- 6 Kasım 2016
- 214
- 86
- 48
- 34
- Konu Sahibi nededinsenn
-
Elbette öyle oluyo canim ama çok zor çok 6 senelik sevdigim adam gözümün icine bakan adam bunu yapinca dünyam durdu sanku ben cok asığım eşime nasil gercegi ogrenirim nasil kabullenirim bilmiyorum.amacim aldatmasini önlemek de degil yanlis anlasilmasin ben önledikten sonra bi anlami yok acikcasi.bugun beni öpmeden gitti bu adamda bi hal var brn biliyorum ama yapacagini yapsin diye de urkutmuyorum.ustume dusen gorevi yerine getiriyorum ona karsi hala ilgiliyim sefkatliyim özel anlamda da gorevimi yapiyorum buna ragmen bi bok yerse vicdan azabi cekmem yani.Hersey olacagına varıyor , sakın ol ve gozlemle sadece.
Öyle mi dersinAralarında birşey var gibi gelmedi bana.
Bu gözlem suresinde nasil davranmaliyim sencebunu insan okuyacak ama lütfen
bence biraz daha gözlemle
ınsan nefessız kalıyor degıl mı , ıhtımalı bıle kotu aynı durumdayım senınle sakın olmaktan baska care yok malesefElbette öyle oluyo canim ama çok zor çok 6 senelik sevdigim adam gözümün icine bakan adam bunu yapinca dünyam durdu sanku ben cok asığım eşime nasil gercegi ogrenirim nasil kabullenirim bilmiyorum.amacim aldatmasini önlemek de degil yanlis anlasilmasin ben önledikten sonra bi anlami yok acikcasi.bugun beni öpmeden gitti bu adamda bi hal var brn biliyorum ama yapacagini yapsin diye de urkutmuyorum.ustume dusen gorevi yerine getiriyorum ona karsi hala ilgiliyim sefkatliyim özel anlamda da gorevimi yapiyorum buna ragmen bi bok yerse vicdan azabi cekmem yani.
Ben de ondan korkuyorum iste essegin aklina katpuz kabugu dusurmek de var.bide bilirsin yasak olan cazip gelir.ama ozellikle bakkalin icine 2-3kez bakmasi bisey aradigi anlamina gelmiyo mu senceFazla evhamlı gördüm, yapmayana yaptrırsın valla.
Sorma çok kotu sinavlarim basladi dera calisamiyorum su icemiyorum yemek yiyemiyorum hayat fonksiyonlarim durmus gibiınsan nefessız kalıyor degıl mı , ıhtımalı bıle kotu aynı durumdayım senınle sakın olmaktan baska care yok malesef
Bu gözlem suresinde nasil davranmaliyim sence
Bence ileri boyutta birşey yok. Sanki flörtleşme gibi. Her şekilde yanlış tabi yapılan. Belkide sen kıskandığın için her hareketine anlam yüklemeye başladın. Bence takipte kalıp izleyecek birşey yok aralarında. Eşinin ciddi bir uyarıya ihtiyacı var sadece.Öyle mi dersin
Bu ihtimal de var canim cunku gercekten asiri kiskancik insallah dedigin gibidir ama bak soyle dusun bakkalin icinie adam bisey arar gibi 2-3kere bakiyo.mesela dizi izliyoruz dun bakkalcinin kizinin adi elif ya hani dizide de elif diye biri var gayet saf kalpliligimle farkinda olmadan bu kizin adi neydi ya dedim esramiydi ne diyo süphe cekiyo yani ve ben o an onun yalan soyledigine adim gibi eminim elif oldugunu biliyo bilerek esramiydi ne diyo ben esimin yalan soyledigini hep anlamiusimdir o da bunun farkinda nasil anladin derdi hepAldatılmıyorsun sadece aşırı kıskançsın.
Evet konusma gorusme vs yok.nasil bi uyari meselaBence ileri boyutta birşey yok. Sanki flörtleşme gibi. Her şekilde yanlış tabi yapılan. Belkide sen kıskandığın için her hareketine anlam yüklemeye başladın. Bence takipte kalıp izleyecek birşey yok aralarında. Eşinin ciddi bir uyarıya ihtiyacı var sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?