Albümünüz ne kadardı nerde cekıldı

bizde 350 tl ye yaptırmıştık
deri çok şık bir albüm olmuştu resimlerde öyle herkes çok beğenmişti ama eline alan bir türlü açamıyor albüm kapağı mıknatıslı kaydirigubbakcemile3
albüm harici yanında 15 normal boyut fograf vardı
birde beğendiğimiz bir pozumuzu büyütüp hediye etmişlerdi süprizzzzz

benimde kuzenim istanbulda dergide profesyonel fotoğrafçı.benim için bartına geldi 1 gün boyunca amasrada doğal çekim yaptık 600 e yakın foto çekildi seri halde denizde ormanda müzede bile çok farklı pozlar çıktı çokda eğlendim gelinliğimle okey bile oynadım gün batımını beklerken

ben adanada bir fotoğrafçıyla anlaştım. cam kapaklı ( cam kapaklara da fotoğraf basılıyor) 30 pozlu albüm+ 3 tane anne albümü+ afiş foto denen 100-150 cm bir fotoğraf çerçevesiyle birlikte + her pozdan veriliyor 2 şer tane hepsi 700 tl dedi. ama belgesel fotoğraf denen şekilde kuaförden itibaren çekmeye başlıyor. hem dışarıda çekilecek hem stüdyo da. çok mu pahalı? çünkü adanada kenar mahalle fotoğrafçısı hem de düğünü yaptığımız yerle anlaşmalı bunların yarısına 500 istedi

nişan albümüm 400 tl idi..düğünde 500den fazla olmas sanırım:)

bence cok uygun fotolarınıda begendıysen hiç kacırma

cok guzeldi fotolari. hic klasik resim yoktu adam resmen sanat eseri cikarmis her karede adanada fotorafci arayan varsa orayi tek gecerim

Canım dediğin kişiyi arattım cem kapaklıyı adına hiçbirşey yok?? Ancak Adana-Mersin sadece Dış çekim yapan süper bir fotoğrafcı buldum.Kendisi Yurt dışından geliyor fotoğraflarını beğendim gördüğüm kadarıyla isteğe göre 500 ile 1250 arasında fiyat veriyor.Çektiği fotoğraf sayısı 800-1000 arasıymış.örnek fotoları ekliyorum beğenirseniz ulaşırsınızxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…