alçıpan ile tv ünitesi yaptıran varmı ?

aysegul

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mart 2007
340
7
318
İstanbul
slm kızlar. evlerinize bakıyorum hepsi birbirinden güzel. bende yeni ev aldım. ve yavaş yavaş düzmeye çalışıyorum. tv ünitesi mi alçıpan mı derken alçıpan tv lik daha şık geldi gözüme. aranızda yaptıran varmı bilgi edinmek adına ?

canım benimde evim tadiatta duvarıma doğal taş yaptırdım . şuan tam bitmediği için resim paylaşamıyorum ama resimdekine çok benziyor sadece duvarlara raf taktırmadım sadece alt dolap var. eğer yerin müsaitse alçıpan içerisine yapılan aydınlatmalı doğal taş daha güzel duruyo. benim duvarın yanında kapı girişi olduğu için o şekilde yapamadım.

benim evimde var edanın yeni evi diye resimleri eklemiştim bakabilirsin benimkini eşim yaptı içine aydınlatma yaptık ve doğal taşla hoş duruyor bence ben kullanıyorum memnum hem yer kaplamıyor hemde değişik tavsiye ederim

benim alanın eklediğin ikinci resim gibi. kapı girişi duvar yanı. bitince eklersin görürüz. bana da fikir olur sen ne kadara yaptırıyorsun?

evin muhteşem ilk önce onu söyleyeyim. :) benim alan çok büyük değil . ama taş rengin çok hoş. taş nasıl yapılıyor. kırma dökme fln oluyor mu? kendimiz yapabiliyormuyuz.

benim alanın eklediğin ikinci resim gibi. kapı girişi duvar yanı. bitince eklersin görürüz. bana da fikir olur sen ne kadara yaptırıyorsun?
canım henüz bitmedi benim evim. net rakam olarak neye mal oldu bilmiyorum ama doğal taşın m2 fiyatı 90 tl di. biz kapının olduğu duvarı komple taşla kapladık daha önce yolladığım fotodaki gibi bir duvara yaklasık 800 tl lik taş kullanıldı. işçilik ne kadar bilmiyorum ama.

evin muhteşem ilk önce onu söyleyeyim. :) benim alan çok büyük değil . ama taş rengin çok hoş. taş nasıl yapılıyor. kırma dökme fln oluyor mu? kendimiz yapabiliyormuyuz.

beğenmenize sevindim aslında eşinizin elinden böyle şeyler gelirse yapabilirsiniz bizimkini eşim yaptı ama bizimki böyle şeylere meraklıdır.... birde yaklaşık 1000 tl istediler bizim duvara okadar etmiyeceğini malzeme alıp kendi yapıp daha ucuza getirceğini düşündü 300 tl maloldu ilk defa yaptı güzel yapamıyacak diye korktum ama .... biz alçıpanla yapmadık ama alçıpan daha basit yapılır alçıpan ince birşey olduğu için çarpmalarda çabuk kırılabileciğini düşündü eşim yutongla yaptı duvara yapacagımız şekli çizdik yutongla duvara ördü sonra içini doldurdu taşla biz taşınmadan önce yaptık içi boş ve pisti zaten onun sonunda temizlik yaptık ama ledleri yakınca çok şık duruyor ve değişik ben menunum paylaştığım resimler eve tam yerleşmemiştim şimdi içine değişik aksasuarlar da koydum daha şık duruyor....

benım esım alcıpan ustası yaptı cokda guzel oldu ev aldıgımız ıcın fazla masraf yapmak ıstemedıgımızden gonlumuzdekı gıbı olmadı ama yınede cok guzel duruyor

Arkadaşlar hepinize iyi bayramlar. Mesajlarınızı gördüm yazmak istedim. Alçıpan TV ünitesinden memnun musunuz acaba? Kullanışlı mı sizce, yaptırmanızı tavsiye eder misiniz? Özellikle sormak istediğim tozunu, temizliğini neyle nasıl yapıyorsunuz? Fikirleriniz benim için çok yönlendirici olacak, yardımlarınızı rica etsem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…