• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

albeniniz var mı ?

cifmatik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
2.958
420
173
Ankara
arkadaşlar iş yerine yeni bi arkadaş geldi çok tatlı böyle bıcır bıcır bi kız. geldim anneme anlatıyorum çok güzel çok tatlı diye. sonra face ten gösterdim annem bu kız mı güzel dedi beğenmedi sıradan bi kız diyo. evet görünüşte çok güzel değil ama öyle bi havası var ki büyülüyo gibi.

benide beğenirler mesela. ama hep ağırımdır. yapı meselesi biliyorum ama yok mu şöyle cıvıl cıvıl olmanın yolu bi dersi filan :/

'Ülker çikolatalı gofretiniz var mı? ' gibi bir soru olmuş bu başlık. :)

Ben de öyle yeni ortamlarda cıvıl cıvıl olan bir insan değilim. Olmadığım için mutluyum da.

Ama konuda bir kızın güzelliğinden bahsetmişsiniz.Yani dert ettiğiniz dış görünüşünüz mü yoksa karakteriniz mi?

dış görünüşüm değil kesinlikle. dış görünüşmden son derece memnunum. farkındaysan orda kızın güzelliğinden de bahsetmedim albeni ayrı bişey sanki. karakterimden memnun değilim pek.

'Ülker çikolatalı gofretiniz var mı? ' gibi bir soru olmuş bu başlık. :)

Ben de öyle yeni ortamlarda cıvıl cıvıl olan bir insan değilim. Olmadığım için mutluyum da.

hahahah :D benzetmeler çok güzell.. ben mutlu değilim öyle kişiler hoşuma gidiyo :)

dış görünüşüm değil kesinlikle. dış görünüşmden son derece memnunum. farkındaysan orda kızın güzelliğinden de bahsetmedim albeni ayrı bişey sanki. karakterimden memnun değilim pek.
Albeni çekicilik demektir.Böyle derseniz daha çok dış görünüş olarak algılanır.Karakteriniz böyleyse bu durumda yapacak bir şey yok.Sizin sessiz sakin bir yapınız var demek ki.Herkes cıvıl cıvıl olacak diye bir şey yok.

Bunun bir yolu yoktur ki karakter yapi meselesi.Sen nasilsan oylesin sakin bir yapin varsa istesen de civil civil olamazsin.Sanma ki herkes oyle civil insanlardan etkileniyor.Bazisi agir basli insan sever kisiye gore degisir yani.

Bunun bir yolu yoktur ki karakter yapi meselesi.Sen nasilsan oylesin sakin bir yapin varsa istesen de civil civil olamazsin.Sanma ki herkes oyle civil insanlardan etkileniyor.Bazisi agir basli insan sever kisiye gore degisir yani.

tabi orası öyle. sadece öyle kişiler benim çok hoşuma gidiyo. belki öyle olmadığımdan hevesleniyorum.

hahahah :KK70: benzetmeler çok güzell.. ben mutlu değilim öyle kişiler hoşuma gidiyo :)

Ben cıvıllık arttıkça maruz kalınan cıvıklık artıyor diye düşünüyorum.
Girdiğim ortamlarda bana kimse fazla yakın olamaz, cıvıklık yapamaz. Mutluyum bu durumdan.

Back