• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Albümünüz ne kadardı nerde cekıldı

canım edessa fotoğraf ben kızılaydaki yerinde çektirmiştim açıkcası ordaki fotoğrafçı çok profesyoneldi...başka şubeleride var keçiörende,dutluk keçiörende ve aydınlıkevlerde...ama ordakiler nasıl çekerler bilemem...sitesi var orda tanıtım resimleride istersen bir bak fikir olma açısından...yerimseniben

Canım bizde Keçiören edessa'dan fiyat aldık. 30-35 resim albüm çok güzel ama. Ailelere verilmek için 2 orta boy albüm, bir tane cep albümü, 1 tane çerçeveli (boyutunu hatırlamıyorum ama baya büyük) resim, bir de tüm resimler cd ye çekilip verilecek. 750 dediler ben 600 olsun diye pazarlık yaptım kabul ettiler. Başka da yere sormadım. Daha fiyat araştırması yapmak istiyorum. Örnek olarak bir albüme baktım bayıldım onun aynısını istedim ve bu fiyatı aldım. Sizce nasıl???-tatlicadiarzu-

fotografcılar acayıpler ya su gıbı paralar akıyor valla onlara,bızde baya resım vardı ama cogalttırdıgımız 300 resım vardı baya para odendı ama bır defacık hem kımse onlar gıbı cekemıyorr napcan baska

Canım bizde Keçiören edessa'dan fiyat aldık. 30-35 resim albüm çok güzel ama. Ailelere verilmek için 2 orta boy albüm, bir tane cep albümü, 1 tane çerçeveli (boyutunu hatırlamıyorum ama baya büyük) resim, bir de tüm resimler cd ye çekilip verilecek. 750 dediler ben 600 olsun diye pazarlık yaptım kabul ettiler. Başka da yere sormadım. Daha fiyat araştırması yapmak istiyorum. Örnek olarak bir albüme baktım bayıldım onun aynısını istedim ve bu fiyatı aldım. Sizce nasıl???-tatlicadiarzu-

canım pardon baya geç gördümbenneyaptımkiaslında bana biraz pahalı geldi ama hayatta bikere olcak birşey ve ömür boyu saklancak oyüzdende beğendiysen orda yaptır derim ben :1rolleyes:

35- 40 fotoğraflı bir albüm 2 cep albüm bir 35*50 çerçeveli fotoğraf 3 pozdan 5 adet ve cd de resimler 550 istanbul kartal ece foto

bizde samsunda foto yuvamda cektirdik nişan albümümüzü büyük panoromik albümdü
2 aile albümü 1cep albümü birde büyük resim verdiler cerceveli 350 ytl ödedik

bizde jaleli gibi nişan için samsunda foto yuwamda çektirdik aynı şekilde.. ama düğünde sanırım foto bahriye gidicez emin değilim ama:bbo:

cnm bizimki tahtalı albümden yapıldı 18 tane her resimden 2 şer adet 150 tanede salonda çekilen resim ve cd miz toplam 240 milyon yaptı

benimde stüdyo resimlerim 2 tane 1 mt. ye 1,5 mt duvar resmi 33 tane de albüm resmi yine büyük sayılır ayrıca albümüm kitap şeklindeydi ve yine çanta için büyük albümün aynısının küçüğü. toplamda 500 TL tuttu. Stüdyo prens e yaptırdık.

benimde 12 poz tahta kitap gibi albüm, bir tane büyük çerçeve içinde bir fotoğraf
cd ,
6 tanede aileler için baskı yapıldı.
bir cep albümü.
toplam 350 gibi bişey tutmuştu.

bizim albümümüz tahta kitap tarzı 12 yapraktan oluşan şık bir albümdü

onun yanı sıra bir tane çok büyük ebatta şu anda ölçüleri aklımda olmadığı için yazamıyorum çerçeveli duvar fotosu hediye

12 tane normal ebatta
resim hediye 600 ytl cik cik CADIARZUCADIARZU

kapak kısmı cam. siyap üstünde altın sarısı çiçek deseni olan 30 -35 poz baskı albüm, iki tane aile albümü, bi tanede büyük çerçeveli resim.. hepsi 400

benimde stüdyo resimlerim 2 tane 1 mt. ye 1,5 mt duvar resmi 33 tane de albüm resmi yine büyük sayılır ayrıca albümüm kitap şeklindeydi ve yine çanta için büyük albümün aynısının küçüğü. toplamda 500 TL tuttu. Stüdyo prens e yaptırdık.

1metreye 1,5 metre resimleri billboardlara mı astınız, o kadar büyük resim başka neye yarar ki...

İki gün önce anlaştık..
Dvd çekim..
100 adet seçtiğimiz fotoğraf..
3 adet büyük boy fotoğraf
1-1.5 mt bir adet fotoğraf
30 adet foto ile hazırlanmış albüm
2 adet küçük boy ailelere hediye edilecek albüm
hepsi 1000 tl..
Fotoğrafçılar parayı götürüyor..

Geçtiğimiz kasım ayında nişanlandım. Adana da iyi bir fotoğrafçıda çekimlerimiz oldu. 4 poz. her birinden 5er tane. Bir tane çerçeveli büyük boy. 1 deri kapaklı albüm. Ve bir de üzrinde resimlerimizn olduğu bir takvim. 40 tl verdik. Ancak aynı işlem nişan kıyafeti yerine gelinlikle yapılınca fiyatlar 300 tl den başlıyor.

sultangazide foto ahmette çekildim 12 poz 2şer foto savorazki taşlı derialb cep alb. cd veyğalı boya gören herkes hala bayılıyor 300 liraya yaptırdım değdi

Valla 10 Ekimde Nişanım Oldu Albüm Yaptırdık.Bir büyük,Bir orta boy,Bir cep albümü 6 tane toplu cekildiğimiz resimden,Bir tane büyük çerçeveli resim.Slayt resim cd si,Ayrıca çektirdiğimiz 70 ayrı pozun çekimleri.Arkalarına fon koyulmamıs halde bıze verıldı.ıstersek daha sonra ordan begendıgımız herhangı bır resmı fon koydurup alabılıyoruz.Toplamda =275 tl verdikkk..Ayrıca bir arkadaş Trabzonda Styüdyo sormuşş.Stüdyoo GıRNE diyorum başkada bişey demiyorum.Benim fotograflarımda orda cekılmıstı.

Back