Albüm ekledim kızlarrr:))

asilem harika olmuşsun yaaa. sanki başka biri gibi olmuşsun bayıldım. çok yakışmış. güle güle kullan.

asilem burnun çok güzel olmuş. maşallah. sakın kuruntu etme hiç bir şeyi. hem daha 15 gün olmuş. hala şiş sonuçta. burun şişken daha kalkık gözüküyor. inince oturucaktır merak etme. maşallah tekrar:))

Evet, katiliyorum kizlara. Cok sirin birsey olmus. Ama burun deliklerini kendine dert etme. Sonucdabu bir cerrahi olay. Daha dinlenecek, inecek, degisecekzemuszemus

ÇOk güzel olmuşsun, yeni burnun seni çok değiştirmiş, birde eskiden zayıfmışsın, şişlikler yanaklarını ve yüzünü daha sevimli göstermiş zemuszemus

Asilem hemşerim(Malatyalıyım ama Bursada yaşıyorum) eski burnun kötü değilmiş ama yaptırınca güzelliğine güzellik gelmiş.Ben Bursada ameliyat oldum hiç memnun değilim 2. ameliyatı haziranda olacağım.Şimdi diyorum keşke Malatyada yaşasaymışım dr. nun yaptığı burunlar çok güzel....

Asilem hemşerim(Malatyalıyım ama Bursada yaşıyorum) eski burnun kötü değilmiş ama yaptırınca güzelliğine güzellik gelmiş.Ben Bursada ameliyat oldum hiç memnun değilim 2. ameliyatı haziranda olacağım.Şimdi diyorum keşke Malatyada yaşasaymışım dr. nun yaptığı burunlar çok güzel....

beğenmene sevindim canım:))ilk ameliyatını ne zaman oldun?umarım ikinci ameliyat başarılı geçer.Sen de gel ikinci ameliyatını malatya'da ol.Hem zaten sen de malatyalıymışsın.Tanıdıkların vardır mutlaka:))

kızlarrrrrrrrrr burun yan duvarlarımdaki şişler hiç geçmiyomuş gibime geliyor.Ne zaman geçecek ya insan sabredemiyo valla:KK43:(bugün 24.gün bir an önce geçsede kurtulsak şu şişlerden.

asileemmm kıss ne guzel olmussun boyle :)))
ya burnunun kalkıklıgı da guzel buarada oncekı sayfalara baktım da burun ucu ınecek dıyorlar yaa ben kalkık kalsın ıstıyorum ama:KK43:(( bende bır turlu koyamıyorum foto dısarıdan bı bılgısayar bulsam koyabılecegım atıcam ama oof of:)

TEŞEKKÜR EDERıM CANIM,BEĞENMENE SEVıNDıM.SENıNKı DE GÜZEL OLMUŞ.CANIM ıNECEK DERKEN ŞıŞLER ıNDıKÇE BıRAZ DAHA BURUN KENDıNı BIRAKIYOR ZANNEDERSEM.yANı ZARıFLEŞTıĞı ıÇıN BıRAZ DAHA SÜZÜLÜYO GALıBA.ÇOKTA ıNECEĞıNı SANMIYORUM.BENıM BURNUM ıLK ZAMANLAR ÇOK ıNıYOMUŞ GıBıME GELıYORDU AMA ŞıMDı ESKıSı GıBı KALDI.ZANNEDERSEM KALKIKLIĞI BÖYLE KALACAK AMA ŞıŞLER ıNDıKÇE UÇ KISIMLAR BıRAZ DAHA ZARıFLEŞECEK.:))

X