• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatan anne

Eğer görüştüğü aynı kişiyse karşıdakide evli demek ki . Yoksa çoktan boşanırdı anneniz.

Gonul ister ki herşey babaya anlatılsın ne olacaksa olsun. Bu olmayacağına göre annenizi tehdit edin. Bırakmayın peşini.

Kızlar babana söyle diyosunuz da kıza o kadar kolay mı ya
Baba bu yani karşına alıp baba, annem senı aldatıyor denmez ki

Allah yardimcin olsun..

Babam daha yeni telefon aldi ona biliyor musun eskidi o diye o telefonda bunlari görmek yaşarken ölmek gibi

bence annene baskı yapmaktan başka şansın yok
gerekirse adamın ailesine haber vereceğine dair tehdit et (tabi öyle birşey de yapma)
ama annenin karşısında mutlaka dik dur!

babanıza söylemelisiniz. Doğrudan söylemek zor olabilir o zaman öğrenmesini sağlayın. Düşünüyorum da böyle bir şey olsa öğrenmek isterim. saf saf o insana inanıp iyilik yapmaktansa acı da olsa gerçeği öğrenmek daha iyi. babanız er ya da geç öğrenecek 8 yıl geçmiş böyle uzun uzun zamanlar geçip yine aldatılmasın adam. Allah yardımcınız olsun zor bir durum.

Ben olswm sevgilimle bulusmama izin ver yoksa sevgilinle mesajlastigin goruntuleri babama gosteririm hatta teyzeme gidiyorum diyip sevgilinin yanina gittigini de anlatirim derdim. Bana karistigi an da baba sana bisey soylemem lazim diye gerilim yaratirdim. Tehdit ederdim. Hergun o korkuyla yasasin ki bu durumda ya ayrilmak ya da bosanmak zorunda kalsin. Sana da karismasin

Evet annem babamı aldatiyor hemde senelerdir bilip susan ben mi yoksa bunu yapan annem mi suçlu? Bundan tam 8 sene önce mesajlarını yakaladım küstüm konuşmadım çocuktum ne yapılır bilmiyordum yapmiycam bir daha dedi inandim.

Sonra yine yakaladım yediremedim bunu ailemize intihar bile ettim olmek istedim küçücük kardeslerim var yasitlari torun severken bizim ki ergen gibi mesajlasiyor konuşuyor

Aradan seneler geçti dile kolay 8 sene bitti sandım ama bugün tekrar mesaj yakaladim askimli sevgilimli o an nefret ettim ondan nasil yapar bunu bize dedim evet babami sevmiyor biliyorum o zaman niye her gece babamla yatiyorsun başkası varsa cek git bize niye acimiyorsun babam sinirli bir insandir ama onun mutluluğu icin uğraşır durur aman annen kizmasin aman annenin ihtiyacı var alalim gibisinden

23 yaşındayım kızlar evlencek yastayim nerdeyse ama annemin sevgilisi var inanabiliyor musunuz sevgilisi...

Evet bizimle ilgilenir yemek yapar sever öper bizimle ilgilenir ama onu gördükçe aklima o adam geliyor kime anlatilir ki boyle bişey içimde yaşıyorum işte

Neden benim annemde baska anneler gibi değil neden aşk meşk peşinde sevgilimle buluşmama bile izin vermeyen annem burdan sevgilisi icin baska şehire gitti tabi bize teyzeme gidiyorum dedi saf babam inandi sonra mesajlarini gördüm bugün çok güzeldi diye ben evde kardeslerime baktim annem sevgilisine gitti

Sadece içimi dökmek istedim rahatladin mi derseniz hayir daha cok kinlendim dua edin bize allah Hidayet eylesin annemi
Allah yardımcın olsun. ne denirki şimdi:(

Öğrendiği takdirde annene veya sevgilisine bir zarar verebilecek karakterde bir adam değilse babana söyle. Daha fazla dayanamıyorum de. Hatta elinde varsa kanıt da göster. Karar onun olsun. Belki de biliyordur. Olay açığa çıkınca sen de annene karşı tavrını daha rahat gösterebilirsin.

8 yıldır söylemedin diye kendini suçlama. İlk farkettiğinde daha çocukmuşsun. O kuvveti kendinde bulamaman normal.

8 senedır devam edıyorsa kesınlıkle arada bır as sevgı vardır
nedemelı bılmıyorum ama cok zor bır olay...

Evet annem babamı aldatiyor hemde senelerdir bilip susan ben mi yoksa bunu yapan annem mi suçlu? Bundan tam 8 sene önce mesajlarını yakaladım küstüm konuşmadım çocuktum ne yapılır bilmiyordum yapmiycam bir daha dedi inandim.

Sonra yine yakaladım yediremedim bunu ailemize intihar bile ettim olmek istedim küçücük kardeslerim var yasitlari torun severken bizim ki ergen gibi mesajlasiyor konuşuyor

Aradan seneler geçti dile kolay 8 sene bitti sandım ama bugün tekrar mesaj yakaladim askimli sevgilimli o an nefret ettim ondan nasil yapar bunu bize dedim evet babami sevmiyor biliyorum o zaman niye her gece babamla yatiyorsun başkası varsa cek git bize niye acimiyorsun babam sinirli bir insandir ama onun mutluluğu icin uğraşır durur aman annen kizmasin aman annenin ihtiyacı var alalim gibisinden

23 yaşındayım kızlar evlencek yastayim nerdeyse ama annemin sevgilisi var inanabiliyor musunuz sevgilisi...

Evet bizimle ilgilenir yemek yapar sever öper bizimle ilgilenir ama onu gördükçe aklima o adam geliyor kime anlatilir ki boyle bişey içimde yaşıyorum işte

Neden benim annemde baska anneler gibi değil neden aşk meşk peşinde sevgilimle buluşmama bile izin vermeyen annem burdan sevgilisi icin baska şehire gitti tabi bize teyzeme gidiyorum dedi saf babam inandi sonra mesajlarini gördüm bugün çok güzeldi diye ben evde kardeslerime baktim annem sevgilisine gitti

Sadece içimi dökmek istedim rahatladin mi derseniz hayir daha cok kinlendim dua edin bize allah Hidayet eylesin annemi

Allah yardımcın olsun cok zor bi durum. Annenle konusma bence ben olsam tek kelıme etmem gıder babama herseyı anlatırdım. Sonra boşanırlar falan ne olur orasını bılemeyız de. Buraya yazmk kadar kolay olmadiği kesın ama güclü olmalısınız bakın kendınızden kucuk kardeslerınız var onlar ıcın babanız ıcın... Allah buyuk, Allah ıslah etsın annenizi ne diyelim.

Bilmiyorum ama nedense inanasim pek gelmiyor babaniz saf olamazki yani 8 senede mesaj yakalamazmi hic mi telefonu eline alip bakmaz. Hikaye gercekmi siz ciddimisiniz? Tamam karisina guveniyorda hic mi ufaktanda olsa suphe olmadi diyorum kendi kendime o_O:KK64:

Back
X