• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Albümünüz ne kadardı nerde cekıldı

2006 da evlendim albümünü çok beğenmiştim şimdiki aklım olsa önünden bile geçmem.nursalılarda bilir foto OSMAN a gittik.o yılın fiyatıyla 15 poza 350 ytl ödedik.

fotocuyla anlastık 200 mılyona bır buyuk album bole beyaz ıkı tane bızımkının bır kucugu aıler ıcın album bır cep albumu bırde kocaman cervecelı bır resım verıyorlarrrr

cnm ben fotoğraflarımı zümrütte çektirmiştim. fiyat olarak pahalı ama çok güzel fotoğraflar çekiyo fiyat olarak şimdilerde ne kadar bilemiyorum ama bence fotoğraflarını hava şartlarına bağlı tabi ama dış çekim yaptır derim ben süper oluyo. mutluluklar

cnm benim nişanımda annem albüm yaptırmıştı bize hani oluyo bilirsin tahta çerçeveli dışı.neyse onu 350 ytl ye yaptırmıştı annem tanıdıktı.daha sonra nişan için bir gittik fotocuya eşimle 450 ytl istedi albümüyle beraber.bende sadece 9 tane begendigim resmi seçtim 150 ytl ye aldım ve nişan albümünün içine yerleştirdim.1 adet nişan 1 adet düğün resmi diye devam etti albüm.( uhu ile kolayca yapışıyor) en arka sayfasınada 1 adet nişan ve 1 adet düğün davetiyesi yapıştırdım.bence çok maliyetli şeylerle ugraşmaya gerek yok.zaten video,ve düğün salonunda çekilen bir sürü resim var.1 kaç tanede sütüdyo resmi hatıralık yeter bence

bartuarda zümrütte ne kadara çektirmiştin.benim biçok tanıdığımda orada çektiriyo ama unatıp soramadım ne kadar diye

Biz Nisan´a 250 YTL vermistik normal albüme...ahsapli albümlerden 450 YTL filan istemisleri..Nisan icin cok fazla ve gereksiz bulmustum..! Normal albümde isimizi gördü neticede..! a.s.:teytey:

bende 200ytl panoramik+2 aile için+2 cep albümü+1 büyük resim
ama bu sabah nişanlımın bi tanıdıgı varmış anakara kalabada oradan yaptıralım dedi
ee bi gidip bakcaz ama ben tanımadıgım bilmedigim yerde yaptırmak istemiyorum daha dogrusu güvenmiyorum
kuaförde öle

bizde sorduk 14 foto 2 tane aile albümü 1 adet büyük çerçeve 1 adet küçük cep albümü 350 dedi.ama fotoğrafçı çok kaliteli.stüdyoyu dahi gezdik bayıldım.

ben 2006 senesinde ewlendim kamera çekimi 300 e yakın foto, albüm, düğündeki akrabaların fotolarıda dahil albüm resimleri dışarda çekildi çook güzeldi 1000 ytl yi geçti ama çok süperdi hiç acımadım ayrıca bütün fotoğrafların cdlerini verdiler istediğin zaman çıkarabilelim diye 700 e yakın foto yani her fotoğrafçı vermiyo birde fotoğraflarımızdan ve albüm fotoları çekilirken kameraylada çekmişlerdi onu 2 ayrı slayt gösterisi hazırlamışlar harikaydı çok memnun kaldım

ben 2006 senesinde ewlendim kamera çekimi 300 e yakın foto, albüm, düğündeki akrabaların fotolarıda dahil albüm resimleri dışarda çekildi çook güzeldi 1000 ytl yi geçti ama çok süperdi hiç acımadım ayrıca bütün fotoğrafların cdlerini verdiler istediğin zaman çıkarabilelim diye 700 e yakın foto yani her fotoğrafçı vermiyo birde fotoğraflarımızdan ve albüm fotoları çekilirken kameraylada çekmişlerdi onu 2 ayrı slayt gösterisi hazırlamışlar harikaydı çok memnun kaldım
he birde 3 tane büyük fotoğraf :))

Albümümüz ahşap ön ve arka kapağında resimlerimiz var cam önleri 16 fotoğraf 2 aile albümü 2çerçevelik fotoğraf bir büyük fotoğraf ve diğer çekindiğimiz fotoğrafların oluştuğu cd birde beğendiğmiz fotoğrafın baskı yapıldığı yastık 258 milyon. 10 ay önce...

bızde nişanımızda çektırdık 12 poz bırı buyuk ahsap cercevelı tabı 12 lı resım album seklınde 12 tanesı nı bıraz daha kucuk elde dagıtabılcegımız sekılde bır dıger albumde el albumu ufak olanlardan artı bıde cd sını verdıler bıze hepsi dahil 200 TL ye yaptırdık ıkı ay öncesınde..vede fotolarımız cok guzel ben cok begenmıstım ısteyene özelden fotocunun web adresını yollayabılırım..

biz dün çektirdik nişanda :))) 400 ytl ama 2 albüm biri daha büyük biri biraz daha küçüğü birde cep albümü... sonra 1 çerçeveli büyük resim birde 1 resimden 6 tane çoğaltma ...
da kızlar nişanda resmi çeken adam biraz sapık ruhluydu... öpüşürken resim çekti :))) öpün birbirinizi dedi... annem görürse çıldırcak ama napimm :)))) güzel olacagına eminim :roflol:

benim bir kagıttanda olsa bir albümüm yok..senağlamasenağlamasenağlamakızlar gözünüzde koymayın kaç paraysa kaç para..

şekerler biz bu yıl içinde yaptırdık, düğünde pahalı diye istememiştik ama sonra ben çok üzüldüm, koccim de dayanamadı gidip çektirdik. (kafasının etini yedim biraz da:utangac:)

175 ytl'ye kadar indirim yaptı. Tabi daha pahalıları da vardı ama...
İçinde neler mi var..
Bir adet büyük duvar için çerçeve (tabi içinde resim)
iki adet ailelere verilmek üzere 3lü albüm
bir adet cep albümü (içinde hepsinin aynı var)
bir adet de ahşap büyük albüm.
Bir de CD. Slayt gösterisi gibi yapmışlar dat formatında. Müzikli.

TOPLAMDA 12 Poz var.

Aslında maliyeti bence o kadar hayatta tutmaz. 350-500 TL diyenler oldu. Tamamen fırsatçılık... Ama napalım, onların da ekmeği burdan.

ya herkesin dediği fiyatlar ne kadar uydun kış sezonu diyemi acaba?? ben temmuzda evlendim 750 lira verdim kardeşim nisanda evlendi başka bir fotoğrafçıda 1500 lira ödediler albüme falan..hangi fotoğrafçıda çektiriyosunuz o kadar uygun, çok şaşırdım....delikafadulden

bizde ağustos 2004 de evlendik 200 tl ödemiştik o zaman 13 poz çekmişlerdi bide bir resmimizi büyütüp çerçevelemişlerdi

ben samsunda yaptırdım albumde 13 resım ama degısık bır albumdu sayfalarda bos yer hıc yok her sayfada 2 veya 3 resım photoshopla bırlerstırılmıs eşimin tanıdıgı bı yerdı cok guzel yaptırdı hepsını album 300 tl dı fakat 250 ye yaptırdık ayrıca yanında çanta albumu,hedıyelık resım hepsınden 1 er adet ,resım cd sı bu sekılde hepsı nı 250 ytl ye yaptırdık ve eşim sonradan buyuk resım ıstedı bır resım sectık en guzelını onuda dugun hedıyemız olarak yaptı ve yarım metre den daha fazla duvarsa astık cok guzel oldu :)

Back