Alayım mı sizce?

İdare mi edeyim alayım mı?

• Al

OY: 23 40,4%
  • Alma

OY: 34 59,6%

• Ankete Katılan
    57
genç kız heveslenmiş alacak ne var ki bunda.ayrıca 300 veren de var 3000 veren de var bu site de
Gereksiz buluyorum ben herzaman için ayağını yorganına göre uzatmak gerekir olabilir ama genç kız diyosunjz mantıklı dusunse gerek yok okadar paraya çocuk değil sonuçta heves falan saçma bu yaşta

5 tl bile olsa aylik odemesi, 24 ay ode ode bitmez ben olsam darlanirim. Boldur 6ya al ayakkabini bence. Sahsen ben max 6 taksit aliyorum bir seyi

Ayak saglığı önemlidir. Sağlığa yapılan yatırım da asla israf değildir.
Arkadaşın bahsettiği marka ne bilmiyorum ama mesela ben en son s.....rs diye bir markaya o civarda para verdim,sabahtan akşama kadar ayakta kalıyorum kalite kullanmak zorundayım.
ondan ben de aldım sıyahını ama netten aldım 200 cıvarına siteler daha uygun giyim çanta ayakkabı da

Şöyle ki çakması 75 lıra. Orjınalı 300 lira napsam bılemedım

Giyimde iki şey iyi para verilmeyi hak eder bir mont(soguk memleket insaniyim ben) iki ayakkabı.
Çakma falan alma ablacım,al orijinalini kullan. Cakmaya o parayi vereceksin 1 hafta sonra dikisi atacak yazisi amblemi bozulacak pisman olacaksin ne gerek var

Taksit vadesi çok fazla,ayakkabıya göre.
2yıl ayakkabı taksidi ödenir mi?
Ödenmemeli.

Ama ayak sağlığına her zaman önem vermişim,ayakkabı seçimine her zaman dikkat etmişimdir.
"Pahalı olan iyidir" mantığında değilim lakin,bahsettiğiniz markadan şöyle güzel bir ayakkabı alıp yıllarca giyerim diyorsanız alın elbette.
Heves etmişseniz alın gitsin ;)

Haklısınız.Ben kendıme gardrop aldım 15 aya ama ıhtıyacım vardı hatamı ettım :KK43:
Çok taksit çok borç demektir her zaman, unutmayın.
Mümkün olduğunca para biriktirip, az taksitle almaya çalışın her şeyi.
Hem elinizde kalan parayı bilirsiniz hem de gereksiz harcama yapmazsınız.
Gardrop gene neyse uzun vadeli en az 10 yıl kullanılan bir şey.
Günümüzde spor ayakkabı 300 tl normal ama 24 taksit çok.
İndirimleri takip edin ya da spor markası değil ama başka markaların çok güzel ayakkabıları vat.
Geçen tanca nın sezonda 600 olan spor ayakkabısı 140 tl ye inmişti.
Bunun gibi şeyleri takip etmeniz ve paranızı idareli harcamanız önemli.

Gereksiz buluyorum ben herzaman için ayağını yorganına göre uzatmak gerekir olabilir ama genç kız diyosunjz mantıklı dusunse gerek yok okadar paraya çocuk değil sonuçta heves falan saçma bu yaşta
sizde haklı olabilirsiniz kendinizce ben veririm gençler de verıyor artık 2 ay giyilmiyor zaten ayakkabı buyume çağında değiliz

ondan ben de aldım sıyahını ama netten aldım 200 cıvarına siteler daha uygun giyim çanta ayakkabı da

Benim aciliyet durumu vardı hep klasik giyinmek zorundaydım :( ama topuklu ile resmen azap çekiyordum, kendimi spor mağazasına attım hemen alabileceğim ama yumuşak tabanlı bir ayakkabi dedim aldim çıktım .ayagimda yara olusmaya baslayacakti az daha dursam ama simdi ben de internetten bakınıyorum dedigin gibi daha uyguna geliyor

Benim aciliyet durumu vardı hep klasik giyinmek zorundaydım :KK43: ama topuklu ile resmen azap çekiyordum, kendimi spor mağazasına attım hemen alabileceğim ama yumuşak tabanlı bir ayakkabi dedim aldim çıktım .ayagimda yara olusmaya baslayacakti az daha dursam ama simdi ben de internetten bakınıyorum dedigin gibi daha uyguna geliyor
memory foam galiba çok rahat evet

Evli olsaydiniz o parayı hayatta vermeyi disinmezdiniz bence ben iyi niyetimle okadar paraya yazık kimbilir ne halde kazaniyorsunuz dur bence daha uygun ve bi okadar iddiali birşey bakın derim

Herkesin alim gücü bir değil hanımefendi. Ben evliyim alıyorum.
Kız heves etmiş kırmayın hevesini.

300 liralık ayakkabı alacagım magazadan senetle.24 aya bölecek.Part tıme calısıyorun suan ama duzenlı ıse de gırıcem 1 ay sınra ınsallah
ha taksiti çok olduğu için fıyatı öyle anladım 24 ay taksit hiç duymamıştım.kartıma en fazla 9 taksıt yapıyorum.

Herkesin alim gücü bir değil hanımefendi. Ben evliyim alıyorum.
Kız heves etmiş kırmayın hevesini.
kaliteli aayakkabı çanta 10 liralık tişörtü 30 tl lık pantolonu bile şık gösterir giyinmesini bilene ha bir de iyi bir marka saat ne makyaj ister ne pahalı kıyafet gençlerde

Güzel markaların daha uygun fiyatlı modelleri oluyor. 100 küsur liraya aldım mesela ben birkac model. İlla ki bir ayakkabiya 300 TL vermenize gerek yok. Biraz daha model inceleyin bence. Yine orijinal olsun ama daha uygun fiyatlı olsun 300 lira normal maaşı olan biri için çok olmayabilir ama sizin durumunuz sıkışık daha idareli davranmalisiniz. Bir de netten kampanya takip edin normal mağaza ile arasında çok fark oluyor.

Back
X