• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldacton ve tüylenme???

nasıl yaaa!!
geçtiğimiz senelerde aşırı tüylendiğim ve ters olarak saçlarım döküldüğü için doktora gittiğimde bana bu ilacı vermişti,sonra reşit olamadığım için temin edemedim bu ilacı,ama diğer ilaçları aldım.hemşire tanıdıklarımda kullanma sakın senin yaşına göre değil riske girme demişlerdi.
şimdi ben iyimi yaptım kötümü

Ben bu ilaçlara başladığımda 16 yaşındaydım ve kolaylıkla temin edebildim.
Elimde uzman bir doktorun verdiği bir reçete var . Vermemeleri gibi bir şey söz konusu olmadı hiç

Bende 1 aydır aldactone ve diane35 kullanıyorum hirsutizm tanısı kondu bana 6 ay kadar kullanmam gerekeiyomuş inşallah etkisini görürürm benim gibi hirsutizm hastası varmı aranızda

ben yaklaşık 3yıl önce pco teşhisi ve tüylenme şikayetiyle aldactone kullandım.reglin ilk günü başlayıp 6gün içip bıraktım 6ay kullandım var olan tüyler dökülmedi sadece yenileri çıkmadı bide bende cilt yağlanması vardı aşırı.aldactonu 6ay kullandıktan sonra diane 35kullandım 1yıl ilaçları içerken 28günde regl oldum yağlı cildim sivilcelerim geçtiama bıraktığımda başa döndük tekrar.tüylerime lazerli epilasyon sivilcelerime de roaccutane kullandım öyle çare buldum

ben yaklaşık 3yıl önce pco teşhisi ve tüylenme şikayetiyle aldactone kullandım.reglin ilk günü başlayıp 6gün içip bıraktım 6ay kullandım var olan tüyler dökülmedi sadece yenileri çıkmadı bide bende cilt yağlanması vardı aşırı.aldactonu 6ay kullandıktan sonra diane 35kullandım 1yıl ilaçları içerken 28günde regl oldum yağlı cildim sivilcelerim geçtiama bıraktığımda başa döndük tekrar.tüylerime lazerli epilasyon sivilcelerime de roaccutane kullandım öyle çare buldum

benim lazer epilasyona gitme şansım yok o yüzde sürekli piyasadki ürünleri takip ediyorum malesefkikullandığım bütün ürünlerin faydasını göremedimsoğan lapası sürdüm geçen gün kollarıma şimdi tüylerim çıkmasını bekliyorum nasıl bi sonuç alıcam merak ediyorum

slm bn bugun endok. dr. a gittim test yaptılar temiz cıktı hepsi. ileç verdi aldactone 100mg. bunu kulluncam 1 hafta tekrar gidiceğim. böbrek fonksiyonlarına bakcakmış..bu ilacı kullandıgımda tüylerden kurtulcakmıyımm..

slm bn bugun endok. dr. a gittim test yaptılar temiz cıktı hepsi. ileç verdi aldactone 100mg. bunu kulluncam 1 hafta tekrar gidiceğim. böbrek fonksiyonlarına bakcakmış..bu ilacı kullandıgımda tüylerden kurtulcakmıyımm..

malesef canımvar olan tüyler dökülmüyo sacede yenilerinin çıkmasını engelliyo

ben de kullandım uzun bir süre bırakınca tüylerin fışkırıyor :) su an eskisinden daha çok ve daha uzunlar

yaa kızlar ben bu ilacı kulandıgımdan kısa bir suredir burnum kanayıp duruyorr :s burun kanaması yaparmıki bu ilaç:s :18:

yaa kızlar ben bu ilacı kulandıgımdan kısa bir suredir burnum kanayıp duruyorr :s burun kanaması yaparmıki bu ilaç:s :18:

bende diane35 le aldactone kullananalı 2.ayım olucak daha olmadı ama çok miğdem bulanıyo sanki hamile zannediyorum kendimi dün gecede uykudan uandırdı öğür öüğür bi hal oldum bu ay da kullanuyım geçmezse gidicem doktora başka ilaç versin bünyemi alt üst etti

canım vala doktora gidicem bnde:S daha 2 hafta olmadı kullnalı:S hala kanıoo durduramadm:S

hadi miğde bulantısı normalde bi derce burun kanaması olunca ben korkarım.bence hiç ihmal etme git derim ama yan etkilerinde hiç burun akıntısı yapar diye bişey okumadım ben

bugün kadın doğum doktorum bana aldactone ve diane 35 verdi hirsutizm nedeniyle. en az 6 ay kullanıp tekrar kontrole gideceğim. inşalllah kullanınca bu tüylerden kurtulurum:((

valla bnde anlamadım:S ilk zamnlar böbrek agrısıda yapıyordu bende simdik ne burun kanamam var nede agrım:) bünyemmi alışık değildi acep bilmıorumki:S ay inş. canım benim ya sıkıldım artık bunlardan.:( off puff pöfff:(

mhenk aycangülün sitesinde de çok görüyorum seni burdada denk geldik :) bndede tüylenme var.Yarın hormon testi yaptırıcam.Sürekli her yerimden kıl fışkırır oldu.göğüslerimin uçlarında başladı şimdi komple ayva tüyleri var.onlar sertleşiyo ilerleyen zamanlar buna bi dur demenin zamanı geldi.göbek bölgesi desen fena halde zaten :( off

kızlar acill yarıdm ya bu ilaç bni kötü ettiii bnm adetim düzenliydi şimdi 1 hafta 1 adet görüyorumm oyy... sizde de oldumu böyle:S doktora gtmelimiyim:S

kızlar acill yarıdm ya bu ilaç bni kötü ettiii bnm adetim düzenliydi şimdi 1 hafta 1 adet görüyorumm oyy... sizde de oldumu böyle:S doktora gtmelimiyim:S

merhaba canım ben de 2 haftadır tüylenme için diane 35 ve aldactone25 mg kullanıyorum. aynı dediğin gibi bir hafta temiz gezdim ve bir haftadır da adet oluyomuş gibi hafif kanamam var. ben de merak ediyordum neden böyle olduğunu...

merhaba canım ben de 2 haftadır tüylenme için diane 35 ve aldactone25 mg kullanıyorum. aynı dediğin gibi bir hafta temiz gezdim ve bir haftadır da adet oluyomuş gibi hafif kanamam var. ben de merak ediyordum neden böyle olduğunu...
ay napıcazzz:S aynen hafif kanama olyyooo az az...:S nasıl iştir bu ya:S yan etkilerindede yok:S doktoramı gtsek napsak:S:50:

Back