Albümünüz ne kadardı nerde cekıldı

mizdamiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2006
6.750
19
0
39
Ankara
:çok üzgünüm:kızlar dogun fotolarını nerde cektırdınız ben erdeme gıt arastır dedım anlamaz bole seylerden 350 mılyon tas catlasa 15 resım dedı sız nerde cektırdınız ne kadar cektırdınız hanı gelın albumu bole tahtalı fılan olanlardan ıstıyorum ben ama fıyat ortalama ne kadardır erdemler bu aralar cımrılıklerı uzerınde ne edeceksın bosver resmı dıoooo:çok üzgünüm:

canım çok fazla yaa istanbulda çok kaliteli biyer 7 poz 3er adet resim 120 ytl toplam 21 foto ahşaplı cd li falan hemdee

valla canım benim bildiğim genelde o fiat.biz 2 sene önce çok araştırdık ve en uygun yeri bulduk sözde 250 ytl verdik yani normaldir o fiat.

bende saten albüm ve acık alan fotoları istiyorum 700 ytl ye cekicek...dışarı çekimi oldugu için fiyat buna cıktı...

Canım abimler 500 ytl verdiler.16 resim çektirdiler artı gümüş kaplamalı bir foto album.(albüm süper)

Bende nişanımda 10 resim çektirdim bi de tahta kapaklı bi album aldım.Toplam 250 ytl verdim.

tatlım ben 25 poz,deri albüm,her bi fotodan bir erkek bir kız tarafına,birde çevreye vermek için yine her iki tarafa birer tane yedek,iki boy büyük foto,nişanda çekilen 100e yakın poz ,bir kız bir erkek tarafına yine,müzikli cd,tekrar çoğaltmak istersek diye müziksiz normal cd

temmuz ayında 200 ytl verdik toplam...bu kadar ucuz olmasının nedeni amcamın çkmiş olması..önceden fotoğrafcıydı o yüzden bu işi ii iliyo evde kendi pc sinde bütün rütuşları,fonları,çekimleri kendi yaptı biz sadece çıkarmasına para verdik,,,oda eski çalıştığı ark olduğu iç,in indirimli oldu....inanılmazda güzel oldu:teytey:

9 adet foto herbirinden 2 şer adet dağıtmalık 1 büyük çerçeve içinde resim
deri albüm 1 cd toplam 28 resim 150 ytl maltepe stüdyo zara

Canım benim ki de manisalı ve izmirliler bilir Foto Ekrem'de çektirdim.
Deri kaplamalı, 22 poz 700 ytl.

kuzenim yeni evlendi bir büyük çerceve bir albüm 15 foto falan 2 tane de küçük kitap seklinde anneler için 400 ytl vermişler onlar da.ben de nişan da istiyorum bakalım ne kadar olacakfisfisfis

ben bülent uluçay ile çalıştım,
panaromik albüm çaktik, kına ve düğünümğzde tüm gün bizi takip etti hazırlıksız stüdyosuz, açık havada evde vs. harika resimler çektik..
albümde yaklaşık 70 resim var deri ve kristalle kaplı albüm, 2 tane cep albümü, iki günün resimlerinden oluşan video klip (baskı için kilitli), resimlerin jpeg halinin olduğu cd (bu da hediye oldu dostluğumuz ilerledikçe) 1 tane 75x115 dev bir resim (şimdi de evimin mobilyasına göre çerçeve yaptırıyor) hediye etti
Kuaförümü o ayarladı, resimler 800YTL 2 taksitte ödedik, kuaför gelin damat saç baş, gelin damat manikür pedikür, sakal, ağda makyaj vs. vs. 230YTL...
ÇOOOOOK MUTLU OLDUK biz , albüme herkes hayran gerçekten profösyonel bir adan hararetle tavsiye ediyorum herkese, o stüdyoda çekilen "evet şimdi ikiniz de parmağımın ucuna bakın, gülümseyin" tipinde resimlerden çok farklı, tamamen sanatsal resimler...

Nişanda 13 poz albüm+1 büyük resim+6 tane aileye dağıtılacak resmi 250'ye çektirmiştik Yağkutta resimler tabi ki güzel ama fotoğrafçının gereksiz şakaları, stüdyoda kasılmak, onun istediği pozları vermek falan, o yüzden tövbe etmiştim ben stüdyoda resim çektirmeye, iyiki de öyle yapmışız :)

Ankarada edessa var bilirsiniz orda 12 resim yanında hediyesi var mı bilmiyorum 250
16 resim +ailelere verilecek albim 2 tane +1 tane büyük deri albüm+1 tane poster+cep albümü +cd 450
Cebecide Doğanay color 21 resim büyük albüm tahta +cep albümü+cd+3poster+ailelere çoğaltmak için resim 250
Köksal color kızılayda sakarya cad deri albüm +cep albümü+poster+aile albümü 150 ama nasıl çekmişler görmedim
HALA ARAŞTIRIYORUM
stüdyo L ve stüdyo M var orda da güzel çekim yapılıyo diye duydum ama ücret baya tuzlu olur

16 poz deri albüm, ailelere 5er poz, 1 tane deri ceplik kitap gibi bişeyde tüm pozlar var, bir tane epey büyük çerçeve 350ytl.400dedi 350ye yaptırdık.Benden 1 ay sonra evlenen arkadaştan 450 istemişler.Kesinlikle fiyatı önceden konuşun.Ve fotoğrafçının albümlerinden vereceğiniz pozları seçerek gidin.Yoksa o gün fotoğrafçı nasıl poz verdirirse o oluyor.Fazla vaktin de olmadığından karambole geliyor

nişanımda aptal fotorafçı kar edicek die 10 dakika ara ile randevu almış ..randevu saatinde bi gittik 3 gelin 1 nişan + biz varız 2 saat bekliceksiniz dediler kötükedihüso bi kavgaya tutşursun...ama çare deil orası ile 150 liraya anlaşmıştık 10 poz + 3+3+ aile albümü cep albümü vs... e tabi iş böle olunca o anda hemen bi fotorafçı bulduk 350 ytl 7 poz

şimdi düğün için sürekli gidip çekimlerini gördüğüm bir yer ile anlaştık 200 ytl 12 poz aile albümü vs.. ve istediğim pozları gösterip aynılarını çekicek inşallah ..adam müşterileri ile çok ilgili kaydirigubbakcemile2

ayrıca size tavsiyem albümün güzelliğine kapılıp fotoğrafa servet ödemeyin... daha iyisini dışarıdan çok daha uyguna alabilirsiniz..arkadaşım albümü istemedi yerine 5 poz fazladan çektiler kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Canım biz sözde çekildiklerimiz 9 poz 2 deri aile albümü, 1 deri büyük albüm, 2 çerceveli büyük resim ,1 cep albümü ,1 cd 250ytl tutmuştu.

Arkadaşım sağolsun profesyonel bi makinesi vardı.

Ben de sahilde bi yer buldum bi mekan. Süperdi orda çekildi hepsi.

Sadece bastırma işlemine para verdik. O da arkadaştı ucuza geldi.

Hem istediğimiz doğal resimler oldu hem de çok para ödemedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…