Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Neresinden baksak elimizde kalıyor.. Şiddet,küfür,aldatmaya yönelik hareketler vs. Zararın neresinden dönülse kardır. Boşan veya boşanma diyemeyiz ama, ben olsam katlanamazdım.
Bu konuyu kapatma bahane et,hemen isini degistirsin,baska yolu yok,de.isini degistirdimi gerisi hallolur.yoksa evliligin yikilir.ayrica onun gibi giyinen kiza hangi erkek bakmaz ki.videoya cekmesi ayri bisey ama senin baska yolun yok bence.ayrilmak cozum degil,is degistirmek cozum.birak yari maasli bi yerde calissin ama huzrunuz olsn
Vah vah bunun gibi düşünen insanların yetiştirdikleri çocukları düşünemiyorum. Bu bir kısır döngü maalesef, her zaman aramızdalar ve olmaya da devam edecekler. Nerede öz güven, nerede kendine saygı, nerede insanlık onuru, ... Bir anne değilim ama şuna eminim ki; Hiç kimsenin anası, bu tarz adamların eline çocuğunu teslim etmek için doğurmamıştır !!
Bu konuyu kapatma bahane et,hemen isini degistirsin,baska yolu yok,de.isini degistirdimi gerisi hallolur.yoksa evliligin yikilir.ayrica onun gibi giyinen kiza hangi erkek bakmaz ki.videoya cekmesi ayri bisey ama senin baska yolun yok bence.ayrilmak cozum degil,is degistirmek cozum.birak yari maasli bi yerde calissin ama huzrunuz olsn