunuz?

İnşallah hemen atlatırız
🤲
İnşallah birde burda mutlu olur yorumlarına çok takılma 🙂 Allah'a sonsuz güvenen bir insansan eğer her zaman tevekkül et ve nasibin olmayan şeyler için kendini yıpratma bolca dua ve sabır iyileştiricek inşallah kendimizin mutlu olucağını düşünelim yeter.

Genelde 10 yıllık iliskilerinden ayrılıp 1 aydir tanıdıkları biriyle evlenip gayet de mutlu olurlar.

Sizi aldatan biri sizi haketmiyor. Ne yaparsa yapsin. Neden merak ediyorsunuz?
Senin biri canını yaktığında olsun yaksın diyemezsin dimi karşılığını vermek istersin benimkinde öyle bir durum öyle hiçbirşey olmamış gibi hayatına mutlu bir şekilde devam etmesini istemiyorum.

İnşallah birde burda mutlu olur yorumlarına çok takılma 🙂 Allah'a sonsuz güvenen bir insansan eğer her zaman tevekkül et ve nasibin olmayan şeyler için kendini yıpratma bolca dua ve sabır iyileştiricek inşallah kendimizin mutlu olucağını düşünelim yeter.
Evet öyle yapıyorum :)neredeyse çoğu kişi beni suçlamayacak duruma gelmiş canım yanıyor ki buraya bu yazıyı açtım benden hemen önüme bakmak isterdim ama öyle olmuyo

Evet öyle yapıyorum :)neredeyse çoğu kişi beni suçlamayacak duruma gelmiş canım yanıyor ki buraya bu yazıyı açtım benden hemen önüme bakmak isterdim ama öyle olmuyo
Zamanla olur inşallah evet zor bende yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum. Ben elimden geleni yaptım rabbim gerisini sana havale ediyorum senin vereceğin her türlü karara da razıyım. Deyip tevekkül edersen kalpten cidden hafifliyor 🤲🏻

Sizce mutlu olur mu ?
ONu kader gosterecek...

Back