- 1 Aralık 2011
- 2.760
- 4.076
- 333
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen çanak tutmuşsun bayagi bu duruma, Çok boş birakmissin kocani, unutma senin attığını tutmaya hazır çok yelloz var ortalarda. Bilmem kızma ama adama hak bile verdim sanki. Burada bir erkek böyle davranısa karısına demedigimizi bırakmayiz değilmi ama.
Bu ne saçma bir itham. Ben eşime böyle bir kapı açmamak için ugrasirim. Feminist lik yapayım derken saçmalamak 2. BirinCide başka bir zat-ı muhteremdi. Benim yazdıklarimla uzaktan yakından alakası yok bu saçmalıkların. Zikriniz bu ise Fikriniz ı tahmin etmek Zor degil.kocanız sizi boşlasa aldatacak mısınız?
Konu Sahibi bile dediklerimi haklı bulmusken sizin kendinizi bu denli yırtinmanizi anlamıyorum.Evlilikte ilişkide sorun varsa konuşulur olmuyorsa o ilişki bitirilir.Hiçbirşey aldatmanın sebebi olamaz.Kimse başlarina silah dayayıp evli duracaksiniz demiyor gidersin açarsin davanı.Gerçekten inanamıyorum ihanete hak vermenize.Ayrıca feminist takılmaya falan çalışmıyorum.Hiçbir zamanda feminist diye tanımlamam kendimi.Konu kadın erkek meselesi değil.Hiçbir insan ihanetle karşı karşıya kalmamalı.Evet erkeklere aşırı bir değer yüklüyorsunuz.Evde ki kadını suçla beraber olduğu kadını suçla ama erkek ayartilan dışarıda kadınların kapmak için beklediği yüce varlık olsun.Konu sahibi çok ciddi hatalar yapmış.Kocası tarafından boşanmayı haketmiş.Tekrar ediyorum hakettiği ve normalde olması gereken durum erkeğin boşanmasıydı.
Eger gercekden pismansa sans vermelisin ve kendine bak ama cinsellik icin aldatmak çok alçakça Allah dan durun o raddeye gelmemis senin hatalarin olabilir ama sen suclu degilsin bunu bil gecio de karsina konussaydi anlatsaydi belki dikkat ederdiniyi akşamlar
Daha önce yazmıştım erkek kardeşim şizofreni ve madde bağımlısı ailemin sorunu sıkıntısı derdi bugüne kadar hiç bitmedi..hep yanlarına koştum hep eşimde hep destekçimde bugüne kadar bir kelime etmemiştir bu sorunlar karşısında ama son kez kardeşim anneme bıçak çekince eşim artık aile sorunlarınızla ilgilenmiyorum demiş ve bnmle ailemin yanına gelmemişti..benide 10 gün aramamıştı bekledim aramadı doğumgünüm geçti yine aramadı işyerinde bir bayanla dertleşmeye başlamış bı dönemde bu son olaylar olmadan öncede bayana açılmış oda ona dertlerini anlatmış boşanmış iki çocuk annesi en başta hiçbir sıkıntı yoktu aramızda arkadaşlıktan başka birşey yoktu ama ben bu kadına kendimi kaptırdım dedi bana onada açılmış senden bir beklentim Yok bnm eşim bar ama ayarlarımla oynuyorsun bil istedim demiş kadın gülümsemiş o günden sonra eşime yakın davranmaya başlamış eşimde buna aşkım demeye başlamış ama ne elini tuttum ne onu arzuladım dedi ve eşim asla yalan söyleyemez açıkça itiraf etti ben olayı ortaya çıkarınca .. peki ne olacaktı böyle dedim bir süre sonra beni başka şubeye alacaklardı bende kendimi soğutmaya çalışıyodum deri ama kadın işten çıktı başka sebeplerden .. bana açıklaması şu oldu
"Bana hep evlendiğimiz zamanlarda ne zaman ailenin sorunları olsa evlenmesem bunlar olmazdı ben onların başında olurdum dedin kendimi suçlu hissettirdin
Hesapsızca para harcadın hiç kızmadım hep çalışıp ödedim
Cinsel ilişki tekliflerimi hep reddettin gün içinde öpüşmek istiyordum sen off diyordun
Hiç bnmle flört etmedin
Hep ailenin sıkıntılarını vana yansıttın yatak odamıza Bile girdi hep ruh gibiydin beni sevmediğini düşünmeye başladım
Ve bugüne kadar birkez ailenin probleminde yanında olmadım ve bana Allah belanı versin bir daha senin ailende Benm kapıma gelmesin dedin benim ailemi zaten hiç istemiyordun ki.. seni hiç git gel diye zorlamadım ve son zamanlarda kendini iyice koyverdin bakım konusunda
Ve arakadaşlr ben bunların hepsini yaptım hatta eşim işten eve gelince uyuyan çocuğu uyandırırdım ki eşim ilikiye girmek istemesin ama seviyormuydum seviyordum basende kendimi sorguluyordum o beni daha çık seviyor nasılsa elimde diyordu. Çok güveniyordum ..
şimdi de pişmanım affedilmeyecek birşey yaptım evet ama seni kaybedemem affet unutalım diyor hattını değiştirdi işini değiştirdi banada şok ilgili ama aklımda hala okadına birşey hissediyormu soruları var ona bakınca hep aklımda acı çekiyorum ama sevdiğimi hatta çok sevdiğimi anladım nasıl unutacağım eşim ikinci şansı Hakeden bir adam ama nasıl unutacağım
Ne kadına ne erkeğe yakışmaz bu hareketler. Ancak iki tarafa da eşit görevler düşüyor. Bunu yapan kadın da erkek te haysiyet yoksundur, bu noktaya gelmemek için bence konu Sahibi üstüne düşeni yapmamış. Ayrıca kendi de bunu kabul ediyor, ee neyi tartışıyoruz.kadında hata olabılır lakin adamda dunden bekler gibi uçmuş ayol burda hiçbir kadın kocan sana kocalık yapmıyor aldat demıyor konusabılırdı durumdan rahatsız oldugunu söyleyebilirdi önünde bircok yol vardı arkadasım ne masumlastırıyorsunuz ki aynını kadın yapsa aadam acabaa yutacak mıydı ümügünü mü sıkacaktı bilemedim ...
Ben şuraya takıldım ya Allahtan asla yalan söylemeyen biriymiş. Siz ortaya çıkarınca itiraf etmiş çok takdir ettim kendisini.eşim asla yalan söyleyemez açıkça itiraf etti ben olayı ortaya çıkarınca ..
Bu ne saçma bir itham. Ben eşime böyle bir kapı açmamak için ugrasirim. Feminist lik yapayım derken saçmalamak 2. BirinCide başka bir zat-ı muhteremdi. Benim yazdıklarimla uzaktan yakından alakası yok bu saçmalıkların. Zikriniz bu ise Fikriniz ı tahmin etmek Zor degil.
kardeşim anneme bıçak çekince eşim artık aile sorunlarınızla ilgilenmiyorum demiş ve bnmle ailemin yanına gelmemişti..benide 10 gün aramamıştı bekledim aramadı doğumgünüm geçti yine aramadı işyerinde bir bayanla dertleşmeye başlamış bı dönemde.
Sende iyi oku. Neyin kafası sendeki,uf burda ilk okumada anlarsan anla anlamayana kılavuzuk yapamicam. Sen kendi yapacağın şeyi bana yüklemeye calismissin. İlk yorumumda da dediğim gibi Saçma alik tan ibaret bana sorduğun soru.ilk mesajını oku. başka anlam çıkıyo mu? boşlamışsın kocanı demişsin. boşlanınca hemen aldatılıyo mu? ya da sen kocanı boşlasan ve seni aldatsa suçu kendinde mi bulacaksın.
Sende iyi oku. Neyin kafası sendeki,uf burda ilk okumada anlarsan anla anlamayana kılavuzuk yapamicam. Sen kendi yapacağın şeyi bana yüklemeye calismissin. İlk yorumumda da dediğim gibi Saçma alik tan ibaret bana sorduğun soru.
Yine sacmalik. Senin fikrinden medeniyet insanlara eşini aldatirmiydin demekmi. Ben yine liseli gibi celalleniyorum. Sen ana okulu kivamindasin maalesfki. Seni gözardı ettinM bilee. Kendini hep haklı gören zati muhterem.neden sorulan sorulara düzgünce cevap vermek yerine liseli gibi celalleniyosunuz? tartışmayı bilmiyosanız bilmiyorum deyin. mantıklı cevap veremyince agresifleşip beni saçmalamakta itham edince ne oldu? medeniyet... gözardı ediyorum sizi. daha da karşılaşmayız, en güzeli.