• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alçıdaki kırık parmak neden zonklayıp ağrır😭

merhabalar,

malesef kapıya çarparak ayak parmağımı kırdım şuan alçıda Dr 5 gün sonra gel dedi.

başına gelen var mı kaç günde iyileşti parmağınız alçılı durmak o kadar zor ki hele de çocuklu olunca.
6 7 sene önce ayak baş parmağımı kırdım, 20 gün kadar sargıda kalmıştı ama halen dar, topuklu ayakkabı giyemem.

Kaç gün ya da ay alçıda kaldığı kiriga göre değişir ama ayağın eski haline gelmesi uzun zaman alabiliyor alçıdan çıksa bile.Gecmis olsun.

merhabalar,

malesef kapıya çarparak ayak parmağımı kırdım şuan alçıda Dr 5 gün sonra gel dedi.

başına gelen var mı kaç günde iyileşti parmağınız alçılı durmak o kadar zor ki hele de çocuklu olunca.
Kırık burkulmadan daha iyi inanın, çabuk toparlanıyor bol bol kemik sulu çorba vb tüketin, ben ayak bileğimi burktum lifler ve tendonlar zarar gördü 6 yıl sonra tam anlamıyla iyileştim diyebildim, kırık daha çabuk iyileşiyor yeterki iyi bakın kendinize, Allah acil şifalar versin..

Doktor söylemedi mi? Evde kendiniz mi alçıya aldınız
söyledi 5 gün sonra gel dedi ama acil dr söyledi polikliniğe çarşamba ancak randevu aldım randevusuz bakmıyorlar.

alçı ile zaman geçirmek çok zor belki çabuk iyileşir diyen çıkarda motive olurum diye yazdım.

Back