Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bende bigudiler hiç tutmaz birayla oluyor demek saç tellerim ince acaba tutar mı?
valla canım dedim ya eşim yüzünden deneme fırsatı bulamadım ama o kızın saçlarıda güzel yani Allah yapısı ama düz sarıncada çok güzel oluyordu, bide kutu birayı alıp cam kavonoza koyuyormuş, saç tutamlarını biralı pamukla ıslatıormuş, bira bitmiyor tabi hemen buzdolabına ikinciye üçüncüye yine aynı birayı kullanıormuş, denersen banada mesaj at merak ettim benim saçlarda ince telli.
saçlarım düz evde düzleştiricimde var saçlarımın dalgalı olmasını istiorum maşada yok ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar?:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
işte canım ben yapmadığım için bilemiorum ama kokmuo du kızın saçları belkide kokusu uçmuştur az sürdükleri için dediğim gibi azcık nemlendircek kadar sürüyormuş
Saçlarınız uzunsa tepeden at kuyruğu yapın sıkıca,kuyruk kısmını hafif nemlendirin,iyice kıvırıp topuz yapın sıkı topuz olsun..Sabahtan yapın akşama saçlarınızı saldığınızda Hoywood dalgası gibi olsun...opuyorumnanaktan