• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatıldım, affetmeli miyim?

Tiana

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2019
80
8
18
benim yeni başladığım bir iş yüzünden ayrı şehirlerde ikamet etmeye başladık. Çok meşgulüm ve eskisi gibi birbirimize vakit ayıramaz olduk. Kendisi bu sabah uçak bileti alarak hiç beklemediğim bir anda yanıma geldi ve dün gece beni aldattığını söyledi. Ağladı çok özür diledi, sebep olarak ise “hiçbir anlamı yoktu, öylesine bir şeydi, yalnız kaldım ve sana ihtiyacım olan hiçbir zaman yanımda değildin, çok yalnızdım” gibi cümleler söyledi. Orada yıkıldım, senelerimizi verdiğimiz bir ilişki, hayatımın aşkı. Ben de aynısını yapabilirdim ama yapmadım dedim. Bitirdim ve beni aramamasını söyledim. Kafam çok karışık kızlar, kimse böyle bir şey yaptığına inanamıyor asla öyle birisi değildi çünkü. Beni aptal yerine de koyabilirdi, onun yerine bilet alıp hemen yanıma gelerek itiraf etti. Bu en azından acaba şans versem mi diye düşündürüyor. Şu an telafi etmeye çalışıyor uğraşıyor ama ne yapacağımı bilmiyorum. Bu süreçte ne yapmam gerek, görüşleriniz neler… 1 şansı daha hak ediyor mu?

Kıyamam, aldatması aptal yerine koymak değil yani? :(

Siz ona güvenirken o altına başka kadınları alıyordu hanımefendi. Siz evde uyuyor sanıyorken milletle el ele dolaşıyordu, siz iş yerinde diye düşünüyorken prezervatifini esnetmeye çalışıyordu. Bu gayet de salak yerine konmak. Kendinizi kandırmayın kabul edebiliyorsanız affedin bize düşmez sizin ne derece kendinize saygınızın olduğu.

Bir şans daha ver ki, tekrar aldatabilsin.
Eğer düzgün bir akılla düşünebilseydim kalkıp böyle bir soru sormazdım. Kendisi 4 yıllık sevgilim, asla yapmazdı böyle bir şey. Bir şansı daha hak edip etmediği kafamı kurcalıyor

Bir şans daha verdiğinizde, o zaten affedilmenin verdiği rahatlıkla bunu tekrarlayacaktır. Neden? Bir kere affeden, tekrar affeder. Buna kılıf bulmaya çalışmayın, zaman ayırmıyordum, çok meşguldüm diyerek sanki yaptığına hak verir gibisiniz. Aldatmak karaktersizliktir, hiçbir şart ve koşulda hafifletilemez.

Hayır tabii ki ben eski sevgilimin eski sevgilisinin yanına bir kez gidip ailem beni biriyle görüştürüyor dediğini kızın sevgilimi öptüğünü bi sekilde öğrendim .4 ay hergün gitti geldi ağladı affettirmek icin her seyi yaptı.Çevremdeki coğu kisiye göre bu aldatma bile sayılmıyormus.Ama bir kez bile sadakatsizliğin girdiği ilişki artık bitmiştir.Sizin ilişkiniz o gece kızın yanına gittiği gün bitmis.Önünüze bakın asla taviz vermeyin .Sizin de ona ihtiyacınız vardı siz neden yapmadınız

Eğer düzgün bir akılla düşünebilseydim kalkıp böyle bir soru sormazdım. Kendisi 4 yıllık sevgilim, asla yapmazdı böyle bir şey. Bir şansı daha hak edip etmediği kafamı kurcalıyor
E tamam işte, ben de düzgün akılla düşünerek cevap verdim.

benim yeni başladığım bir iş yüzünden ayrı şehirlerde ikamet etmeye başladık. Çok meşgulüm ve eskisi gibi birbirimize vakit ayıramaz olduk. Kendisi bu sabah uçak bileti alarak hiç beklemediğim bir anda yanıma geldi ve dün gece beni aldattığını söyledi. Ağladı çok özür diledi, sebep olarak ise “hiçbir anlamı yoktu, öylesine bir şeydi, yalnız kaldım ve sana ihtiyacım olan hiçbir zaman yanımda değildin, çok yalnızdım” gibi cümleler söyledi. Orada yıkıldım, senelerimizi verdiğimiz bir ilişki, hayatımın aşkı. Ben de aynısını yapabilirdim ama yapmadım dedim. Bitirdim ve beni aramamasını söyledim. Kafam çok karışık kızlar, kimse böyle bir şey yaptığına inanamıyor asla öyle birisi değildi çünkü. Beni aptal yerine de koyabilirdi, onun yerine bilet alıp hemen yanıma gelerek itiraf etti. Bu en azından acaba şans versem mi diye düşündürüyor. Şu an telafi etmeye çalışıyor uğraşıyor ama ne yapacağımı bilmiyorum. Bu süreçte ne yapmam gerek, görüşleriniz neler… 1 şansı daha hak ediyor mu?
İlişki içinde herkesin tolere edebileceği şeyler farklıdır. Eğer yeteri kadar iyi biri olsaydı yaptığı hatayı sizi suçlu hissettirerek açıklamaya calismazdi.

Asla diye bisey yokmus bak yapmış itiraf etmesi olayı yoksaymiyor. Olayin üstünden zaman geçipte sağduyulu düşünmeye başladığında sende ayni seyleri söyleyeceksin. Ayni durumda olan tavsiye isteyen birine ne derdin?

Hayır.
İtiraf etmesi de aldıgı tehdittendir ya da birisi görmüştür, biliyordur sana yetiştireceği için ilk ondan duy istemiştir.
Hayır aldattığı kişiyle o gün tanışmışlar, tanışma amaçları tamamen takılmak ve cinsellikmiş zaten. kendisine ulaştım, bir ilişkisi olduğunu bilmiyordum diyerek özür diledi kadın

Back