• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri alarm dz ama dalgal olsun istiorum

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
bira yerine maden suyu da kullanabilirsiniz belki. Hem mineralleri saçı besler güzelleştirir.

Saçlarınız uzunsa tepeden at kuyruğu yapın sıkıca,kuyruk kısmını hafif nemlendirin,iyice kıvırıp topuz yapın sıkı topuz olsun..Sabahtan yapın akşama saçlarınızı saldığınızda Hoywood dalgası gibi olsun...opuyorumnanaktan

düzleştiricini maşa gibi kullanabilirsin
saçını maşaya sarar gibi sar düzleştiricinin bi tarafına ama
arkadaşım bana yapmıştı güzel olmuştu

Benimde saçlarım düz maşa yapıyorum saçlarımı çok iyi tanıdıgım için (maşa konusunda) wax sürüyorum çok az kalın kalın alıp maşayla dalgalandırıyorum bigudide olabilir yarım saatimi almıyor sonra onları hafif inceltiyorum öne eğerek sallıyorum bonus gibi oluyo süper duruyozemuszemus
bide benim arkadasım yapıyodu sosis bigudilerler sulu olanlarla çok güzel oluyodu saçları ben hiç denemedim düzleştiriciylede çok güzel oluyo ama ben yaparken yakıyorum kaydirigubbakcemile3

benimde öyle . saçım uzunken saçımı yıkadıktan sora 3 topuz yapıp uyuyordum çok doğal dalgalar oluyordu :)

Benim de saçlarım düzleştirici ile yapılmış kadar düz. Maşa kullanıyorum ama daha önce banyodan çıkınca hafif nemli haldeyken bigudilerle sarıyordum.
geçenlerde bigudi bulamadık gazete ile sardık, aşırı kıvırcık oldular ama gece onlarla uyumak zor :)

gazete ile yapmak isteyenler için;
yarım sayfa kadar (isteğinize göre değişebilir) gazeteyi ince ve uzun bir şerit elde edecek kadar kıvırın. Sonra saçınızın ucunu aşağıdan yukarıya sarmaya başlayın. Üste geldiğinizde gazeteye bir düğüm atın. Bir kaç saat de tutabilirsiniz ama benim saçlarım ince telli ve çok düz olduklarından ben bir gece bekliyorum.

vay be :lepi: kaç yöntem çıkmış ortayakaydirigubbakcemile3 çareler tükenmez hiç br zman

köpük kalıcı olmuyo ince telli saçta kızlar .....bir de ben birayı sacı besleme acısından faydalı oldugunu duymustum ama kalıcık saglaması konusunda sasrdım sadece sert yapabilir böyel yapış yapış olur çünkü bence iyi bi sonuc olmaz.pis pis kokar yaaa saçta; kolayla mı yapsak :p ehehehe hem alkolsüz :D

düzleştirici ile de bukle yapılabiliyo ama kalıcı olmuyo bende sprey sıkınca da parlak parlak hiç güzel durmuyo :)

Back