Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6 7 sene önce ayak baş parmağımı kırdım, 20 gün kadar sargıda kalmıştı ama halen dar, topuklu ayakkabı giyemem.merhabalar,
malesef kapıya çarparak ayak parmağımı kırdım şuan alçıda Dr 5 gün sonra gel dedi.
başına gelen var mı kaç günde iyileşti parmağınız alçılı durmak o kadar zor ki hele de çocuklu olunca.
başına gelen varsa ne kadar alçıda kaldı diye sordum
off hemde nasıl fenalardayımalçı çok sıkıntı veriyo ya geçmiş olsun kısa sürede iyileşir inşallah
1 ay mı ay ölüm gibi Allah korusun1 ay serçe parmak terörü
teşekkür ederimKaç gün ya da ay alçıda kaldığı kiriga göre değişir ama ayağın eski haline gelmesi uzun zaman alabiliyor alçıdan çıksa bile.Gecmis olsun.
Doktor söylemedi mi? Evde kendiniz mi alçıya aldınızbaşına gelen varsa ne kadar alçıda kaldı diye sordum
Kırık burkulmadan daha iyi inanın, çabuk toparlanıyor bol bol kemik sulu çorba vb tüketin, ben ayak bileğimi burktum lifler ve tendonlar zarar gördü 6 yıl sonra tam anlamıyla iyileştim diyebildim, kırık daha çabuk iyileşiyor yeterki iyi bakın kendinize, Allah acil şifalar versin..merhabalar,
malesef kapıya çarparak ayak parmağımı kırdım şuan alçıda Dr 5 gün sonra gel dedi.
başına gelen var mı kaç günde iyileşti parmağınız alçılı durmak o kadar zor ki hele de çocuklu olunca.
Kocam ve arkadasım diye baslık vardı yarısır mı onlanN?Ben başlığa bittim yalnız, çok düşündünüz mü, ciddi soruyorum
söyledi 5 gün sonra gel dedi ama acil dr söyledi polikliniğe çarşamba ancak randevu aldım randevusuz bakmıyorlar.Doktor söylemedi mi? Evde kendiniz mi alçıya aldınız
5 gün dayanınsöyledi 5 gün sonra gel dedi ama acil dr söyledi polikliniğe çarşamba ancak randevu aldım randevusuz bakmıyorlar.
alçı ile zaman geçirmek çok zor belki çabuk iyileşir diyen çıkarda motive olurum diye yazdım.
Ben başlığa bittim yalnız, çok düşündünüz mü, ciddi soruyorum