• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri alarm dz ama dalgal olsun istiorum

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Mesafe15

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2009
27
0
86
30
Zonguldak
saçlarım düz evde düzleştiricimde var saçlarımın dalgalı olmasını istiorum maşada yok ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar?:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

bişi dicem dalga geçtiğimi sanmaın ama, bizzat arkadaşımda gördüm. Saçını tutamlara ayırıp birayla azcık ıslatıp bigodile sarıormuş.Kızlar öyle güzel ki saçlarının dalgası anlatamam. Gerçi saçıda çok güzel. ınce telli değil. Bende aldım bira.Eve getirirken eşimi yoldan aldım.Bak dedim bira aldım böyle böyl yapçam. Çok karşı alkole. Evime sokmam dedi. Çöpe attırdı. O yüzden bizzat denemedim ama arkadaşımın süper tutuyo dalgaları.

ya bende bigudiler hiç tutmaz birayla oluyor demek saç tellerim ince acaba tutar mı?

valla canım dedim ya eşim yüzünden deneme fırsatı bulamadım ama o kızın saçlarıda güzel yani Allah yapısı ama düz sarıncada çok güzel oluyordu, bide kutu birayı alıp cam kavonoza koyuyormuş, saç tutamlarını biralı pamukla ıslatıormuş, bira bitmiyor tabi hemen buzdolabına ikinciye üçüncüye yine aynı birayı kullanıormuş, denersen banada mesaj at merak ettim benim saçlarda ince telli.

valla canım dedim ya eşim yüzünden deneme fırsatı bulamadım ama o kızın saçlarıda güzel yani Allah yapısı ama düz sarıncada çok güzel oluyordu, bide kutu birayı alıp cam kavonoza koyuyormuş, saç tutamlarını biralı pamukla ıslatıormuş, bira bitmiyor tabi hemen buzdolabına ikinciye üçüncüye yine aynı birayı kullanıormuş, denersen banada mesaj at merak ettim benim saçlarda ince telli.

cnm bira pis kokuyo ama ..saçları pis(bira)kokmasmıkaydirigubbakcemile3

işte canım ben yapmadığım için bilemiorum ama kokmuo du kızın saçları belkide kokusu uçmuştur az sürdükleri için dediğim gibi azcık nemlendircek kadar sürüyormuş

birayı bende duydum annemin arkadaşı var o da yapıomuş gençken birayla ıslatıp sarıodum dedi. eskiler bilio işi :)

Saçlarınız uzunsa tepeden at kuyruğu yapın sıkıca,kuyruk kısmını hafif nemlendirin,iyice kıvırıp topuz yapın sıkı topuz olsun..Sabahtan yapın akşama saçlarınızı saldığınızda Hoywood dalgası gibi olsun...opuyorumnanaktan

saçlarım düz evde düzleştiricimde var saçlarımın dalgalı olmasını istiorum maşada yok ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar?:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

düzleştiricini maşa gibi kullanabilirsin
saçını maşaya sarar gibi sar düzleştiricinin bi tarafına ama
arkadaşım bana yapmıştı güzel olmuştu

Bir arkadaşım vardı,düzdü saçları normalde ve banyodan sonra ıslak saçlarını dolayarak tokasıyla tutturmuş ve öyle yatmış sabah kalkınca açmış ve saçlrı gerçkten maşayla yaplmş gbi olmuştu tutamları birzda beceri işi bu,bnce maşa alın yada kuafre gdin yaptırın,bnm maşam var yapıyorum ama kuafr dha gzl yapıor dedğim gbi beceri işiyerimseniben

işte canım ben yapmadığım için bilemiorum ama kokmuo du kızın saçları belkide kokusu uçmuştur az sürdükleri için dediğim gibi azcık nemlendircek kadar sürüyormuş

ay bunu bi araştırsak biraaa gerçekten ne faydası var...
neden sprey yada köpükle değildee birayla sarıyorr
olabilirr belkideee

Benimde saçlarım düz maşa yapıyorum saçlarımı çok iyi tanıdıgım için (maşa konusunda) wax sürüyorum çok az kalın kalın alıp maşayla dalgalandırıyorum bigudide olabilir yarım saatimi almıyor sonra onları hafif inceltiyorum öne eğerek sallıyorum bonus gibi oluyo süper duruyozemuszemus
bide benim arkadasım yapıyodu sosis bigudilerler sulu olanlarla çok güzel oluyodu saçları ben hiç denemedim düzleştiriciylede çok güzel oluyo ama ben yaparken yakıyorum kaydirigubbakcemile3

Saçlarınız uzunsa tepeden at kuyruğu yapın sıkıca,kuyruk kısmını hafif nemlendirin,iyice kıvırıp topuz yapın sıkı topuz olsun..Sabahtan yapın akşama saçlarınızı saldığınızda Hoywood dalgası gibi olsun...opuyorumnanaktan

evet bu sekildede oluyor ama kopuklede dalgali oluyor

bende zaman zaman banyodan çıkınca ıslakken tarayıp topuz yapıyorum saclarımı sabah kalktığımda doğal bir dalga oluyo sacımda

Benim de saçlarım düzleştirici ile yapılmış kadar düz. Maşa kullanıyorum ama daha önce banyodan çıkınca hafif nemli haldeyken bigudilerle sarıyordum.
geçenlerde bigudi bulamadık gazete ile sardık, aşırı kıvırcık oldular ama gece onlarla uyumak zor :)

gazete ile yapmak isteyenler için;
yarım sayfa kadar (isteğinize göre değişebilir) gazeteyi ince ve uzun bir şerit elde edecek kadar kıvırın. Sonra saçınızın ucunu aşağıdan yukarıya sarmaya başlayın. Üste geldiğinizde gazeteye bir düğüm atın. Bir kaç saat de tutabilirsiniz ama benim saçlarım ince telli ve çok düz olduklarından ben bir gece bekliyorum.

benimde öyle . saçım uzunken saçımı yıkadıktan sora 3 topuz yapıp uyuyordum çok doğal dalgalar oluyordu :)

bazı düzleştiriciler kıvırcıkta yapıyor ben arzumun dzleşticsni kullnıorum ayrıca buklede yapıyor hmde hollwood yıldızları gbi oluosun:PARZUM FORMİNA almak istyenler çok memnunum gerçekten;)ama yaptıktan sonra hemen sprey sıkın yoksa hollwoodı unutun iğrenç olur bozulur yaniiiii:D:D

bende düzleştiriciye tutam tutam alıp dalgalandırıyorum güzel oluyo ama korumak içn sprey sıkmak istemiyorum köpük kullansam olmaz mı?

Back