Mutsuzluğunu görmek istiyorumMutlu da olur mutsuz da olur. Hayat tek bir duyguyla ilerlemiyor çünkü. Mesela doğduğumdan beri mutluyum diyen biri yoktur sanırım. Ama sizlik bir şey yok. Açık açık aldattım demiş kaybetmeyi de göze almış. Bitmiş yani finito.
Anladım olan bana olduSevse yapmazdı arkadaşım. İnanma. İtiraf ettiği için ağlamıştır.
Amin inşallahPişman olmaz sadece rol yapar. Aldatmak karaktersizlere mahsus bir özelliktir ve her daim kendilerini savunacak bahaneleri vardır. Çıkarı için de ağlar, yalvarır, oscarlık performans sergiler. Ama aldatmaktan vazgeçemez zira bu onun için çok normal bir davranıştır. Mutlu olur mu? Sanmıyorum. Elbet bi gün acısı çıkar :)
ve sizde buna inandınız????Bunu söylerken ağladı bide seni çok seviyorum falan cümleleri kurdu
Pislik içim soğumuyor emeklerim çıksın ondanAğlarlar zırlarlar hatta kendime bir şey yaparım diye de sizi manipüle ederler karşıdaki saf ya inansın
Evet ben çok sevdiğim için saf oldum ona karşıve sizde buna inandınız????
Yok yahu niye soğumayacak hayatına en güzel şekliyle devam etmek ona en acı intikamdırPislik içim soğumuyor emeklerim çıksın ondan
Yok yahu niye soğumayacak hayatına en güzel şekliyle devam etmek ona en acı intikamdı
Dilerim acı bir şekilde pişman olurYakalanmazsa , olmaz.
Çatır çatır olur.Sizce mutlu olur mu ?
AnladımOlabilirde
Olmayabilirde
Belli olmaz.
İşte bu acı gerçeğe takıldım bu negatif kin duygusu beni mahvetti resmenÇatır çatır olur.
Maalesef o "yuva yıkanın yuvası olmaz" hikayesi gerçek hayata yansımıyor, ünlüler dünyasında bile dolu birbirinin yuvasını yıkıp mutlu mesut yuva kuranlar..
Size düşen geçmişe takılı kalıp "aman mutlu olmasın" diye negatif yüklenmek yerine, kendi geleceğinize bakıp tertemiz sayfalar açmak. En iyi intikam mutlu olmaktır.
Yani kendimden biliyorum ben olsam kalbe bakardım parayla Saadet olmaz bence bir dönem daha ayrı kalmıştık üç yıl önce beni çok varlıklı bir aile görücü usulü istediler kabul etmemiştim.Demekki sevgimi haketmiyor.Dünya tersine dönmüşNiye mutlu olmasın ki? Bulmuş zengin kızı.
Aldatan insan gamsizdir, karaktersizdir. Gamsiz ve karaktersiz insanlar da kolay kolay bir şeye takılıp da mutsuz olmazlar.
En iyisi sen onun mutsuzluğunun bekçiliğini yapmak yerine kendin mutlu olmaya çalış
Erkeklerin mantığı ile kadinlarinki biraz farklı oluyor. Bunu sadece sizin icin söylemiyorum. 15-16 yaşında ilişkileri başlayanlar için de söylemiyorum. Erişkin yasta(22den sonra) başlayan ilişki en geç 5.senesinde evlilikle devam etmeli( eğer iki taraf da istemiyorsa o zaman farkli). Sizi yedeğe almış. Sizin zorunuza evlense de bu sefer evlilik içi umursamayacakti. Böyle biten ilişkilerde adam çat diye diğer kızla hemen evleniyor.Kendi tercihim değil ben evlilik istedim o hep bahaneler üretti beni bütün ailesiyle tanıştırdı benim ailemde tanıyordu fakat aileler birbirleriyle tanışmamıştı
İyi de sen niye kendinden biliyorsun? Sen sekiz senelik sevgilini aldattın mi? Sen ayrisin o ayrı.Yani kendimden biliyorum ben olsam kalbe bakardım parayla Saadet olmaz bence bir dönem daha ayrı kalmıştık üç yıl önce beni çok varlıklı bir aile görücü usulü istediler kabul etmemiştim.Demekki sevgimi haketmiyor.Dünya tersine dönmüş
Konudan bağımsız,sizi burada tekrar görmek ne güzelllOlur… Yani mutlu olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?