Alaca'nın Diyet Günlüğü

evet oglen yemegimide yedim
bir tabak kuru fasulye
salata
2 dilim tam bugday ekmegi....
aksama kuru fasulye var ama baska irseymi yesem.....

menülerin gzüel canım aksama sebze veya corba ayarlayabılırsen daha ıy olur sankı farklı besın grubu almak acısından bende haftasonu duzensız beslendım abartı yemeıdm ama dıyete de uygun deıldı bu haftada regl oldum bırde ıste yogunum genede dıkkat etmeye calısıcam kolay gelsın

kacgundur fazla yazamıyorum randevularla ugrasıyorum anca gırıp okuyup cıkıyorum dıyet dısarda oolu ca duzensız oldu tabı reglımde yaklastı bakalım yarın sabah kac cıkacam kesın artı cıkar yarın yıne oglumun randevusu var baya yorulacam yarın.......

Teşekkür ederimmm.
Azimle ve sağlıklı beslnmeyle gidiyor valla kilolar.
Başarıcaz inş.:13:

dedigin gibi azim azmetmek le ustesinden geliyor insan insalah hepimiz istedigimi kiloya geliriz .....

bugunu yorucu gecer diye korktum ama hic yorulmadim sabah sat 9:30'da kuzen beni arabayla evden aldirandevum saat 11'deydi tam saatinden vardik oraya genelde dokturda bir saaten fazla beklerdik ama bu sefer direk aldi ondan hic yorulmadim bir dahaki randevuyu 8 ay sonraya verdi...

menumude yazayim
kavalti
1 yumurta
4 zeytin
1 dilim beyaz peynir
salatalik domates
1 dilim ekmek
1 cay

oglen randevu donusu disarda doner ekmek patetes kizarmasi
evde bir dilim irmik tatlisi yedim
aksamada karni yarik dosunuyorum

bu arada kilom 71 olmus...

ben geldim yine iki gunluk ara bu gun reglimin 3. gunu kiloma bakmadim
bugun yediklerim
kavalti
1 yumurta
5 zeytin
1/2 kk beyaz peynir
dmates salatalik
1 sekersiz cay

ara 1 mandalina

1 buyulu cay

oglen
1 kooca tabak firina kiymali kremali karnibahar 1 tanna coco zero
simdilik bu kadar ...............

evet menumun geri kalanini yazayim
oglenden sonra bir form cay ictim
yarim elma yedim
aksam
4 kasik pilav 5 tavuk kanat
salata

yarim elùma

1 form cay
yatana kadar 2.5 litre su

uzun bir aradan sonra yeniden merhaba diyorum gunlugume ve sanirim basini alip giden kilolarimla yeniden savas vermenin zamani geldi uzun suredir bilgisayarsizim bugun yenisini aldim tam 13 subatan bu yana bilgisayarim yoktu arada bir televizyondan internete giriyordum ama cok agir isliyor ve kumandayla yazi yazmak zor oldugu icin hic yazi yazmadim neyse kilomum suan 77 herhalde sabah erkenden tartilip net yazarim sabah diyete basliyacam amacim bir ayda ortalama 5 kilo vermek bakalim ne olacak ayrica baslangic kilosu olarak onceki 83 degil 77 yi baz alacam yani sifirdan baslamis gibi insalah bu sefer basaririm kk'nin destegiyle 60 kiloyu gorurum......

evet sabah tartildim tam 77 kilo olmusum hadi bana kolay gelsin

bugunki menum
sabah
1 az sekerli kahve
su
kavalti
2 yumurta
3 dilim koy peyniri
biraz mantar
salatalik domates nane maydanos yesil sogan
2 dilim ekmmek
3 zeytin
1 sekersiz cay
kavalti oglen bir oldu

ara biraz karpuz

1 form cay
aksam
biraz dana bobregi kavurmasi
bol salata
2 dilim ekmek

1 seftali yiyecem simdi
1 form cay
2.5 litre su

bugun tartida 76.5 olmustum insalah hergun eksilzri gururum hedef agostosa kadar 71 olmak

merhaba cnm seninle aynıyız nerdeyse,benim de hedef ağustos 20 ye kadar 65 olmak,inş verebiliriz cnm,yük bize bu kadar kilo bu yaşta,bıktım herkesin aa ne kadar kilo almışssın sen demesinden,daha genciz,istediğimi giyip gezmek isityorum artık,size göresi yok lafından da çok sıkıldım.

slm canim bende kendime beraber motive olabilecegim bir arkadas ariyordum dedigin gibi kilolarimizda ayni hadi bende hedef olarak agostosun 20'sine 66 koyayim bakalim ne olacak bende bu kiloolardan biktim istedigimi alip giyememek cok kotu bir durum su an burda indirimler basladi ve ben hic birsey almak istemiyorum...

bende hep zayıflıycam diye bişey almıyorum,giyecek bişeyim yok ya

dunki menumu yazayim
sabah 2 bardak su
kavalti
1.5 yumurta
3 dilim koy peyniri
yarimsar salatalik domates
nane maydanos

oglen
1 tavuk but salata

1 form cay
ara biraz karpuz

aksam
1 tavuk but
salata

karpuz

1 form cay
3 litre su

bugun tartida 75.7'yi gordum artik bugunki menuyude aksam tum olarak yazmaya calisirim

Evet bugunkı menumude yazabılırım
sabah
1 bardak su 2 kuru kayısı
1 sekerlı kahve
kavaltı oglen yemegı bır oldu
1.5 yumurta
3 dılım koy peynırı
yarımsar salatalık domates
nane maydanoz ve 1 yesıl sogan
1 cay
2 dılım ekmek

ara
1 kucuk dondurma
1 form cay

aksam
1 tane fırında tavuk budu
kasık ucuyla 3-4 defa pılav
bıraz kozde patlıcan bıber
bol salata

bıraz karpuz yerım bırazdan

3 lıtre su
1 form cay
bakalım durum yarın nasıl olacak
bu arada bugun reglımın 2. Gunu ustune temızlıkte yaptım cok yorgunum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…