aldacton ve tüylenme???

kızlar ben sanıyorum sivilce hapından dolayı tüylerim arttı dr. gittim kadın doğuma bana sadece testesron testi yaptı ve aldactone ilacını yazdı tamam 6 ay bunu kullanayım ama yazmış bir çok arkadaşımız bırakınca devam etti diye ee ömür boyumu kullanıcaz bu hapı allah aşkına yaa..testestrondada 0.98 yazııyor eğerlerden anlamadığım için iyimi kötümü bilemiyorum ama çok fark yokmuş önemli bi sorun adetdimde düzenli şimdi bunu içersem adet bozulrsa e hormonlarım bouzlursa çok kararsız kaldım hap hap valla sağlıklı hiç bişey yok yediğimiz

Adamavi Selam ,
Aldactonu ben 6 ay boyunca kullandım. Hiç bir sorun olmadı. Ben cildim için tedavi gördüğüm için tansiyonu dengelemesi için Aldactonu verdi ve 1 gün bile aksatmadan kullanacaksın dedi. Bende senin gibi hergün ilaçı araştırıyordum . Sonra DR . yan etkileri aşırı tüylenme yapıyormuş ve ben bu ilaçı kullamaya devam etmek istemiyorum dedi. DR. bi süre bırak dedi istersen bir süre kullanmadım tedirgin oldun . DR. nereden okudun bunları ben neden bilmiyorum dedi. Tansiyonun dengelenmesi için kullanıyorsun hiç tedirgin olma demişti. Kendi prospektüsü zaten böyle bir yazmaz eğer baktın ise sadece internet sayfalarında görüyorsun bu yan etkiyi o yüzden dr na danış sonra kullan istersen . TEk başına kullanılmıyor Aldactone , genelde diana ile birlikte kullandığında etkili olduğunu bende okudum .

tansiyon dengelenmesi için mi ay inanmıyorumm:S:S bana tuy için verdi bunu:S

kızlarre cok acil yardım:SSSSS ben aldactone 100 mg kullanıyorum.. akıntı beyaz yada seffaf olur ya bu ilaç kahverengi hatta siyah yaptı:S normal mi:S 1 hafta da 1 adet oluyorum zate:::S:S napcam ben:S:2::18::18::18:

A
Aldactone adlı ilacı kullandınız mı

Sanı
banada pco için vermişti bir ay kullandım, yan etkilerinden biride adet düzensizliği , benim düzenimi çok bozdu bırakmak zorunda kaldım
aldactone adlı ilacı kullanmışsınız nasıl bir etki oldu tüylerinizde hala kullanıyormusunuz

Aldactone adlı ilacı kullandınız mı nasıl etkisi oldu tüylerinizde

Neden doktor aldactone adlı ilacı bırak dedi kullanırken mi saç dökülmesi yaptı

A

Aldactone adlı ilaç tüylerinizde nasıl bir etki yaptı hala kullanıyormusunuz

Bende 1 aydır aldactone ve diane35 kullanıyorum hirsutizm tanısı kondu bana 6 ay kadar kullanmam gerekeiyomuş inşallah etkisini görürürm benim gibi hirsutizm hastası varmı aranızda
Aldactone adlı ilacı hala kullanıyormusunuz

Aldactone adlı ilacı kullanmışsınız sanırım tüylerinizde nasıl etkisi oldu hala kullanıyormusunuz

Aldactone adlı ilacı kullanmışsınız sanırım tüylerinizde nasıl etkisi oldu hala kullanıyormusunuz

bugün kadın doğum doktorum bana aldactone ve diane 35 verdi hirsutizm nedeniyle. en az 6 ay kullanıp tekrar kontrole gideceğim. inşalllah kullanınca bu tüylerden kurtulurum(
Aldactone adlı ilacı kullandınız mı tüylerinizde nasıl etkisi oldu hala kullanıyormusunuz

Tüylenme probleminizi çözebildiniz mi

Aldactone adlı ilacı kullandınız mı nasıl etkisi oldu tüylerinizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…