Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aldatıldım ama bende mi hatalıyım?
- Konu Sahibi GulMuratt
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Eylül 2014
- 8.993
- 16.952
- 498
- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Erkeklerin hep bir bahanesi vardir. Omrun billah yaranamazsin."Aldattım ama suçlusu sensin"
Bu erkeklerde yeni trend heralde.
İnandırabiliyorlar ya birde ben ona şaşıyorum.
- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Erkekler bos birakilmaya gelmiyor iste. Bende bazi sebeplerden dolayi kayinvalideyle yasadik bir donem. Ilginemedim baskasinin evi cunku. O evden de ayrilarak ciktim. Is yerindeki baska kadin yuzunden. Ama bizimki o kadinla evlendi benden sonra.Bu arada kadın eşime evli olmasaydınız olurdu demiş ama kadınla konuştum inkar ediyor eşim evet dedi ama böyle birşeyin mümkünü Yok sen olmasında olmaz böyle birşeye ne vaktim ne gücüm var aklımda seni kaybetmek hiç yoktu ama bir boşluktaydım dedi nasıl yaptım deyip ağlıyor beraber ağlıyoruz
Ben evi terkettiğimde kadını arayıp haber vermiş kadın da Benm yüzünden demiş ben bunu kaldıramam demiş nolur ben ne yapacağım aklımda bir sürü soru
Şu an bana yine eski aşkla bakıyor gözleri hep hüzünlü Allah beni kahretsin tertemiz aşkımıza leke sürdüm diyor ama ben unutamıyorum gerçi daha 1 hafta oldu barışalı ama hep aklımda onada yansıtmak isteniyorum 5 kilo verdim bu dönemde
- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.657
- 198
- 26 Ekim 2014
- 1.540
- 2.029
- 133
- 3 Nisan 2010
- 16.020
- 5.086
- 448
ikinizde hatalisiniz. 3. kiside hatali.iyi akşamlar
Daha önce yazmıştım erkek kardeşim şizofreni ve madde bağımlısı ailemin sorunu sıkıntısı derdi bugüne kadar hiç bitmedi..hep yanlarına koştum hep eşimde hep destekçimde bugüne kadar bir kelime etmemiştir bu sorunlar karşısında ama son kez kardeşim anneme bıçak çekince eşim artık aile sorunlarınızla ilgilenmiyorum demiş ve bnmle ailemin yanına gelmemişti..benide 10 gün aramamıştı bekledim aramadı doğumgünüm geçti yine aramadı işyerinde bir bayanla dertleşmeye başlamış bı dönemde bu son olaylar olmadan öncede bayana açılmış oda ona dertlerini anlatmış boşanmış iki çocuk annesi en başta hiçbir sıkıntı yoktu aramızda arkadaşlıktan başka birşey yoktu ama ben bu kadına kendimi kaptırdım dedi bana onada açılmış senden bir beklentim Yok bnm eşim bar ama ayarlarımla oynuyorsun bil istedim demiş kadın gülümsemiş o günden sonra eşime yakın davranmaya başlamış eşimde buna aşkım demeye başlamış ama ne elini tuttum ne onu arzuladım dedi ve eşim asla yalan söyleyemez açıkça itiraf etti ben olayı ortaya çıkarınca .. peki ne olacaktı böyle dedim bir süre sonra beni başka şubeye alacaklardı bende kendimi soğutmaya çalışıyodum deri ama kadın işten çıktı başka sebeplerden .. bana açıklaması şu oldu
"Bana hep evlendiğimiz zamanlarda ne zaman ailenin sorunları olsa evlenmesem bunlar olmazdı ben onların başında olurdum dedin kendimi suçlu hissettirdin
Hesapsızca para harcadın hiç kızmadım hep çalışıp ödedim
Cinsel ilişki tekliflerimi hep reddettin gün içinde öpüşmek istiyordum sen off diyordun
Hiç bnmle flört etmedin
Hep ailenin sıkıntılarını vana yansıttın yatak odamıza Bile girdi hep ruh gibiydin beni sevmediğini düşünmeye başladım
Ve bugüne kadar birkez ailenin probleminde yanında olmadım ve bana Allah belanı versin bir daha senin ailende Benm kapıma gelmesin dedin benim ailemi zaten hiç istemiyordun ki.. seni hiç git gel diye zorlamadım ve son zamanlarda kendini iyice koyverdin bakım konusunda
Ve arakadaşlr ben bunların hepsini yaptım hatta eşim işten eve gelince uyuyan çocuğu uyandırırdım ki eşim ilikiye girmek istemesin ama seviyormuydum seviyordum basende kendimi sorguluyordum o beni daha çık seviyor nasılsa elimde diyordu. Çok güveniyordum ..
şimdi de pişmanım affedilmeyecek birşey yaptım evet ama seni kaybedemem affet unutalım diyor hattını değiştirdi işini değiştirdi banada şok ilgili ama aklımda hala okadına birşey hissediyormu soruları var ona bakınca hep aklımda acı çekiyorum ama sevdiğimi hatta çok sevdiğimi anladım nasıl unutacağım eşim ikinci şansı Hakeden bir adam ama nasıl unutacağım
ama aldatilmamissin. aldatilma boyle olmaz.
kocana saril. baska kadinlara kaptirma.
esle birlikte olnamak icin cicugu uyandirmak kadar ilkel birsey de gormedim duymadim. kusura bakma hic hos degil.
anne kardes baba sorunlarini da birak onlar cozsun. sulalelin.supermani sen olma.
herkes kendi ailesinden mesul olsun.
yardimin da bir dozu olur.
- 30 Ocak 2017
- 13.223
- 196.736
- 598
Hiçbir kadın aldatılmayı hak etmez. Ama dünyanın en güzel kadınları bile aldatılıyor.. Hem de yanlarına yakıştıramadığımız tipler tarafından.. Ben aldatma olayını, boşluk doldurma olarak algılayamıyorum. Yok öyle bir şey. Karını seviyorsan yapmazsın. İhanet etmezsin. Seni buna itecek sebepler veriyorsa sana, alır karşına konuşursun. Eğer seviyorsan konuşursun. Kızgın mısın, kızgınlığını kusarsın. Ne hissettiğini anlamasını sağlarsın. Olmadı kendini çekersin. Ama aldatılmak asla etki-tepki meselesi değildir. Aciz ve sevgisiz adamların işidir.
Hatanız yok mu, var. Ama bunu haketmediniz. Bu farklı bir şey. Bu sadakat bozukluğu. Bu kızgınlık değil, tepki değil. Bu sadakatsizlik. Başka bir problem.
Hatanız yok mu, var. Ama bunu haketmediniz. Bu farklı bir şey. Bu sadakat bozukluğu. Bu kızgınlık değil, tepki değil. Bu sadakatsizlik. Başka bir problem.
- 29 Kasım 2016
- 1.379
- 3.967
- 83
- 25 Aralık 2014
- 8.159
- 27.731
- 748
- 25 Aralık 2014
- 8.159
- 27.731
- 748
Sen çanak tutmuşsun bayagi bu duruma, Çok boş birakmissin kocani, unutma senin attığını tutmaya hazır çok yelloz var ortalarda. Bilmem kızma ama adama hak bile verdim sanki. Burada bir erkek böyle davranısa karısına demedigimizi bırakmayiz değilmi ama.
kadında hata olabılır lakin adamda dunden bekler gibi uçmuş ayol burda hiçbir kadın kocan sana kocalık yapmıyor aldat demıyor konusabılırdı durumdan rahatsız oldugunu söyleyebilirdi önünde bircok yol vardı arkadasım ne masumlastırıyorsunuz ki aynını kadın yapsa aadam acabaa yutacak mıydı ümügünü mü sıkacaktı bilemedim ...
- 1 Haziran 2012
- 95
- 122
- 93
kapak olmuşboşanılacak kadınsın burası kesin
ama aldatmak bambaşka aldatmak yerine boşanabilirdi bunun özrü o değil
ben kocan olsaydım boşardım seni aldatmazdım
- 10 Ekim 2016
- 1.843
- 2.504
- 83
Eşiniz sizi karşısına alıp konuşabilirdi ya da boşanmak isteyebilirdi veya aile terapistine gitmek isteyebilirdi vs. Evliliğini kurtarmak isteyen biri sorun yaşadığı zaman gidip aldatmaz, çözüm bulmaya çalışır. Aldatmanın bahanesi olmaz. Fakat siz de biraz anlayışsız davranmışsınız gibime geldi, siz kendiniz güçlü ve iyi olun ki bu kararlarınıza da yansısın. Eşinizin başka şeylere yöneleceğine sonuna kadar sizin yanınızda olmasını dilerdim. Umarım problemlerinizi en kısa zamanda çözersiniz, sanki siz de profesyonel yardım alsanız daha iyi olur. Bilmiyorum daha önce aldınız mı, çünkü durumunuz çok yıpratıcı. Allah yardımcınız olsun. Dışarıda da çok fırsatçı insan var, eşinizin işyerindeki kadın da bunun bir örneği.
- 3 Şubat 2009
- 9.872
- 16.832
- 773
- 44
Aldatmanin sebebi olmaz cok iddiali bi genelleme. Bence gayet de olur. Cok az kisi şerefli kalır firsatlar karsisinda cunku insanlarin cogu firsatci ahlaksiz ve iki yüzlü.
Sen inanmissin zaten adama bizi de inandirip yaptiginin dogru olduguna da inanmak istiyorsun. Ama milletin lafiyla hareket etme. Olmadan herkes asarım keserim der. Öyle diyenler kendi baslarina gelince sastim kaldim modunda olup susup oturuyorlar.
Affetmissin zaten salla gitsin pesinde dolanmasinin tadini cikar. Sonra bi ara bosarsin olmadi :)
Sen inanmissin zaten adama bizi de inandirip yaptiginin dogru olduguna da inanmak istiyorsun. Ama milletin lafiyla hareket etme. Olmadan herkes asarım keserim der. Öyle diyenler kendi baslarina gelince sastim kaldim modunda olup susup oturuyorlar.
Affetmissin zaten salla gitsin pesinde dolanmasinin tadini cikar. Sonra bi ara bosarsin olmadi :)
- 7 Haziran 2016
- 890
- 634
- 18
Diğer açtığın konuya da şahit olmuştum.Aldatmaya yeltenmesi tabi ki hoş değil ama emin ol ki kim olsa bıkar ve canına tak eder,ruhu daralır,yorulur.Cnm eşine de yazık çünkü senin ailevi sorunları la uğraşmaktan kendi ailesini ayakta tutamamış adam.Bence bu saatten sonra ona ilgili davranmalısın.Vallahi çok üzüldüm ya inşallah aranız çok iyi olur.
- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.864
- 298
- 19 Aralık 2016
- 3.736
- 10.124
- 128
- 32
Soğuyan adam insan gibi bosanalim der. Onla bunla surtmeden önce. Aldatmanin bahanesi mı olurmuş ? İlk görüşte aşka inanmıyorum ben, aşık olacak kadar tanımış kadını. Aşık mı bilemem tabii ama bayağı vakit geçirmiş bu kadınla. Aynı şey onun kardeşinin başına da gelebilirdi. İlk zorlukta başkasına atmış kendini. Bir de kendinizi suçluyorsunuz pes . Bence siz affetmek istiyorsunuz ama bir yandan yaptığının çok iğrenç olduğunu biliyorsunuz eşinizin. Bu nedenle onay alma peşindesin iz. Affedin veya etmeyin diyemem ama kendinizi suclamayin. Eşiniz sandığınız kadar dürüst değil, iş olmuş bitmiş söylüyor. Başından diyeydi madem.
- 19 Kasım 2016
- 683
- 1.324
- 43
Öpün tepenize koyun böyle güzel bir adamı. Aldatıyor ama aynı iş yerinde çalıştığı kadının elini dahi tutmuyor. Aldatıyor,siz olayı ortaya çıkarıncaya kadar söylemiyor ama asla yalan da söylemiyor. Erkekler aptal ama şu yalanlara inanacak kadar saf olmayın lütfen.a ne elini tuttum ne onu arzuladım dedi ve eşim asla yalan söyleyemez açıkça itiraf etti ben olayı ortaya çıkarınca ..