Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mesajını görünce sevindim zeynoperi. çünkü kaç gündür ben de aynı şeye kafa yoruyorum. Neden aşılama yapıldığı gün yumurtaya ultrasonla bakılmadı diye... şimdi biraz rahatladım, demek herkesde uygulama aynıymış...
bende öğrendim herkese aynı uygulama yapıldığını.rahatladım..demekki iğneden 2 gün sonra kesin çatlıyor.aksi halde bir durum söz konusu olsaydı bakarlardı.ben 11 kasımda aşılama oldum.hepimiz bekliyoruz.hayırlısı olsun.bu arada benim bir tane kızım var.bu ikinci çocuk isteğimiz.
Kizlar listemi yapsak asılama olanlara geri sayım yapsak :) :)
çok şanslısın allah kızına uzun ve huzulu bi hayat verir inş. biz henüz ilki için uğraşıyoruz hayırlısı bakalım bu arada ilkide tedaviyle mi odu
son mesajlardan bir listeye başladım ben.
crazyseker 2 kasım
aleyna 7 kasım
gece 11 kasım
zeynoperi 11 kasım
bade 13 kasım
esterya ?
o zaman ilk haberi crazyşekerden bekliyoruz.inşallah pozitif olur.
merhaba kızlar ben dün evde test yaptım negatif çıktı bügün adet tarihim ama daha olmadım biraz daha beklicem sonra drumu arıcam ya bide bişey sorucam bu çatlatma iğnesinden ne kadar sonra yumurtalar çatlıyor bilgisi olan varmı uykularım kaçıyor artık oldu olucak derken olmuyoda artık yarın giderim dracrazyseker in belli olmus olması lazım ya