Aldatan erkek pişman olur mu ?

damla987

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2023
102
30
13
32
Yaklaşık 9 yıllık bir ilişkim vardı ve birbirimizi çok seviyorduk,en azından ben öyle sanıyordum kendi adıma konuşayım çok seviyorum ve artık ailemin bu ilişkimizi sorguladığını ve tanışmak istediğini söyledim oda bir an da “seni aldattım” dedi.Merak ettiğim konu şu,aldattığı kişi en yakın arkadaşının kuzeni çokta varlıklı ve mutlu görünüyorlar ben izlemekle kalıyorum.Gelse tekrar affetmem fakat beni mahvedip mutlu olmasını istemiyorum ALLAH’ahavale ettim.

Sizce mutlu olur mu ?

Amin inşallah

Sizce mutlu olur mu ?
Çatır çatır olur.
Maalesef o "yuva yıkanın yuvası olmaz" hikayesi gerçek hayata yansımıyor, ünlüler dünyasında bile dolu birbirinin yuvasını yıkıp mutlu mesut yuva kuranlar..
Size düşen geçmişe takılı kalıp "aman mutlu olmasın" diye negatif yüklenmek yerine, kendi geleceğinize bakıp tertemiz sayfalar açmak. En iyi intikam mutlu olmaktır.

Niye mutlu olmasın ki? Bulmuş zengin kızı.
Aldatan insan gamsizdir, karaktersizdir. Gamsiz ve karaktersiz insanlar da kolay kolay bir şeye takılıp da mutsuz olmazlar.
En iyisi sen onun mutsuzluğunun bekçiliğini yapmak yerine kendin mutlu olmaya çalış

İşte bu acı gerçeğe takıldım bu negatif kin duygusu beni mahvetti resmen

Yani kendimden biliyorum ben olsam kalbe bakardım parayla Saadet olmaz bence bir dönem daha ayrı kalmıştık üç yıl önce beni çok varlıklı bir aile görücü usulü istediler kabul etmemiştim.Demekki sevgimi haketmiyor.Dünya tersine dönmüş

Kız eğer ilişkinizi bilmiyorduysa suçu yok diyelim ama. Pişman olmasa bile şu kesin;
Bugun başkası için senı bırakan , başkası içinde onu bırakır. Bunu aklında tut.
Ama zaten emınım bunu yaşadıgı zamana kadar senın acın coktan geçmiş olur

Sıkıntı surda başlıyor.
Kendi tercihim değil ben evlilik istedim o hep bahaneler üretti beni bütün ailesiyle tanıştırdı benim ailemde tanıyordu fakat aileler birbirleriyle tanışmamıştı
Erkeklerin mantığı ile kadinlarinki biraz farklı oluyor. Bunu sadece sizin icin söylemiyorum. 15-16 yaşında ilişkileri başlayanlar için de söylemiyorum. Erişkin yasta(22den sonra) başlayan ilişki en geç 5.senesinde evlilikle devam etmeli( eğer iki taraf da istemiyorsa o zaman farkli). Sizi yedeğe almış. Sizin zorunuza evlense de bu sefer evlilik içi umursamayacakti. Böyle biten ilişkilerde adam çat diye diğer kızla hemen evleniyor.
Mutlu olur mu bilemiyorum ama o iliskisindeki her sorunda aklına siz geleceksiniz.
Benim size tavsiyem. Hiç takip etmeyin, hayatiniza bakın, kendinize değer verin.

İyi de sen niye kendinden biliyorsun? Sen sekiz senelik sevgilini aldattın mi? Sen ayrisin o ayrı.
İyi, ben olsam asla cinayet islemem ama hapishaneler katillerle dolu. Yani benim bir seyi yapmayacak olmam yapanı engellemez ki.
Boş ver, şerefsiz köpek senin 8 seneni yemiş. Daha da düşünüp,didikleyip yıllarını yemesine izin verme. Hakkını helal etme, geç gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…