• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alçıdaki kırık parmak neden zonklayıp ağrır😭

Ayak parmaklari kiriginda genelde alcilanmaz, sargi kullanilir diye biliyorum ben. Bir dr oyle demisti bana. Basliga da cevaben “siz nerenin kirilmasini istersiniz?” Diye soracaktim ki konu zaten cevap niteliginde. Gecmis olsun
çatlattığımda da aldılar şimdi de çok yalvardım yakardım ama ıhhhhh fayda etmedi kocaman alçıya aldılar.

Geçmiş olsun . Çok düştüm , merdivenlerden yuvarlandım falan , ne rahmetli ne de ben bi türlü hiç bi yerimi kırmadım şükür .
Başlıktaki soruya da bi cevap yazayım ; valla her kalbi bilmem ama şu bi kaç aydır bi kırılganım bi kırılganım ota .oka kırılıyorum , desenizki “adın niye Hannaz ay ıyyk hiç sevmem bu ismi “ oturup ağlamaya müsaitim .
Davulcu geçiyo , bizim sokaktan geçmezse ona da oturur ağlarım ( o kadar da değil şaka şaka ) :))
Allah göstermesin kırık çıkık
içte ki kırılganlık hiç birşey şuan benim gözümde 🤭

evt malesef ki 15 gün daha alçılı halde devamke çok kötü kırmışım.
😭😭😭😭😭😭

alçı da ki parmak ağrır mı bildiğiniz zonkluyor ve ağrıyor

bilginiz var mı?

Kırık burkulmadan daha iyi inanın, çabuk toparlanıyor bol bol kemik sulu çorba vb tüketin, ben ayak bileğimi burktum lifler ve tendonlar zarar gördü 6 yıl sonra tam anlamıyla iyileştim diyebildim, kırık daha çabuk iyileşiyor yeterki iyi bakın kendinize, Allah acil şifalar versin..
bende burktum ya allah kimseye yaşatmasın cidden kırıktan daha zor ayağım hala toplanmadı 3 hafta olacak siz ne kadar sürede topaldınız acaba

bende burktum ya allah kimseye yaşatmasın cidden kırıktan daha zor ayağım hala toplanmadı 3 hafta olacak siz ne kadar sürede topaldınız acaba
Rabbim acil şifalar versin, ben uzun süre rahat ortopedik spor tarzı ayakkabılar ile idare ettim , ağrı baya uzun sürdü, namazda ayaklarımı secdede iken yana bukemiyordum hala da tam bükemem ağrır, ben 3 yıla kadar asla tam rahat değildim , 5 veya 6. Yılın sonunda ayak ağrımi tam unutacak seviyeye gelebildim, size tavsiyem ayağınızı zorlamayın rahat şeyler giyin, ilk 6 Ay çok dikkat edin özellikle...

Rabbim acil şifalar versin, ben uzun süre rahat ortopedik spor tarzı ayakkabılar ile idare ettim , ağrı baya uzun sürdü, namazda ayaklarımı secdede iken yana bukemiyordum hala da tam bükemem ağrır, ben 3 yıla kadar asla tam rahat değildim , 5 veya 6. Yılın sonunda ayak ağrımi tam unutacak seviyeye gelebildim, size tavsiyem ayağınızı zorlamayın rahat şeyler giyin, ilk 6 Ay çok dikkat edin özellikle...
Tamam çok teşekkür ederim bende namazi oturarak kılıyorum ayak bileğimi bükemiyorm hala rabb'im kimseyi sağliği ile imtihan etmesin çok zor gerçekten

Tamam çok teşekkür ederim bende namazi oturarak kılıyorum ayak bileğimi bükemiyorm hala rabb'im kimseyi sağliği ile imtihan etmesin çok zor gerçekten
Uzunca bir süre dikkat et be sabret , namaz için bile olsa zorlama, em rahat nasıl kılıyorsan öyle kıl ,Allah katında özür durumundasın bişey olmaz ...

Back