Alayım mı sizce?

İdare mi edeyim alayım mı?

• Al

OY: 23 40,4%
  • Alma

OY: 34 59,6%

• Ankete Katılan
    57
Sahte falan alma tabiki ama 300 lira bence ayakkabı için oldukça pahalı. Gayet iyi markaların daha uygun fiyata ayakkabıları var 100-220 TL arası değişiyor. İlla 300 tl'lik olması şart mı? Ki kaldı ki taksit süresi de çok uzun. Ne anlamı var bu kadar zorlamanın?

K...tix marka ayakkabı aldım 90 tl'ye mesela. Çok çok iyi bir marka değil ama yverdiğim paraya gayet değdi mesela çok çok rahat. Ayakkabının sağlıklı ve rahat olması için illa çok pahalı olması gerekmiyo

Kardesinizin sevgilisi çok bonkör heralde yazık oparaya galiba evli degilsniz siz
Neden yazık olsun?
Ben de bekarken bir çantaya avuçla para sayardım,ipek eşarplarım hep markaydı.İyi yapmışım,şimdi çocuklarımızın geleceği için çalışıp çabalıyoruz,artık o paraları vermem ama heves edene de gereksiz demem,giy yakışırken,el bakışırken demişler...

Aynen mesela floda falan magazada begendiginiz ayakkabiyi flonun sitesinden daha ucuza alabiliyorsunuz.
Tabiki ayak sagligi onemli gonul isterki en iyileri ayagimizda olsun.
Ama konu sahibi part time calisan biri bir ayakkabiya 300 lira odemesi mantiksiz.
Bir de ayakkabinin yirtilmasi vs. Bi durum var.
pumanin bir ayakkabisini bende taksitle alayim dedim 170 tl 4 taksitti. Iki ay olmadan ayakkabi yirtildi. Insanin morali bozuluyor oyle olunca :)
Mağazayla site arasında ne kadar fark oluyor?Ben de flodan aldım 90 tlye,bu aklıma gelmedi,deneyip aynısı istenebilr,çok mantıklı.

Air olabilir, serisi farklı olabilir.
Yürüyüş, koşu, günlük vb bir sürü kategorisi var, fiyatları da ona göre değişiklik gösteriyor.
700 e de var aynı markada.
İlahi!! Tabiki seri farklarının fiyat farkının olduğunu biliyorum.. Konu sahibinin de kros koşacağı yoktur herhalde aynı markanın uygunu da var madem kısıtlı bütçesi niye 300 tl'lik olan diye kastetmiştim yanlış anlaşıldım sanırım:KK48::KK53:

Son düzenleme:
Evli olsaydiniz o parayı hayatta vermeyi disinmezdiniz bence ben iyi niyetimle okadar paraya yazık kimbilir ne halde kazaniyorsunuz dur bence daha uygun ve bi okadar iddiali birşey bakın derim
Gençlkte olur öyle şeyler:)
Örneğin biz de o yaşlardayken akşama kadar çalışırdık,eve koşar duş alır ve konserlere giderdik yorgun argın,şimdi kovsalar evden çıkmam:D İçinde kalmasın heves ettiysen konu sahibi,al bence,taksitlerin kısa olsun ama.Ayakkabı eskir gider,hala ödersin,zoruna gider:)

kaliteli aayakkabı çanta 10 liralık tişörtü 30 tl lık pantolonu bile şık gösterir giyinmesini bilene ha bir de iyi bir marka saat ne makyaj ister ne pahalı kıyafet gençlerde
Aslına bakarsan herkeste ceycey,ayakkabı düzgünse kıyafeti de düzgün gösteriyor gerçekten.Güç yettiği kadar iyi ve yenisi olmalı

Mağazayla site arasında ne kadar fark oluyor?Ben de flodan aldım 90 tlye,bu aklıma gelmedi,deneyip aynısı istenebilr,çok mantıklı.
Bizde tesadufen farkettik 200 tl lik ayakkabi kargo bedava 160 a falan gelmisti.
Farkli kampanyalar da oluyor flonun sitesinde bir alana bir bedava gibisinden.

İlahi!! Tabiki seri farklarının fiyat farkının olduğunu biliyorum.. Konu sahibinin de kros koşacağı yoktur herhalde aynı markanın uygunu da var madem kısıtlı bütçesi niye 300 tl'lik olan diye kastetmiştim yanlış anlaşıldım sanırım:KK48::KK53:
İroniyi anlamamışım, gece gece gayet ne yazıyorsa onu almışım kusura bakmayın:KK70:

Evli olsaydiniz o parayı hayatta vermeyi disinmezdiniz bence ben iyi niyetimle okadar paraya yazık kimbilir ne halde kazaniyorsunuz dur bence daha uygun ve bi okadar iddiali birşey bakın derim
Ayağını yorganına göre uzatması ayrı birşey,
Sizin burda bahsettiğiniz ayrı.

Evliyim ve imkanım var alıyorum.
Çakma da alıyorum ama tırnak ayak arkası heryeri vuruyo. Orijinal alınca yıllarca tık demiyo.

Herkes sizinle aynı fikirde olmayabilir. Çok iddialı sözler bunlar.

Malum bayram geldi.Ben de kendime spor ayakkabı almak istiyordum.Ayakkabı alınca az birşey nakitim kalıyor.Magazadan orjinal ayakkabı mı alsam taksitle.Yoksa idare mi etsem.Alacagım ayakkabı 300 Tl falan.Ödemeler aylık 12.5 sanırım.Şöyle ki 24 aya bölmüş magaza.Bilindik senetle telefon falan herseyı satan bır magaza burası
Ben bu sene çok spor ayakkabı denedim her markaya modele baktım en sonunda 150 TL ye kinetix aldım parasından ziyade çok çok rahat olduğu için. Tavsiye ederim. Hem bu sayede daha fazla para size kalır

Cakma al ayakkabı sonuçta onur boyu kullanilicak birsye degilki illaki eskiyecek ve yenileyeceksin
Ayakkabının çakması alınır mı hiç? Şok oldum. Ayak deforme olur. Ayakkabı her zaman orijinal alınır. Yıllarca da kullanır kaliteli ayakkabı. Çakması iki üç güne ayağında paralanır. Üstelik ayak sağlığı diye birşey var hiç duymadınız herhalde. Lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin.

Ayakkabının çakması alınır mı hiç? Şok oldum. Ayak deforme olur. Ayakkabı her zaman orijinal alınır. Yıllarca da kullanır kaliteli ayakkabı. Çakması iki üç güne ayağında paralanır. Üstelik ayak sağlığı diye birşey var hiç duymadınız herhalde. Lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin.
Hıhı tamam nasıl anladıysanız öyle olsun

Ayağını yorganına göre uzatması ayrı birşey,
Sizin burda bahsettiğiniz ayrı.

Evliyim ve imkanım var alıyorum.
Çakma da alıyorum ama tırnak ayak arkası heryeri vuruyo. Orijinal alınca yıllarca tık demiyo.

Herkes sizinle aynı fikirde olmayabilir. Çok iddialı sözler bunlar.
Herkesin fikri kendine

Gençlkte olur öyle şeyler:)
Örneğin biz de o yaşlardayken akşama kadar çalışırdık,eve koşar duş alır ve konserlere giderdik yorgun argın,şimdi kovsalar evden çıkmam:KK70: İçinde kalmasın heves ettiysen konu sahibi,al bence,taksitlerin kısa olsun ama.Ayakkabı eskir gider,hala ödersin,zoruna gider:)
Bunu anlatmaya çalışmıştı..m çok yaşayın emi

Ayakkabiya verilen paraya hiç acimam ama bir ayakkabi içinde iki sene taksit yapmam... Almayın yada daha kısa vadeli taksitlerle alın...

Yok artık bir çift ayakkabıyı 2 sene mi ödeyeceksin? O iki senede kaç tane ayakkabı alınır biliyor musun? Marka takıntısını anlayamayacağım hiçbir zaman.. Bana kaliteden de bahsetmesin kimse.. Kaliteli diye bir malı 5 sene giyemem ben..

300 lira çok fazla değil seviyorsan al tabiki ayak sağlığı onemli ucuz ürünler ayağınımı mahvediyor benim. ama taksit sayısı çok fazla.

Back
X