• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım ama bende mi hatalıyım?

Askim lafindan bir tek ben mi nefret ediyorum acaba. Ne bicim adammis ki birsey hissetmedigi kadina bu laflari ediyor. Suclu siz degilsiniz belki aranizin bozulmasina sebeptir bu ama aldatmak cok baska birsey. Bahanesi olamaz!!

Aldatmanin bahanesi olmaz her sekilde yanlis ama sizce de esinizi bu duruma diz itmemis misiniz?
Yani o anlattiklariniz karsisinda ben esiniz olsaydim bosanirdim.

İkiniz de birbirinize yar olmamışsınız işte.

Eşiniz yaptığının sorumluluğunu alamayan bir adam.
Aldatmış, ama ondan ama bundan diye bir şey mi var.

Siz de yanlış anlamayın ama pek çekilir değilmişsiniz.

Vermişsiniz bir karar, düzelir inşallah.

Sizin başlattığınız, umursamadan yıllarca sürdürdüğünüz, ilişkiye ve evliliğe yapılabilecek şahane yanlışlar zincirine, eşiniz de bir buket aldatmayla katılmış işte...

Ben şu ikiyüzlülüğe karşıyım, bir insanı dibine kadar mutsuz edin, nasıl olsa gözümün içine bakıyor diye, katlanıyor bana diye, sevgi göstermeyin, ilgi göstermeyin, sevişmemek için çocuk uyandıracak kadar sevişmeyin, adamın emeklerini zerre umursamayın, tek bir kere hayır diyen adama beddua edebilecek kadar adamın yaptığı iyilikleri fedakarlıkları zerre takdir etmiyor olun, kıymet bilmeyin, karşınızdakinin sevgisinin sadakatinin sizde uyandırdığı tek duygu sonsuz bir bencillik ve o evliliğe karşı müthiş bir şımarıklık olsun, bunu senelerce sürdürün, ondan sonra adam bir haltlar etsin, dönün bu defa da ah ben bunu nasıl unutacağım diye burada dert yanın !

Benim naçizane tavsiyem, kim neyi unutabilir, kimin yanlışı daha büyük yarışmasına girmeden, şapkanızı önünüze koyun, eğer bu evliliği sürdürmek istiyorsanız da profesyonel yardım alın. Belli ki ne sizin, ne de eşinizin tek başınıza altından kalkabileceğinden çok hasar var o evlilikte, o evliliğin tek meselesi unutmak ve/veya affetmekle sınırlı değil.

Sen çanak tutmuşsun bayagi bu duruma, Çok boş birakmissin kocani, unutma senin attığını tutmaya hazır çok yelloz var ortalarda. Bilmem kızma ama adama hak bile verdim sanki. Burada bir erkek böyle davranısa karısına demedigimizi bırakmayiz değilmi ama.

kocanız sizi boşlasa aldatacak mısınız?

kocanız sizi boşlasa aldatacak mısınız?
Bu ne saçma bir itham. Ben eşime böyle bir kapı açmamak için ugrasirim. Feminist lik yapayım derken saçmalamak 2. BirinCide başka bir zat-ı muhteremdi. Benim yazdıklarimla uzaktan yakından alakası yok bu saçmalıkların. Zikriniz bu ise Fikriniz ı tahmin etmek Zor degil.

Evlilikte ilişkide sorun varsa konuşulur olmuyorsa o ilişki bitirilir.Hiçbirşey aldatmanın sebebi olamaz.Kimse başlarina silah dayayıp evli duracaksiniz demiyor gidersin açarsin davanı.Gerçekten inanamıyorum ihanete hak vermenize.Ayrıca feminist takılmaya falan çalışmıyorum.Hiçbir zamanda feminist diye tanımlamam kendimi.Konu kadın erkek meselesi değil.Hiçbir insan ihanetle karşı karşıya kalmamalı.Evet erkeklere aşırı bir değer yüklüyorsunuz.Evde ki kadını suçla beraber olduğu kadını suçla ama erkek ayartilan dışarıda kadınların kapmak için beklediği yüce varlık olsun.Konu sahibi çok ciddi hatalar yapmış.Kocası tarafından boşanmayı haketmiş.Tekrar ediyorum hakettiği ve normalde olması gereken durum erkeğin boşanmasıydı.
Konu Sahibi bile dediklerimi haklı bulmusken sizin kendinizi bu denli yırtinmanizi anlamıyorum.

iyi akşamlar
Daha önce yazmıştım erkek kardeşim şizofreni ve madde bağımlısı ailemin sorunu sıkıntısı derdi bugüne kadar hiç bitmedi..hep yanlarına koştum hep eşimde hep destekçimde bugüne kadar bir kelime etmemiştir bu sorunlar karşısında ama son kez kardeşim anneme bıçak çekince eşim artık aile sorunlarınızla ilgilenmiyorum demiş ve bnmle ailemin yanına gelmemişti..benide 10 gün aramamıştı bekledim aramadı doğumgünüm geçti yine aramadı işyerinde bir bayanla dertleşmeye başlamış bı dönemde bu son olaylar olmadan öncede bayana açılmış oda ona dertlerini anlatmış boşanmış iki çocuk annesi en başta hiçbir sıkıntı yoktu aramızda arkadaşlıktan başka birşey yoktu ama ben bu kadına kendimi kaptırdım dedi bana onada açılmış senden bir beklentim Yok bnm eşim bar ama ayarlarımla oynuyorsun bil istedim demiş kadın gülümsemiş o günden sonra eşime yakın davranmaya başlamış eşimde buna aşkım demeye başlamış ama ne elini tuttum ne onu arzuladım dedi ve eşim asla yalan söyleyemez açıkça itiraf etti ben olayı ortaya çıkarınca .. peki ne olacaktı böyle dedim bir süre sonra beni başka şubeye alacaklardı bende kendimi soğutmaya çalışıyodum deri ama kadın işten çıktı başka sebeplerden .. bana açıklaması şu oldu
"Bana hep evlendiğimiz zamanlarda ne zaman ailenin sorunları olsa evlenmesem bunlar olmazdı ben onların başında olurdum dedin kendimi suçlu hissettirdin
Hesapsızca para harcadın hiç kızmadım hep çalışıp ödedim
Cinsel ilişki tekliflerimi hep reddettin gün içinde öpüşmek istiyordum sen off diyordun
Hiç bnmle flört etmedin
Hep ailenin sıkıntılarını vana yansıttın yatak odamıza Bile girdi hep ruh gibiydin beni sevmediğini düşünmeye başladım
Ve bugüne kadar birkez ailenin probleminde yanında olmadım ve bana Allah belanı versin bir daha senin ailende Benm kapıma gelmesin dedin benim ailemi zaten hiç istemiyordun ki.. seni hiç git gel diye zorlamadım ve son zamanlarda kendini iyice koyverdin bakım konusunda
Ve arakadaşlr ben bunların hepsini yaptım hatta eşim işten eve gelince uyuyan çocuğu uyandırırdım ki eşim ilikiye girmek istemesin ama seviyormuydum seviyordum basende kendimi sorguluyordum o beni daha çık seviyor nasılsa elimde diyordu. Çok güveniyordum ..
şimdi de pişmanım affedilmeyecek birşey yaptım evet ama seni kaybedemem affet unutalım diyor hattını değiştirdi işini değiştirdi banada şok ilgili ama aklımda hala okadına birşey hissediyormu soruları var ona bakınca hep aklımda acı çekiyorum ama sevdiğimi hatta çok sevdiğimi anladım nasıl unutacağım eşim ikinci şansı Hakeden bir adam ama nasıl unutacağım
Eger gercekden pismansa sans vermelisin ve kendine bak ama cinsellik icin aldatmak çok alçakça Allah dan durun o raddeye gelmemis senin hatalarin olabilir ama sen suclu degilsin bunu bil gecio de karsina konussaydi anlatsaydi belki dikkat ederdin

kadında hata olabılır lakin adamda dunden bekler gibi uçmuş ayol burda hiçbir kadın kocan sana kocalık yapmıyor aldat demıyor konusabılırdı durumdan rahatsız oldugunu söyleyebilirdi önünde bircok yol vardı arkadasım ne masumlastırıyorsunuz ki aynını kadın yapsa aadam acabaa yutacak mıydı ümügünü mü sıkacaktı bilemedim ...
Ne kadına ne erkeğe yakışmaz bu hareketler. Ancak iki tarafa da eşit görevler düşüyor. Bunu yapan kadın da erkek te haysiyet yoksundur, bu noktaya gelmemek için bence konu Sahibi üstüne düşeni yapmamış. Ayrıca kendi de bunu kabul ediyor, ee neyi tartışıyoruz.

çok sevdigini kocan elden gidecekken mi anladin? adam simdi mi kiymete bindi...
kör ölür badem gözlü olur derler...

ikinizde hatalisiniz tek tarafli degil...

Tabi aldatmaya tesebbus etmesi de affedilir degil...

eşim asla yalan söyleyemez açıkça itiraf etti ben olayı ortaya çıkarınca ..
Ben şuraya takıldım ya Allahtan asla yalan söylemeyen biriymiş. Siz ortaya çıkarınca itiraf etmiş çok takdir ettim kendisini.

Evliliğinize gelince siz de çok yanlış davranmışsınız, kendinizden uzaklaştırmışınız ama bundan rahatsız olan adam başkasıyla değil sizle konuşur gerekirse boşanır, ama gidip aldatamaz ne olursa olsun buna hak verilemez.

Bu ne saçma bir itham. Ben eşime böyle bir kapı açmamak için ugrasirim. Feminist lik yapayım derken saçmalamak 2. BirinCide başka bir zat-ı muhteremdi. Benim yazdıklarimla uzaktan yakından alakası yok bu saçmalıkların. Zikriniz bu ise Fikriniz ı tahmin etmek Zor degil.

ilk mesajını oku. başka anlam çıkıyo mu? boşlamışsın kocanı demişsin. boşlanınca hemen aldatılıyo mu? ya da sen kocanı boşlasan ve seni aldatsa suçu kendinde mi bulacaksın.

Offff offf... vicdanını comagi sokmuş, suçu sana atmış, kendini suçlu hissettirmis. . V.s... belki haklı olabilir ama yaptıklarına bahane olamaz. Benzer bi hikaye de bizde var. Annem 3 senedir çok hasta ydi. Damar tikanikligindan ayağında feci bi yara açıldı ve yatalak gibi bi hale geldi. Babam da Alzheimer bu arada.. ben artık öyle bunaldim ki tatlım angio larda damar açılmıyor ve Bacağın kesilecegiden bahsediyorlar. Umudum bitti ve annem ne zaman ölecek acaba diye düşünmeye başladım. Düzen kalmadı bizde. Annemde kalıyoruz mecbur. Dağıldık... Eşim polis... Sürekli izin almak zorunda kaldı, annemi sürekli doktorlara götürüyor, ilgileniyor, bazen babamin kufurlerine maruz kalıyor, (alzheimerde olan seyler) kimse destek olmuyor, alıyor sürekli yatmasın diye annemi arabayla gezdiriyor, alışverişini, aklınıza gelebilecek herşeyle 3 yıl ilgilendi. Evliliği mızı unuttuk, birbirimizi unuttuk.. e ben annemin o acılarını feryat larını gördükçe cinsel istek mi kalır bende. O işi bile unuttum.. bi mucize oldu annemin damarıni açtılar. Ve annem iyileşti. Şimdi hayatı normale döndü. Eşimin ilgisiyle... ama bu aşamada eşim beni hiç aldatmadı, bu sıkıntıları yüzüme vurmadi, hiç bişeye bahane yapmadı. Şimdi biz de normale döndük.
Bu sıkıntılar yaşanırken esime"keşke senle evlenmeseydim belki hayatın daha güzel olurdu dedim. O da bana" bundan daha kötü olmayacağının garantisi var mı canim"" dedi.. hersey allahtan.. işte canım kendini suçlu hissetme diye anlattım bunları. Şimdi bi daha düşün istersen..

Eşin boşanmak istese haklı derdim ama aldatma için asla haklı bir gerekçe olamaz. Kocan da basbayağı yalan söylüyor, etkilenmediği, arzulamadığı kadınla niye aşkım diye konuşsun? Ayarlarımla oynuyorsun desin? Kadın birlikte olmak istese hiç de hayır demezdi.

kardeşim anneme bıçak çekince eşim artık aile sorunlarınızla ilgilenmiyorum demiş ve bnmle ailemin yanına gelmemişti..benide 10 gün aramamıştı bekledim aramadı doğumgünüm geçti yine aramadı işyerinde bir bayanla dertleşmeye başlamış bı dönemde.

adam zaten söylemiş gayet açık. bıktığını karışmak istemediğini, soğuduğunu. koskoca 10 gün arayıp sormamış. konuşmasına bile fırsat vermemiş beddua etmiş konu sahibi.belki de adam çok kez kırmadan anlatmayı denedi ama konu sahibi çekirdek ailesi yerine ikincil ailesini memnun etmeyi tercih etmiş her defasında.

öyle ki kocası ile sevişmeyi bile istemeyecek kadar uzaklaşmış hem evlilikten hem kocadan. üstelik uyuyan çocuğu uyandıracak kadar da bencil ve vicdansızmış.

adamın hatası boşanmaması olmuş. azıcık ilgi görse karısına dönecekken karısı burnu kaf dağında gezmiş aldatılana kadar.boşanmak istemiyor çünkü kendisini idare edecek başka bir adam bulamaz.

bence adamı değil önce kendini düzelt, adam zaten pişman belli ki. yalnız bu durum iki ucu b.klu değnek.
sen her kavgada bunu yüzüne vurursun. adam da sana kızıp affedildiği için yine başka kadına sığınabilir.

zor bir durum.

Evet hatalisin ama bunun karsiliginda aldatmasi degil senle konusmasi yada bosanmasi gerekir.
Aldatmanin sebebi yoktur, hatalarini gor ama aldatildigin icin sucu kendinde arama.
Sen yakalamasan itiraf etmeyecekmis, esini icsel olarak hakli cikartip affetmeyecalusma baska yerden patlar verir.
Hatasiyla sevabiyla gor fercekten affedebiliyorsan affet. Kimseye de aciklama yapmak zorunda degilsin...
Ama lutfen kendin icin kendine ceki duzen ver

ilk mesajını oku. başka anlam çıkıyo mu? boşlamışsın kocanı demişsin. boşlanınca hemen aldatılıyo mu? ya da sen kocanı boşlasan ve seni aldatsa suçu kendinde mi bulacaksın.
Sende iyi oku. Neyin kafası sendeki,uf burda ilk okumada anlarsan anla anlamayana kılavuzuk yapamicam. Sen kendi yapacağın şeyi bana yüklemeye calismissin. İlk yorumumda da dediğim gibi Saçma alik tan ibaret bana sorduğun soru.

Sende iyi oku. Neyin kafası sendeki,uf burda ilk okumada anlarsan anla anlamayana kılavuzuk yapamicam. Sen kendi yapacağın şeyi bana yüklemeye calismissin. İlk yorumumda da dediğim gibi Saçma alik tan ibaret bana sorduğun soru.

neden sorulan sorulara düzgünce cevap vermek yerine liseli gibi celalleniyosunuz? tartışmayı bilmiyosanız bilmiyorum deyin. mantıklı cevap veremyince agresifleşip beni saçmalamakta itham edince ne oldu? medeniyet... gözardı ediyorum sizi. daha da karşılaşmayız, en güzeli.

neden sorulan sorulara düzgünce cevap vermek yerine liseli gibi celalleniyosunuz? tartışmayı bilmiyosanız bilmiyorum deyin. mantıklı cevap veremyince agresifleşip beni saçmalamakta itham edince ne oldu? medeniyet... gözardı ediyorum sizi. daha da karşılaşmayız, en güzeli.
Yine sacmalik. Senin fikrinden medeniyet insanlara eşini aldatirmiydin demekmi. Ben yine liseli gibi celalleniyorum. Sen ana okulu kivamindasin maalesfki. Seni gözardı ettinM bilee. Kendini hep haklı gören zati muhterem.

Back
X