• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatan anne

aldatan kadınları hiç sevemiyorum
anneniz, olmuştur, birine gönlü kaymıştır kör kütük aşık olmuştur. ama boyu kadar kızı küçük kızları da varken böyle şeyler yapması çok can sıkıcı.

boşan, git evlen o zaman ne diye adamı kandrıyorsun?
babanıza anlatın.
bir gün öğrenirse sizin de bilip sustuğunu, sizi affetmez. ben olsam affetmezdim

Çok aklı basında bi kızsın anneni allah ıslah etsin. Annene karsı tavrın net ve sert olsun..allah bahtını açık etsin

İstediği kadar tavrı sert olsun, tehdit etsin kavga etsin oturup ana kız akşama kadar ağlasınlar emin olunki asla kapanmaz bu konu. Tam bitti der annene yeniden saygı duyarsın lanet olsunki önüne yine yeni bişeyler cıkar zamanla yaşanmamış hiçbişe görmemiş gibi yapmaya alışırsınki keza alışmışsın bile bu konu benim içimde kapatamadığım bi konu görünce yazamadan cıkamadım konundan.
Babana bunu sen yapma eminim senden duymayı hak etmiyordur umarım bigün kendi fark eder ve gerekeni yapar. Babana bunu sen söylersen onu cok büyük bi utancı yaşatırsın. Gururu , benliği yerleyeksan olur.
Bazen oturup kahrediceksi kendini halla nasıl görmüyor diye ama genede susmalısın bi erkeğe bu söylenmez hele bi babaya hiç söylenmez. Söylenemiyor malesef . Diğer adamlada konuşmaya çalışma bence hiçbişey değişmez annenle konuştuğunda hiçbişeyin değişmemesi gibi.

Kendini üzme ve asla annen gibi bi anne olmamayı dile Allahtan ben hep bunu dilerim. Onu cok sevmeme rağmen

Annen kaç yaşında herif kaç yaşında , acaba sevgilisi genç mi ? Sadece soruyorum ne olursa olsun annen hatalı...Annenle Konusman lazim...Babanla arası nasıl annenin ?yani Babanla hala yakinlasabiliyorlar mi sence ? Ayrıca annen bu sevgiliden ne bekliyor birkaç tatlı söz mu, ya da sence cinsellik de yaşıyorlarmi ? Epey cok soru oldu ama cevap verebilirsen sevinirimx

Ya sen kimsin cidden sen misin ? Ne diyecegimi bilemiyorum ama sen resmen beni anlatmissin ): sana nasil hak veriyorum anlayamazsin , bazen dusunuyorumda keske ogrenmeseymisim keske kulaklarim duymamis gozlerim gormemis olsaydi birde bana o kadar seyin ustune sarilmasi falan yok mu igreniyorum ama bazende düşünüyorum belki benimde imtihanim bu . Ama inan ki igrenc otesi bir durum Allah'ım kimseye gostermesin cunku tiksiniyorum ve bir annenin yavrusunu böyle tiksindirmesi ne kadar aci degil mi ? Herkesin ailesi ne kadar düzgün ama biz hicbir zaman edepli adapli bir aileye sahip olamadik benim hayata bakisimi bile degistirdiler ve ne desemde bos sende bendensin kisaca ..

Ya sen kimsin cidden sen misin ? Ne diyecegimi bilemiyorum ama sen resmen beni anlatmissin ): sana nasil hak veriyorum anlayamazsin , bazen dusunuyorumda keske ogrenmeseymisim keske kulaklarim duymamis gozlerim gormemis olsaydi birde bana o kadar seyin ustune sarilmasi falan yok mu igreniyorum ama bazende düşünüyorum belki benimde imtihanim bu . Ama inan ki igrenc otesi bir durum Allah'ım kimseye gostermesin cunku tiksiniyorum ve bir annenin yavrusunu böyle tiksindirmesi ne kadar aci degil mi ? Herkesin ailesi ne kadar düzgün ama biz hicbir zaman edepli adapli bir aileye sahip olamadik benim hayata bakisimi bile degistirdiler ve ne desemde bos sende bendensin kisaca ..
Kader ortağı çıktık desene keşke böyle bir konuda degil de güzel bir konuda kaderimiz benzeseydi arkadaşım

Keske canım ama hep sunu söyledim ve hala da söylüyorum ben onun gibi bir anne olmayacağım Allah o hale getirmesin ben ondan tiksindim ama evlatlarimin benden bu denli tiksinmesine dayanamam . Tamam cok cokk mutlu bir evliligi yok ama insan bunu yapar mi ya baska erkekle . Dedigin gibi kucuktum lose donemimden hatirliyorum kare kare olan her seyi geceler boyu aglardim ben utanirdim yaptigindan . Ama diger arkadaslarin dedigi gibi hicbir zaman baskasina anlatamadim 2 yillik sevgilim var ve nisanlanmayi dusunuyoruz ondan hicbir seyimi saklamadim bu konu disinda yerin dibine girerim ne diycem ki zaten ): neyse benimde icim o kadar dolu ki sanada faydam olmaz daha da üzücem konustukça . Sadece biz boyle olmayalim Allah'ın izniyle ben bunu diliyorum

Keske canım ama hep sunu söyledim ve hala da söylüyorum ben onun gibi bir anne olmayacağım Allah o hale getirmesin ben ondan tiksindim ama evlatlarimin benden bu denli tiksinmesine dayanamam . Tamam cok cokk mutlu bir evliligi yok ama insan bunu yapar mi ya baska erkekle . Dedigin gibi kucuktum lose donemimden hatirliyorum kare kare olan her seyi geceler boyu aglardim ben utanirdim yaptigindan . Ama diger arkadaslarin dedigi gibi hicbir zaman baskasina anlatamadim 2 yillik sevgilim var ve nisanlanmayi dusunuyoruz ondan hicbir seyimi saklamadim bu konu disinda yerin dibine girerim ne diycem ki zaten ): neyse benimde icim o kadar dolu ki sanada faydam olmaz daha da üzücem konustukça . Sadece biz boyle olmayalim Allah'ın izniyle ben bunu diliyorum
Bunun utancını acısını hergün dökülen göz yaşını yaşayan bilir çocuklarım çeksin nasil isterim Rabbim kismet ederde anne olursam önceliğim ve herseyim çocuklarım olacak.Allah yardımcımız olsun inşallah canım

Amin inşallah Allah'ım yardim eder . Cok isyan ettigimde olmuştur neden ben neden benim başıma geliyor diye ama sonra anne ve babalarimiz bizlere imtihan ve biz onlari secerek dünyaya gelmiyoruz yani hepsi kader diye düsündükçe ayakta kalabiliyorum . Ama hakkim helal mi onuda bilmiyorum beni cok kirdi cok utandirdi . Gerci ben hayatta ne anadan ne babadan yuzum gülmedi senin yine anlayisli bir baban varmis bence kiymetini bil ben hic baba sevgisi gormedim üvey baba elinde buyudum ve uvey babamda cok kotu biriydi annemle hic mutlu olmadilar ve sanirim o da mutlulugu baska seylerde aradi . Ama yanlis yapti beni kaybetti üzdü kirdi kini ögretti . Neyse canim ya cok kotu oldum zaten inanki senin yazini gorunce uzunca bi ugrastan sonra siteye kaydoldum benim diyeceklerim bu kadar kafamiza yine kese kagidi gecirip hayata devam edecegiz baska yolu yok ):

Back
X