• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım ama bende mi hatalıyım?

GulMuratt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2013
79
20
88
iyi akşamlar
Daha önce yazmıştım erkek kardeşim şizofreni ve madde bağımlısı ailemin sorunu sıkıntısı derdi bugüne kadar hiç bitmedi..hep yanlarına koştum hep eşimde hep destekçimde bugüne kadar bir kelime etmemiştir bu sorunlar karşısında ama son kez kardeşim anneme bıçak çekince eşim artık aile sorunlarınızla ilgilenmiyorum demiş ve bnmle ailemin yanına gelmemişti..benide 10 gün aramamıştı bekledim aramadı doğumgünüm geçti yine aramadı işyerinde bir bayanla dertleşmeye başlamış bı dönemde bu son olaylar olmadan öncede bayana açılmış oda ona dertlerini anlatmış boşanmış iki çocuk annesi en başta hiçbir sıkıntı yoktu aramızda arkadaşlıktan başka birşey yoktu ama ben bu kadına kendimi kaptırdım dedi bana onada açılmış senden bir beklentim Yok bnm eşim bar ama ayarlarımla oynuyorsun bil istedim demiş kadın gülümsemiş o günden sonra eşime yakın davranmaya başlamış eşimde buna aşkım demeye başlamış ama ne elini tuttum ne onu arzuladım dedi ve eşim asla yalan söyleyemez açıkça itiraf etti ben olayı ortaya çıkarınca .. peki ne olacaktı böyle dedim bir süre sonra beni başka şubeye alacaklardı bende kendimi soğutmaya çalışıyodum deri ama kadın işten çıktı başka sebeplerden .. bana açıklaması şu oldu
"Bana hep evlendiğimiz zamanlarda ne zaman ailenin sorunları olsa evlenmesem bunlar olmazdı ben onların başında olurdum dedin kendimi suçlu hissettirdin
Hesapsızca para harcadın hiç kızmadım hep çalışıp ödedim
Cinsel ilişki tekliflerimi hep reddettin gün içinde öpüşmek istiyordum sen off diyordun
Hiç bnmle flört etmedin
Hep ailenin sıkıntılarını vana yansıttın yatak odamıza Bile girdi hep ruh gibiydin beni sevmediğini düşünmeye başladım
Ve bugüne kadar birkez ailenin probleminde yanında olmadım ve bana Allah belanı versin bir daha senin ailende Benm kapıma gelmesin dedin benim ailemi zaten hiç istemiyordun ki.. seni hiç git gel diye zorlamadım ve son zamanlarda kendini iyice koyverdin bakım konusunda
Ve arakadaşlr ben bunların hepsini yaptım hatta eşim işten eve gelince uyuyan çocuğu uyandırırdım ki eşim ilikiye girmek istemesin ama seviyormuydum seviyordum basende kendimi sorguluyordum o beni daha çık seviyor nasılsa elimde diyordu. Çok güveniyordum ..
şimdi de pişmanım affedilmeyecek birşey yaptım evet ama seni kaybedemem affet unutalım diyor hattını değiştirdi işini değiştirdi banada şok ilgili ama aklımda hala okadına birşey hissediyormu soruları var ona bakınca hep aklımda acı çekiyorum ama sevdiğimi hatta çok sevdiğimi anladım nasıl unutacağım eşim ikinci şansı Hakeden bir adam ama nasıl unutacağım

Bu arada kadın eşime evli olmasaydınız olurdu demiş ama kadınla konuştum inkar ediyor eşim evet dedi ama böyle birşeyin mümkünü Yok sen olmasında olmaz böyle birşeye ne vaktim ne gücüm var aklımda seni kaybetmek hiç yoktu ama bir boşluktaydım dedi nasıl yaptım deyip ağlıyor beraber ağlıyoruz
Ben evi terkettiğimde kadını arayıp haber vermiş kadın da Benm yüzünden demiş ben bunu kaldıramam demiş nolur ben ne yapacağım aklımda bir sürü soru
Şu an bana yine eski aşkla bakıyor gözleri hep hüzünlü Allah beni kahretsin tertemiz aşkımıza leke sürdüm diyor ama ben unutamıyorum gerçi daha 1 hafta oldu barışalı ama hep aklımda onada yansıtmak isteniyorum 5 kilo verdim bu dönemde

Sen çanak tutmuşsun bayagi bu duruma, Çok boş birakmissin kocani, unutma senin attığını tutmaya hazır çok yelloz var ortalarda. Bilmem kızma ama adama hak bile verdim sanki. Burada bir erkek böyle davranısa karısına demedigimizi bırakmayiz değilmi ama.

"Aldattım ama suçlusu sensin"
Bu erkeklerde yeni trend heralde.
İnandırabiliyorlar ya birde ben ona şaşıyorum.:bicak:
Sen çanak tutmuşsun bayagi bu duruma, Çok boş birakmissin kocani, unutma senin attığını tutmaya hazır çok yelloz var ortalarda. Bilmem kızma ama adama hak bile verdim sanki. Burada bir erkek böyle davranısa karısına demedigimizi bırakmayiz değilmi ama.
işte bu sebeple barışmak istiyorum ama ne yapacağım

Kimse yaptığı pisliğin faturasını başkasına kesemez.
Aldatmak bir kişilik sorunudur ve sebebi dışarıda aranmaz. Çünkü tamamen içsel bir sorundur.
Aldatmaya iten kadın yoktur, aldatmaya meyilli olan erkek vardır.
Bunu şunu benzetebiliriz, çok sinirlendiğimizde neden kendimize hakim oluyoruz? Olmayıp karşıdaki kişiyi dövebiliriz de mesela. Ama yapmıyoruz değil mi? E ama o bizi dövmeye itiyor diyebilir miyiz? Diyemeyiz, çünkü davranışlarımızdan tamamen biz sorumluyuz. Başkası değil. İyi davranmak da kötü davranmak da bizim elimizde.
Kocanız sizi aldattıysa hatayı yapan o. Hiç sebebi size bulmasın, yaptığı şeyin farkına varsın. Ama ama deyip durmasın.

Ne desem bilemedim ama yine de aldatmak yerine seni karşisina alip konusabilirdi, en bas secenek bu bence.

Ayrica kadinla konusmalari ortaya cikinca mi seni cok sevdigi aklina gelmis. Hem sen beni kendinden soguttun diyor, hemde cok seviyorum diyor.

Evlilik lise aski degil ki sogusun ardindan hemen sevdigi aklina gelsin. Bilemedim.

İnanamıyorum...ciddimisin ?

Kadınlar şunu anlamalı.Aldatılmanın hiçbir geçerli sebebi olamaz.Ortada ki sorunlar ancak ayrılmak için geçerli sebepler olur.Bu kadar şikayetçiydi madem gidip boşansaymış arkadaş.

Zaten aramızda birşey olma ihtimali Yok ben senden vazgeçemezdim elini bile tutmadım 2 ay sonra bnm başka şubeye geçireceklerdi bende kendimi soğutacaktım diyor
Herneyse....
Güvenin kaldı mı peki ?
Zoruma giden kendini suçlaman anlıyormusun?
Yoksa koca senin yuva senin...
Sadece zerre suçun olmadığını bil ve öyle devam et hayata

Madem öyle ayrılsaydı da ne halt ederse etseydi. Kimse kusura bakmasın aldatmasını haklı çıkarmaz. Erkeklerde cinsel iktidarsızlık o kadar çok ki ülkemizde o zaman bütün kadınlar aldatsın. Saçmalık.

Zaten aramızda birşey olma ihtimali Yok ben senden vazgeçemezdim elini bile tutmadım 2 ay sonra bnm başka şubeye geçireceklerdi bende kendimi soğutacaktım diyor
Aşkım diyomuş ama elini tutmuyormuş. He canım he kesin öyledir zaten.

Şey sorsanıza ona. Mesela ailevi sıkıntıları olsa, sizden biraz uzak kalsa. Belli bir süre sevişemeseniz mesela?
Heh şu durumda siz de onu başka bir erkekle aldatabiliyor muymuşsunuz? İş arkadaşınızla dertleşmeye(!) hakkınız oluyor muymuş?
Bu durum ortaya çıkınca siz de ona beni sen ittin ona diyebiliyor muymuşsunuz?
Bu soruya evet cevabı verebilecekse, affedin derim ki hiçbir erkek bu soruya evet demez. :KK14:

Ne desem bilemedim ama yine de aldatmak yerine seni karşisina alip konusabilirdi, en bas secenek bu bence.

Ayrica kadinla konusmalari ortaya cikinca mi seni cok sevdigi aklina gelmis. Hem sen beni kendinden soguttun diyor, hemde cok seviyorum diyor.

Evlilik lise aski degil ki sogusun ardindan hemen sevdigi aklina gelsin. Bilemedim.
Herneyse....
Güvenin kaldı mı peki ?
Zoruma giden kendini suçlaman anlıyormusun?
Yoksa koca senin yuva senin...
Sadece zerre suçun olmadığını bil ve öyle devam et hayata
ya eşim Benm gözümün içine bakardı bir dediğimi iki etmezdi nasıl oldu nasıl yaptı oda anlamıyorum diyor ben burada eşimi savunmuyorum bnm savunulacak bir tarafım Yok affetmezsen anlarım ama bunları yüzüme vurursan kahrolurum diyor çok kötü hissediyorum boşanmayı denedim ayrıldım ama yapamadım oda yapamadı

Aldatilmayi kimse haketmez ama erkek nefsi denen bisey var malesef ilgiyi daha cok gosterene kayar gonulleri ilk once arkadas sonra sirdas sonra yeni es adaylari elinden kapip giderler barisman zor ama olanaksiz degil taniyorsan esini onu tekrar hoslandigi zamanlara dondurebilirsin ilk zamanlarinizi hatirla ve yasa tekrar

Back
X