İnşallahAnlıyorum ama zaman kaybetmek olarak bakarsan o da aynı zamanı seninle harcadı. Hayatta Bi tek çaresiz dertler sıkıntı. Gerisi inan ki geçiyor. Asla unutamam gibi geliyor şuan ama bundan atıyorum Bi 3 5 sene sonra belki de evli mutlu çocuklu olacaksın belki yeni doğmuş bebeğin kucağında olacak ya da başka hayallerin gerçek olacak falan geriye dönüp baktığında üzmeyecek belki hala kızarak belki gülerek belki oh be iyi ki o olmamış da şimdiki eşimi sevgilimi Allah çıkartmış karşıma diyeceksin. Bilemezsin senin için ne hayırlı. Ama geçecek yani bu kesin bilgi bunu bil.
Önüme bakıcam artıkOlur belki de olmaz bilemeyiz ama siz bir köşede "mutsuz olsun hadi şimdi mutsuz olsun"diye bekleyeceksiniz bu hikayede adil mutsuz siz olursunuz Hayat ellerinizden uçup gider bir bakmışsınız bir şerefsiz için ömür gitmiş.........
Mutlu olmasınOlmaz, şerefsiz, hiçbir ahlak çıtası olmayan insanlar eylemlerindne pişman olmuyor. Pişmanlık ahlaklı ve düzgün insanlar için.
Bence aldatmak bir kişilik bozukluğudur ve bir kere yapan sürekli yapar.Dolayısıyla pişman falan olmaz.Pişman mı olmaz mutlu mu olmaz
Bir kere siz evlenmek istediğiniz halde 9 yıllık ilişkide niye şimdi aileler dediniz? 31 yaşındasınız kendi tercihiniz mi? Bazen 9 yıllık ilişkim yazıyorlar ama 15 yaşında başlamış oluyor. Onun 4-5 senesini ciddiye bile almıyorum. Soruların cevabına göre yazacagim.
Keşke bir an önce yapabilsemDünya ne yazık ki hassas bir terazi üzerine kurulu değil. Bence böyle bir adamdan kurtulduğunuz için mutlu olun.
Kendinize odaklanın.
Anladım size görene mi mutlu olur pekiBence aldatmak bir kişilik bozukluğudur ve bir kere yapan sürekli yapar.Dolayısıyla pişman falan olmaz.
Bunu söylerken ağladı bide seni çok seviyorum falan cümleleri kurduOlmaz bu erkekler iflah olmaz yüzden de pişmanlık numarası yapar ama pişman olmaz
Olsa ne olur, olmasa ne olur ki?Anladım size görene mi mutlu olur peki
Ağlarlar zırlarlar hatta kendime bir şey yaparım diye de sizi manipüle ederler karşıdaki saf ya inansınBunu söylerken ağladı bide seni çok seviyorum falan cümleleri kurdu
Sevse yapmazdı arkadaşım. İnanma. İtiraf ettiği için ağlamıştır.Bunu söylerken ağladı bide seni çok seviyorum falan cümleleri kurdu
Aaa kudraOje dişi ne?
Olsa ne olur, olmasa ne olur ki?rahatlar en azından
İçim rahat eder en azındanOlsa ne olur, olmasa ne olur ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?