• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alçıdaki kırık parmak neden zonklayıp ağrır😭

Ah ah küçük serçe parmağın acısının tarifi yok gecmis olsun

öncelikle çok geçmiş olsun 🙏🏽 ancak kapıya şut mu çektiniz çok zor kırmak 🙁

Kırıkta en geç 1 ayda toparlarsınız. Çatlak vs çok daha çok iyileşiyor.

öncelikle çok geçmiş olsun 🙏🏽 ancak kapıya şut mu çektiniz çok zor kırmak 🙁
teşekkür ederim deneyimliyim diğer serçeyi de koltukta çatlatmıştım 🤦‍♀️

Valla çok kolay oldu malesef aceleden daha doğrusu kapının kenarında ki sert yere çarptım.

merhabalar,

malesef kapıya çarparak ayak parmağımı kırdım şuan alçıda Dr 5 gün sonra gel dedi.

başına gelen var mı kaç günde iyileşti parmağınız alçılı durmak o kadar zor ki hele de çocuklu olunca.

Gecmis olsun. Benim de suan kolum iki yerinden kirik, yaklasik 4 hafta daha alcida kalacakmis.

Basliginiza güldüm, cok farkli bir konu bekliyordum 🤭🤭

Gecmis olsun. Benim de suan kolum iki yerinden kirik, yaklasik 4 hafta daha alcida kalacakmis.

Basliginiza güldüm, cok farkli bir konu bekliyordum 🤭🤭
Ayy çok geçmiş olsun size de zaman çabucak geçsin inş

bdv de hep eşler kvdeler görümceler eltilerden kalpler kırılıyor dert ediliyor yaa bende ona istinaden Bi nevi 😭🤭

5günde ıyılesecek mıymıs kırık parmak?
Ayy İnş iyileşir çoluk çocuk perişanız.
acil hekimi kırık dedi ilk çatlak sonra kırık belki çatlamıştır artık uzman görünce belli olacak.

kırık olsa şişer morarmazmıydı ne morardı ne şişti sadece üstüne basında ağrı çok fazla oldu

Ayy İnş iyileşir çoluk çocuk perişanız.
acil hekimi kırık dedi ilk çatlak sonra kırık belki çatlamıştır artık uzman görünce belli olacak.

kırık olsa şişer morarmazmıydı ne morardı ne şişti sadece üstüne basında ağrı çok fazla oldu
Insallah ıyılesır allah sıfa versın gecmıs olsun. Fılm falan cekmeden nasıl teshıs koyabılıyor anlamıyorum

hep kalpler mi kırılacak biraz da minik serçe parmaklar kırılsın ayol :-)
şaka bir yana, okuyunca serçe parmak acısını içimde hissettim.. çok geçmiş olsun. 5 gün sonra polikliniğe gidince doktor duruma göre ne kadar kalacağını söyler..

merhabalar,

malesef kapıya çarparak ayak parmağımı kırdım şuan alçıda Dr 5 gün sonra gel dedi.

başına gelen var mı kaç günde iyileşti parmağınız alçılı durmak o kadar zor ki hele de çocuklu olunca.
Allah yardımcınız olsun demeye geldım .

Ayak parmaklari kiriginda genelde alcilanmaz, sargi kullanilir diye biliyorum ben. Bir dr oyle demisti bana. Basliga da cevaben “siz nerenin kirilmasini istersiniz?” Diye soracaktim ki konu zaten cevap niteliginde. Gecmis olsun

Geçmiş olsun . Çok düştüm , merdivenlerden yuvarlandım falan , ne rahmetli ne de ben bi türlü hiç bi yerimi kırmadım şükür .
Başlıktaki soruya da bi cevap yazayım ; valla her kalbi bilmem ama şu bi kaç aydır bi kırılganım bi kırılganım ota .oka kırılıyorum , desenizki “adın niye Hannaz ay ıyyk hiç sevmem bu ismi “ oturup ağlamaya müsaitim .
Davulcu geçiyo , bizim sokaktan geçmezse ona da oturur ağlarım ( o kadar da değil şaka şaka ) :))

Back