Alayım mı sizce?

İdare mi edeyim alayım mı?

• Al

OY: 23 40,4%
  • Alma

OY: 34 59,6%

• Ankete Katılan
    57
Güzel markaların daha uygun fiyatlı modelleri oluyor. 100 küsur liraya aldım mesela ben birkac model. İlla ki bir ayakkabiya 300 TL vermenize gerek yok. Biraz daha model inceleyin bence. Yine orijinal olsun ama daha uygun fiyatlı olsun 300 lira normal maaşı olan biri için çok olmayabilir ama sizin durumunuz sıkışık daha idareli davranmalisiniz. Bir de netten kampanya takip edin normal mağaza ile arasında çok fark oluyor.
sizde bendensiniz haftada 3 gun netten araştırma yaparım uygunve ıhtıyacım olanları alırım yıllardır mağazadan ayakkabı çanta almadım

Güzel markaların daha uygun fiyatlı modelleri oluyor. 100 küsur liraya aldım mesela ben birkac model. İlla ki bir ayakkabiya 300 TL vermenize gerek yok. Biraz daha model inceleyin bence. Yine orijinal olsun ama daha uygun fiyatlı olsun 300 lira normal maaşı olan biri için çok olmayabilir ama sizin durumunuz sıkışık daha idareli davranmalisiniz. Bir de netten kampanya takip edin normal mağaza ile arasında çok fark oluyor.
Ağzınıza sağlık bende bunu anlatmaya calistim ama bir ili arkadaş hevesten falan bahsetti bir ayakkabiya 3000 verende varmış diyecek laf bulamadım artık ev eşyası değil ayakkabı ya çok arastirilsa daha uygun aynı kaliteye yakın bulunabilinir

sizde bendensiniz haftada 3 gun netten araştırma yaparım uygunve ıhtıyacım olanları alırım yıllardır mağazadan ayakkabı çanta almadım
Eşim eski donanimcilardandir. Ayakkabı lazım dedim hemen fizibiliteye başladı kaç çift aldık bilmiyorum.:KK48: şimdi klasik ayakkabı alıyorum beş yıllık spor ayakkabı ihtiyacım karşılandı. Bir de çanta lazim ama nette begenemedim. Bir de bir çantaya taktım mı takıyorum ya. Bir sürü çantam bar herbiri perişan olmuş of...

Malum bayram geldi.Ben de kendime spor ayakkabı almak istiyordum.Ayakkabı alınca az birşey nakitim kalıyor.Magazadan orjinal ayakkabı mı alsam taksitle.Yoksa idare mi etsem.Alacagım ayakkabı 300 Tl falan.Ödemeler aylık 12.5 sanırım.Şöyle ki 24 aya bölmüş magaza.Bilindik senetle telefon falan herseyı satan bır magaza burası
Ayakkabının fiyatı için birşey diyemem sonuçta markalı markalı ayakkabıların fiyatıda aşagı yukarı aynı seviyede olur ama 24 ay taksitle ayakkabı almam ben siz de almayın derim.

Ağzınıza sağlık bende bunu anlatmaya calistim ama bir ili arkadaş hevesten falan bahsetti bir ayakkabiya 3000 verende varmış diyecek laf bulamadım artık ev eşyası değil ayakkabı ya çok arastirilsa daha uygun aynı kaliteye yakın bulunabilinir
Parası bol olan alsın ona bir şey diyemem ama bir ayakkabiya o kadar para veremem gözüme sanmıyorum ki uyku girsin :KK48: aynı markanın güzel ve uygun fiyatlı modeli varsa onu alırım. Ha özel ayakkabıdır bu dağ ayakkabisidir falan bir şeydir bilemeyecegim de günlük ayakkabiya çok. İki tane ayakkabı alır dönüşümlü giyerim daha mantıklı ve sağlıklı.

Eşim eski donanimcilardandir. Ayakkabı lazım dedim hemen fizibiliteye başladı kaç çift aldık bilmiyorum.:KK48: şimdi klasik ayakkabı alıyorum beş yıllık spor ayakkabı ihtiyacım karşılandı. Bir de çanta lazim ama nette begenemedim. Bir de bir çantaya taktım mı takıyorum ya. Bir sürü çantam bar herbiri perişan olmuş of...
orayı bende okurum ahaha.arabamı boyatacaktım vazgeçtim yorumları okuyunca varsın çızık çızık olsun demişler bende olsun bakalım dedim

Geçen hafta brand.... da indirim vardı ceyceycim.
Sepette ek %40 veriyordu.
Her gece oturup onları inceliyordum ama kaçırdım indirimi.
Ondan almıyorum:)

Giyimde iki şey iyi para verilmeyi hak eder bir mont(soguk memleket insaniyim ben) iki ayakkabı.
Çakma falan alma ablacım,al orijinalini kullan. Cakmaya o parayi vereceksin 1 hafta sonra dikisi atacak yazisi amblemi bozulacak pisman olacaksin ne gerek var
Haklısınız.İş yerınde ayaktayım hep hem daha rahat olur

Parası bol olan alsın ona bir şey diyemem ama bir ayakkabiya o kadar para veremem gözüme sanmıyorum ki uyku girsin :KK48: aynı markanın güzel ve uygun fiyatlı modeli varsa onu alırım. Ha özel ayakkabıdır bu dağ ayakkabisidir falan bir şeydir bilemeyecegim de günlük ayakkabiya çok. İki tane ayakkabı alır dönüşümlü giyerim daha mantıklı ve sağlıklı.
Demi ama benm okadar param olsa bile alacak çok şeyim olur yani benmde gözüme uyku girmez

Ödemeler aylık 12.5 derken ?
Ben pek anlayamadım konuyu.
Alım gücünüzü forumdan ziyade taksitleriniz falan belirlemeli.
Burada size al gitsin yaa derim ben ama ardindan sıkışacaksanız ne gerek var.
24 ay taksit yapip. 10 tl lik mali 20 tl ye satan magazalardan..

orayı bende okurum ahaha.arabamı boyatacaktım vazgeçtim yorumları okuyunca varsın çızık çızık olsun demişler bende olsun bakalım dedim
Çok faydalı aslında öyle yerler güzel oluyor. Esimin mottosu "kazık yemeyi sevmem" dur. Enine boyuna inceler. Her şeyde böyle benim açımdan problem yok. Hoşuna gittiyse al der ama daha ucuzunu bulursam da benim canım acır.

Çok faydalı aslında öyle yerler güzel oluyor. Esimin mottosu "kazık yemeyi sevmem" dur. Enine boyuna inceler. Her şeyde böyle benim açımdan problem yok. Hoşuna gittiyse al der ama daha ucuzunu bulursam da benim canım acır.
doğru ucuzunu görünce sinir oluyor insan ama unlu markaların sezon sonunu beklerim ben hep sezonda çok çok begendımse alırım anca 1 parça .

Çok taksit çok borç demektir her zaman, unutmayın.
Mümkün olduğunca para biriktirip, az taksitle almaya çalışın her şeyi.
Hem elinizde kalan parayı bilirsiniz hem de gereksiz harcama yapmazsınız.
Gardrop gene neyse uzun vadeli en az 10 yıl kullanılan bir şey.
Günümüzde spor ayakkabı 300 tl normal ama 24 taksit çok.
İndirimleri takip edin ya da spor markası değil ama başka markaların çok güzel ayakkabıları vat.
Geçen tanca nın sezonda 600 olan spor ayakkabısı 140 tl ye inmişti.
Bunun gibi şeyleri takip etmeniz ve paranızı idareli harcamanız önemli.
Haklısınız.netten bır bakayım pesın ayarlamaya calısıcam

Back
X