Al Yazmalım Atv

bn sana cevap olarak yazmadım ki

Ezgi Mola ve Mert Fırat çok daha uygun olurdu .
Özge Özpirinçi ve Hürrem'in leosu hiç olmamış.
Yılların efsane filmine büyük saygısızlık.
Bir tek Barış Falay'a diyecek lafım yok.

Son düzenleme:
Fragmanı görünce direkt Allah kahretsin sizi dedim.. Ya madem Türkiye'nin en kült ve sevilen filmini alıp dizi yapalım diyosunuz azıcık da olsa hakkını vermeye çalışın . Önce oturun adam gibi kafanızı çalıştırıp doğru düzgün bi cast seçimi yapın bari.. Türkan Şoray ve Özge Özpirinççi ne ya... Sevimli liseli kız tipindeki birini alıp asilliğin tanımı Türkan Şoray yapmışlar.. Dünya'nın en alakasız seçimi Kadir İnanır çakmasından bahsetmiyorum bile Bir tek Barış Falay olmuş onun olması da bir şeye yaramaz zaten.. İnşallah en fazla 2 bölüm sonra kaldırılır.

bnde en çok şuNa sinir oluyorum topu topu 1 bilemedin 2 saatlik bir filmi nasıl sezon sezon oynatabiliyorlar
örnek:fatmagül,ve bundan sonra iffet ve bu
fatmagülün bir tek ilk bölmü çarpıcıydı oda tecavüz sahnesinden dolayı yoksa devamı fasa fiso bnce ve 2.sezondalar hayret yani
özellikle böyle herkesin kalbinde taht kurmuş bir filmi anca bu kadar bayaalaştırabilirlerdi diziler arasında en çok üzüldüğüm bu. fatmgülde iffet de film olarak sevmemiştim zaten
yine diyorum tek uyan barış falay diğerlerini çöpe at gitsin
az önce atv de yeni fragmanı izledim
ikiside birbirinden felaket o iç ses konuşmalarında ki içtenliğin "i" si bile yok

keşke yapımcılar burayı okusa...
yeni bir şey üretemiyorsunuz anladık
ama kardeşim bu ne eskiyi mahvetme çabası

keşke yapımcılar burayı okusa...
Yeni bir şey üretemiyorsunuz anladık
ama kardeşim bu ne eskiyi mahvetme çabası

sonuna kadar haklısın aslında ay yapımın topiği var ordan düşüncelerimizi belirtebiliriz.

Allah aşkına oyuncuların ifadelerine bakarmısınız??

Sizce aşk varmı??

oyuncular hic uymamis.. ne kadar basitlestirmis inanilir gibi degil saka gibi resmen
türkan sorayin yerine Bergüzar Korel olabilirdi
kadir inanirin yerinede kenan imirzalioglu
sanki bu filmi dizi yapmadilar demesinler diye dizi yapmisa benziyorlar

Özge Özpirinççi çömezinden başka biri yoktu sanki. basitliğin bu kadarı...

bende Yer Gök Aşk taki Havva ve Yusuf uyardı diye düşünüyorum.

yani özge özpirinçci ne alaka al yazmalım için bence hiç olmamış erkek oyuncuda uygun değil....

pff poff pof... özge nin orda ne işi var yaw tuttuğunu koparan olmalıydı.. havva doğru tercihti kesinlik..
leo yu kadir inanır yaptılar osmanını kçk bebe yapmasalar iyidir:d

Ben de Özge Özpirinççi'yi görünce hayal kırıklığına uğrayanlardanım. Filmi mahvetmişler, geçmiş olsun..

dizinin fragmanını görünce devam edeceğine inanmadan başlanmış bir dizi daha dedim. ne alaka ya başrol oyuncularının kadir inanır ve türkan şorayla uzaktan yakından alakası yok; üstelik filmdeki kamyonu da motosiklete bağlamışlar , köy yaşantısı şehre gelmiş uydurma çok yani. 2 hafta bakılır sonra sarpa sarar bu dizi. Oyuncular için de vakit kaybı

bu ufak tefek kızın selvi boylumla ne alakası var şimdi çoook saçma ! gerçi o kısmını kaldırmışlar sadece al yazmalımı kalmış :)))))

kesinliklee saçma sapan bir dizi olur
oyuncular ofsaytt 1 filmi nasıl dizi yapıcaklar çekiştire çekiştire anlamadımm

çok saçmalamışlar en fazla 5 bölüm oynarr

"Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisinde 'Balıkçı' rolünü canlandıran Orhan Alkaya sezon finalinde Ali Kaptan tarafından öldürülmüştü.

Yeni projeleri nedeniyle 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki'den ayrıldığını söyleyen Orhan Alkaya'nın rol alacağı dizi belli oldu.

Alkaya, 12 Eylül Pazartesi günü ilk bölümüyle atv'de ekranlarında gelecek olan "Al Yazmalım" dizisi ile izleyici karşısına çıkacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…