- 30 Kasım 2010
- 9.574
- 19.203
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim deneyimliyim diğer serçeyi de koltukta çatlatmıştımöncelikle çok geçmiş olsun ancak kapıya şut mu çektiniz çok zor kırmak
alçıdan kurtulmak tek temennim o çıksa gerisi hallolur yinedeKırıkta en geç 1 ayda toparlarsınız. Çatlak vs çok daha çok iyileşiyor.
alçıdan kurtulmak tek temennim o çıksa gerisi hallolur yinede
merhabalar,
malesef kapıya çarparak ayak parmağımı kırdım şuan alçıda Dr 5 gün sonra gel dedi.
başına gelen var mı kaç günde iyileşti parmağınız alçılı durmak o kadar zor ki hele de çocuklu olunca.
Ayy çok geçmiş olsun size de zaman çabucak geçsin inşGecmis olsun. Benim de suan kolum iki yerinden kirik, yaklasik 4 hafta daha alcida kalacakmis.
Basliginiza güldüm, cok farkli bir konu bekliyordum
5günde ıyılesecek mıymıs kırık parmak?Ben başlığa bittim yalnız, çok düşündünüz mü, ciddi soruyorum
Ayy İnş iyileşir çoluk çocuk perişanız.5günde ıyılesecek mıymıs kırık parmak?
Insallah ıyılesır allah sıfa versın gecmıs olsun. Fılm falan cekmeden nasıl teshıs koyabılıyor anlamıyorumAyy İnş iyileşir çoluk çocuk perişanız.
acil hekimi kırık dedi ilk çatlak sonra kırık belki çatlamıştır artık uzman görünce belli olacak.
kırık olsa şişer morarmazmıydı ne morardı ne şişti sadece üstüne basında ağrı çok fazla oldu
yok röntgen çekti ilk bakan Dr kırık dedi bugun bakan ilk çatlak dedi sonra kırık napalım böyle bekleyeceğim.Insallah ıyılesır allah sıfa versın gecmıs olsun. Fılm falan cekmeden nasıl teshıs koyabılıyor anlamıyorum
hayır5günde ıyılesecek mıymıs kırık parmak?
Allah yardımcınız olsun demeye geldım .merhabalar,
malesef kapıya çarparak ayak parmağımı kırdım şuan alçıda Dr 5 gün sonra gel dedi.
başına gelen var mı kaç günde iyileşti parmağınız alçılı durmak o kadar zor ki hele de çocuklu olunca.
Kapi kasasiteşekkür ederim deneyimliyim diğer serçeyi de koltukta çatlatmıştım
Valla çok kolay oldu malesef aceleden daha doğrusu kapının kenarında ki sert yere çarptım.
adı aklıma gelmedi bir türlü teşekkürlerKapi kasasi