ben bülent uluçay ile çalıştım,
panaromik albüm çaktik, kına ve düğünümğzde tüm gün bizi takip etti hazırlıksız stüdyosuz, açık havada evde vs. harika resimler çektik..
albümde yaklaşık 70 resim var deri ve kristalle kaplı albüm, 2 tane cep albümü, iki günün resimlerinden oluşan video klip (baskı için kilitli), resimlerin jpeg halinin olduğu cd (bu da hediye oldu dostluğumuz ilerledikçe) 1 tane 75x115 dev bir resim (şimdi de evimin mobilyasına göre çerçeve yaptırıyor) hediye etti
Kuaförümü o ayarladı, resimler 800YTL 2 taksitte ödedik, kuaför gelin damat saç baş, gelin damat manikür pedikür, sakal, ağda makyaj vs. vs. 230YTL...
ÇOOOOOK MUTLU OLDUK biz , albüme herkes hayran gerçekten profösyonel bir adan hararetle tavsiye ediyorum herkese, o stüdyoda çekilen "evet şimdi ikiniz de parmağımın ucuna bakın, gülümseyin" tipinde resimlerden çok farklı, tamamen sanatsal resimler...
Nişanda 13 poz albüm+1 büyük resim+6 tane aileye dağıtılacak resmi 250'ye çektirmiştik Yağkutta resimler tabi ki güzel ama fotoğrafçının gereksiz şakaları, stüdyoda kasılmak, onun istediği pozları vermek falan, o yüzden tövbe etmiştim ben stüdyoda resim çektirmeye, iyiki de öyle yapmışız :)