Aldatan erkek pişman olur mu ?

damla987

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2023
102
30
13
32
Yaklaşık 9 yıllık bir ilişkim vardı ve birbirimizi çok seviyorduk,en azından ben öyle sanıyordum kendi adıma konuşayım çok seviyorum ve artık ailemin bu ilişkimizi sorguladığını ve tanışmak istediğini söyledim oda bir an da “seni aldattım” dedi.Merak ettiğim konu şu,aldattığı kişi en yakın arkadaşının kuzeni çokta varlıklı ve mutlu görünüyorlar ben izlemekle kalıyorum.Gelse tekrar affetmem fakat beni mahvedip mutlu olmasını istemiyorum ALLAH’ahavale ettim.

Sizce mutlu olur mu ?

İnşallah

Dünya ne yazık ki hassas bir terazi üzerine kurulu değil. Bence böyle bir adamdan kurtulduğunuz için mutlu olun.

Kendinize odaklanın.

Kendi tercihim değil ben evlilik istedim o hep bahaneler üretti beni bütün ailesiyle tanıştırdı benim ailemde tanıyordu fakat aileler birbirleriyle tanışmamıştı

Pişman olmaz sadece rol yapar. Aldatmak karaktersizlere mahsus bir özelliktir ve her daim kendilerini savunacak bahaneleri vardır. Çıkarı için de ağlar, yalvarır, oscarlık performans sergiler. Ama aldatmaktan vazgeçemez zira bu onun için çok normal bir davranıştır. Mutlu olur mu? Sanmıyorum. Elbet bi gün acısı çıkar :)

Mutlu da olur mutsuz da olur. Hayat tek bir duyguyla ilerlemiyor çünkü. Mesela doğduğumdan beri mutluyum diyen biri yoktur sanırım. Ama sizlik bir şey yok. Açık açık aldattım demiş kaybetmeyi de göze almış. Bitmiş yani finito.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…