Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beklemek coook zor bgn 8. gunum tam saatınde ılaclarıma devam edıyorum ama o kadar sabırsızlanıyorum kı test ıcın fazla umutlanmakta ıstemıyorummm kımse yokmuuuuuuu????
mrhaba meldi
ben çiğli kent hastanesine gidiyorum ve çok memnunum bugün 13. günüm inşaallah vardır. eğer yoksa ege üniversitesine gitmeyi düşünüyorummm tüp bebek için
senin nasıl geçiyor zaman
selam kızlar,hamileyim.aşılamanın 12.günü bhcg.90.turkbayragi
tebrikler allah sağlıkla kucağına versin inş.
Benimde aşılamam cumartesi öğlen yapıldı darısı basımıza olsuninş.
Ilk günden itibaren neler hissettin. Benim ilk gün biraz ağrılı oldu. Yattım bütün gün. Leke şeklinde kanamada oldu. Artık yok. şimdi nadirde olsa arasıra sancı giriyor kasıklarıma. Normalmi sence??
selam kızlar,hamileyim.aşılamanın 12.günü bhcg.90.turkbayragi
normal canım,tek belirti ğöğüs uçları çok hassastı ğöğüs değil yanıltmasın inşallah sende hamile olursun
anira tebrikler çok ama çok sevindim ve bana umut oldun.senin ilk aşılamanmıydı bilgi verirmisin biraz.
oh be içim rahatladı bazı sitelerde ağrı ve kanama olmaması gerekiyor yazıyordu çok kafama takıldı. dr um normal dedi ama
göğüs belirtisini bayağı bir kişide okudum. şimdi sonlara doğru göğüsleri takip edicez bakalım.iyi dileklerin için sağol cnm.